| Markéta a Luki | 95993 |
|
|
9.10.2009 19:42:39
Ahoj
![]() Dani, jo přesně tak, tak nevím, co si mám o tom myslet. Výročí je dneska, dostala jsem to včera a doteď nevím, kde je . Prostě na palici.A ty jsi alergická na protlak nebo na jakoukoliv chemicky připravenou konzervu ? Příjemný víkend všem ) |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
9.10.2009 12:42:45
ahojky,
Market, to je dobře, že testy byly O.K. ![]() A to jsi dostala dárky k výročí od manžela? To bych asi taky nevěděla, co si o tom myslet.. Moni, snad na to podrobnější UTZ se zjistí lepší zprávy ![]() Peti, taky jsem bojovala s kapkama - ale do očí a Dominikovi.. Měl zánět, tak jsem musela několikrát denně kapat a na noc mastičku.. To byl teprve boj Ale dalo se.. Teď je takové blbé počasí.. My taky na střídačku rýmujeme a kašleme... Dnes jsem ani Karolínku nedávala do školky.. Akorát jsem si byla na oběd a polívku jsem si ani nedala - rajská a rýže vypadala dobře, tak jsem trochu snědla.. bohužel v tom taky je asi nějaký protlak, tak jestli se neozvu, tak mě dostala alergie Přemýšlím, jestli počkat, jestli z toho něco bude nebo si preventivně vzít léky.. |
| 2 | 90668 |
|
9.10.2009 12:08:07
Ahojki,též vás zdravím.Mariánkovi přeji brzké uzdravení a velkou sílu v boji s kapkama
,nače Terka díky bohu leží a já stříknu do nosu,na kašel to je horší,to jí nejede. Peti přeji vše nej k výročí!!![]() a též přeji aby se tvuj polepšil a byl na furt s váma!! U nás teplota klesla ze včerejších 25 na dnešních 13°C. Fuuuj já chci taky teploučko!!!![]() Normálně topíme nějaký ten den už na večer kdy se jde malá a pak my koupat,ale zítra asi už od rána,máme starý barák a to se nedá netopit.Tak se mějte,pá holky a budte všichni v pohodě a zdraví!!![]() |
|
|
9.10.2009 11:23:20
Ostrava zdraví Hodonín
![]() Mariánkovi držíme palečky ať z toho nic není. ![]() A ty se drž při boxovování s nosem a kapkami Každopádně si výstavu užijte. ![]() Já jedu zítra s kamarádkou na hory a Lukise hlídá tatínek ( jinou možnost neměl ). ![]() Mimochodem, dnes je to 10 let co jsem se vdávala Dostala jsem už včera kytku a prstýnek, krásný, ale já bych raději nedostala nic, nebo vlastně jo, chtěla bych zpátky svůj klasický život, chtěla bych aby jsme byli zase rodina, aby mě někdo objal a řekl, že mě má rád. Toho se ale asi nedočkám. Po pravdě nevím, co si mám o tom dárečku myslet, mám z něho radost, to jo, ale ..., myslím, že mě chápete. Každopádně i když slíbil, že bude doma, tak ...Všechny zdravím Markéta ![]() |
| Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
|
|
9.10.2009 10:16:20
Haloo, hlásí se Hodonín. Tady stejně škaredě jako u vás
![]() Mariánek má rýmu a začíná kašlat. Ach jo. Cpu do něj kapky a když ho přeperu, tak mu stříkám do nosu Snad se přes víkend zdrchá.V neděli bysme chtěli jet do Brna na interaktivní výstavu, tak jsem zvědavá, jestli to klapne. Chce se mně spát. Myslím na svoji postýlku ![]() |
|
|
9.10.2009 8:48:25
Halóóóóó, kde jste kdo ?
![]() Tady se hlásí Ostrava , máme tady zataženo a zima, brrrrr. Včerejšek byl o 15 stupňů teplejší, já chci včerejšek zpáááátky ![]() Mějte se ![]() |
| Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
|
|
7.10.2009 8:28:15
Moni, moc držím palce, ať ti navrhnou jiné řešení než operaci
![]() A neboj, všechno dobře dopadne. |
|
|
5.10.2009 20:07:04
Moni, to je mi moc líto a držím palce ať to není tak hrozné jak to vypadá, třeba to půjde zmenšit a rozehnat nějakýma práškama. Jinak tvé obavy znám, taky jsem dneska šla k doktorce pro výsledky jako na popravu, myslela jsem taky na nejhorší a cítila se úplně stejně jako ty, když jsme si uvědomila, že by měl Luki zůstat doma s tatínkem. O jídlo ani tak nejde, on už je velký a řekne si co a jak, ale např. teď v sobotu jsem byla večer na chvíli s kamarádkou, přišla jsem domů před desátou a i když jsem manželovi říkala, že se Luki v noci budí a někdy se nemůže nadechnout, že musí spát s ním, protože jinak to neuslyší, tak jsem ho našla v ložnici jak spí a Lukis v pokojíku
![]() ![]() Takže , Moni, drž se, dopadne to určitě takto ![]() ![]() ![]() |
| 2 | 90668 |
|
5.10.2009 18:40:23
Ahoj Marki,tak to ti ze srdce gratuluji
![]() že výsledky dopadly dobře.Já dnes byla na gyndě a mám tam 5cm cystu ,příští čtvrtek jdu opět na UZ ale na lepší tak tam se uvidí co a jak.Už ted z toho šílím,nebot si nedovedu představit že Terka by měla být s někým jiným asi tak 2-3 dny,je totiž mamánek a ostatní členové rodiny nemaj páru co malá jí,jak chodí spát,...prostě ten její režim. 100% vím že by jí babi dávalá jíst to co já si nepřeji a manžel nemá páru o malé,vlastně ani babi,a vím že by malá plakala,už ten pocit mě děsí.Operace asi dle mě bude nutná,ach jo!!![]() ![]() Fakt se dost bojím.![]() |
|
|
5.10.2009 16:44:45
ahoj holky, jdu se pochlubit, stěry na gyndě dopadly dobře kontrola až za rok - huráááá
![]() Pěkný den ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.