| Markéta a Luki | 95993 | 
| 
 | 
 17.3.2010 15:10:27 
Ahoj holky  
![]() Dobrá zpráva - dneska mi napsala další nadace, že nám doplatí ten zbytek na odsávačku  , takže tak za měsíc by už mohla být doma ![]() Jinak pořád sedíme doma, protože ven se nedá jít, jenom dneska jsme byli v nemocnici na výměně trachči, ale to byla taková ambulantní rychlovka ![]() Tak zase zatím ![]()  | 
| Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 | 
| 
 | 
 10.3.2010 14:50:41 
Ahoj holky, minulý týden jsme byli na horách. Bylo to fajn. Sice zezačátku dost teplo, takže se špatně lyžovalo a dole u chaty nebyl skoro žádný sníh, ale od pondělí se ochladilo a popadával sníh, tak už to bylo v pohodě. Lyžovali jsme, bobovali, jedli a pili, hráli bowling, kupovali hračky a hráli karty a užili jsme si to :-D 
Ale teď už by té zimy bylo dost a už by mohlo přijít jaro ![]()  | 
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 | 
| 
 | 
 5.3.2010 19:16:15 
Ahoooj, nestíhám... 
Dodatečně Terezce vše nejlepší k 2. narozeninám ![]() ![]() ![]() Market ![]() ![]()   To je super..Fotky taky pošlu mailem.. není čas je zmenšit, uložit a pak sem vložit.. ![]() Venku už bylo tak krásně.. sluníčko, teplo.. žádný sníh.. A už zase mrzne a bojím se, že předpověď jim opravdu vyjde a zase ten sníh napadne ![]() Jinak u nás jsme zatím všichni zdraví (tedy až na manžela - ale to znáte ne?   Měl rýmu, takže pomalu smrtelná nemoc..  ) Příští týden mají děcka prázdniny.. Původně jsem si myslela, že si nechám doma jen kluky a Karolínka bude chodit do školky, ale když jsem viděla, kolik jich je odhlášených, tak zůstane taky doma.. Aspoň si ráno můžeme pospat ![]()  | 
| 2 | 90668 | 
| 
 2.3.2010 12:26:14 
Ahoj holky,tak naše Terezka by dnes už byla před 2 roky 7 hodin na světě(ted),toto letí.Jako v loni i letos v ten den na vše vzpomínám a je mi ouvej 
 jak to letí.Už aby byl zítřek .Oslava byla krásná,doufám že se fotky trošku líbili,dostala spostu dárků,oblečení teprve koupím.Dani pošli taky fotky!!Hynek má ted jarní prázdniny,tak s malou řádí .A co vy?Jak se vám vede?U nás je sluníčko,aj teplo,ale má se prý ochladit .Tak se mějte moc hezky,pá Monča![]()  | 
| 2 | 90668 | 
| 
 25.2.2010 17:55:28 
Taky velká gratulace 
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  pá | 
| 
 | 
 25.2.2010 9:23:23 
Super  
![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 24.2.2010 16:54:30 
Holky, právě mi přišel mail z jedné nadace, že nám z 19250 Kč dá 15000 Kč  
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak ještě 4250 a je doma ![]() ![]() ![]() ![]() Terezce taky vše nej a krásnou oslavu ![]() ![]()   Tak ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 24.2.2010 15:28:15 
Přeju Karolínce i Terezce krásné narozeniny a ať to pořádně oslavíte  
![]() ![]() Vidím Dani, že odstavování není jenom tak   Jestli je ale Domík zrovna nachlazený, tak je jasné, že tím víc to vyžaduje. Snad to brzo vyjde.Marki, taky pravidelně čtu tvůj blog a je to fakt hrozné, jak je pojišťovna neochotná. Ve vašem případě je přece jasné, že si nevymýšlíš a že ty věci opravdu potřebuješ.   Taky to domácí vězení už musí být na palici. Ale jaro už se hlásí, teď ještě tu odsávačku a už se dočkáte. Držte se ![]()  | 
| 2 | 90668 | 
| 
 24.2.2010 12:04:00 
Ahoj holky,také moc přeji Karolínce vše nej 
![]()   k narozeninám!!!Omlouvám se že jsem Vám fotky poslala na vaše adresy,ale já sem neumím dávat foto,tak at aspon vidíte jak děti rostou.Taky pošlete,budu moc ráda.   V sobotu slavíme Terezky 2 narozeniny(má je teda až 2.3.),toto letí až je z toho do pláče ,jěště rok a do práce,ach jo!! Snad někde něco seženu. Peti-Hynek karnevaly přímo miluje,je furt jak malej kluk a to bude mít za chvíli 10 let ,ale co hlavně že se mu to líbí,šel s malou dobrovolně,ale nevěnoval se jí tam,měl tam kámoše.Terka byla poprvé v kostýmu,zezačátku se mě držela jak klíště,ale v polovině tam začala řádit a lítat,takže jsem večer brzo padla do postele. Marki-sem tam pročítám tvůj blog a máš to fakt těžký,už aby bylo líp![]() ![]()  .Tak se mějte moc hezky,pak písnu jaká byla oslava,pá Monča![]()  | 
| 
 | 
 23.2.2010 20:27:30 
Ahoj holky, 
Dani, to nevadí, že se odstavení na poprvé nepovedlo, uvidíš, že za chvíli se to povede ![]() Karolínce k narozeninám vše nej   ![]() Moni, fotky z karnevalu jsou naprosto úžasné ![]() Jinak u nás žádná změna, pořád sedíme doma, sníh naštěstí taje, ale máme zkaženu odsávačku a ta půjčená je tak těžká, že nejde ji tahat po venku. ![]() Takže všem     ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.