| Jovanka | 21914 |
|
|
17.6.2006 0:57:11
Joli, tak to máš plus minus děti jako my s Alčou - jen ona nemá doma ty pubertální "dárečky" :-))
Odkud jste? |
| Jolka32 | 47073 |
|
|
16.6.2006 7:55:18
Krásý den všem, tak nejstaršímu Ondrovi je 13 a začíná s ním pěkně mlátit puberta,kolikrát si říkám,pokud ji přežiju,tak už mě asi nic nepřekvapí,Honzíkovi bude 8,ten je asi ta nepodařená holčička a nejmenšímu je 10 týdnů.
|
| Jovanka | 21914 |
|
|
15.6.2006 22:05:06
Alčo,
jak bylo ve Dvoře Králové? To je fajn, že ses narodila v Jilemnici; až tam budeme, tak si na Tebe vzpomenu :-) Já zase kdysi zažila v Krkonoších na dovolené první "lásku" (bylo mi šest a jemu deset :-) ) Madlence se ve škole v přírodě líbilo moc, jak jinak :-) Byli na hezkém místě, v dobrém hotelu, s krytým bazénem, počasí už taky jakž takž vyšlo, dostala pár diplomů, prostě bezva. My ovšem taky v přírodě nebyli, když jsem byla ve škole. Tak aspoň moje děti jezdí. U Vás je asi čistěji? :-) Jolko, přidávám se s otázkou k Alči - a ještě, jaké to je mít tři syny? To si vůbec neumím představit :-)) Mějte se holky krásně! |
| AlčaK | 27997 |
|
|
15.6.2006 14:17:07
a jak velké máš kluky?
|
| Jolka32 | 47073 |
|
|
15.6.2006 8:52:12
Čauky,tak u nás to je přesně naopak,mám doma tři kluky a jednoho manžela (takže vlastně čtyři,protože on je taky jako malý kluk)
|
| AlčaK | 27997 |
|
|
9.6.2006 14:01:16
My jsme ve Dvoře byli naposledy tak před 4 roky, ale teď tam jedeme na celý víkend.
Krkonoše docela znám. Jsou nedaleko, často jsme tam jezdili se školou. Jinak v Jilemnici jsem se narodila:-))) Pavlínka se už naučila skákat přes švihadlo. Překonala počáteční neúspěchy a už je jako klokan. Dokonce ji to začalo bavit, tak skáče každé odpoledne:-) Konečně se umoudřilo počasí, jedeme na víkend pryč, tak se to fakt hodí! A jak se Magdičce líbilo na škole v přírodě? U nás se nejezdí:-(( Ale tady je přírody kolem docela dost. Tak zatím se mějte všichni krásně! Ahoj! |
| Jovanka | 21914 |
|
|
8.6.2006 15:54:34
Ve Dvoře Králové je hezky, byli jsme tam s dětmi před dvěma roky :-)
Ovšem na Děčínsku jsme ještě nebyli, je to docela daleko .... Do Krkonoš jedeme někam mezi Jilemnici a Vrchlabí; znáš to tam? Jen doufám, že nám to neproprší.... Skákání přes švihadlo jsme taky zahájili letos, ale už to Magdičce docela jde. Sice musím občas skákat s ní, ale není Ti to tak špatné :-)) Jak to jde Pavlínce? Magdička je tento týden ve škole v přírodě, v sobotu jim to končí. Normálně jsem obrečela, když odjížděli.... a jak jsem se dívala, nebyla jsem sama :-) Ptala jsem se pak doma starší dcery, jestli pláčou i děti (ona už párkrát taky byla) a prý brečí jen rodiče :-) Tak zatím pa a zase se ozvi :-) |
| AlčaK | 27997 |
|
|
30.5.2006 21:30:06
Ahoj Jovanko,
trošku jsem pozměnila registraci, ale jsem to pořád já. Už jsem se bála, že se neozveš:-((( My se chystáme poslední víkend v červnu do Dvora Králové na Safari a potom pojedeme nějak v polovině srpna na Děčínsko, už jsme v té oblasti byli několikrát a moc se nám tam líbí. Tak jenom doufám, že vyjde počasí a budeme si to moct opravdu užít. Kam do Krkonoš jedete? Jinak Pavlínce nejde skákání přes švihadlo, do čtvrtka si to má natrénovat. No, zlepšuje se, ale žádný zázrak to stejně není... |
| Jovanka | 21914 |
|
|
30.5.2006 13:59:18
No, psaní je u nás taky nejhorší. Chce to asi nejvíce námahy, tak je to baví nejméně :-)
Kam jedete na dovolenku? My do Krkonoš, už se těšíme :-)) |
| AlčaK | 27997 |
|
|
23.5.2006 8:25:00
U nás je škola taky celkem v pohodě. Pája taky uměla číst i počítat, tak to je úplně bez problémů. Trošku jí dává zabrat psaní, na to se musí opravdu soustředit, aby k něčemu vypadalo. Někdy píše úplně nádherně a jindy bych ji nejradši přetrhla.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.