| Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
|
|
12.9.2009 14:09:35
Už mám díky
![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
11.9.2009 14:14:47
Peti, jestli to ještě nemáš, tak
http://marketaaluki.blogspot.com/ |
|
|
10.9.2009 14:33:48
Marki, pošli mně prosím tě odkaz na tvůj blog. Doma ho mám v oblíbených, ale v práci to nenajdu.
![]() |
|
|
10.9.2009 13:00:31
Děkuji moc za přání
![]() Marki, je to blbý s tou půjčkou.. Snad to bude dobrý. A držím palečky na tu odsávačku ![]() Vy mě zase držte palce, protože se odpoledne chystám umýt okna - mamka si přijde pro děcka, ale ještě jsem zvědavá, jestli to nebude vadit Laďovi Třeba mi pomůže ![]() ![]() ![]() |
| Markéta a Luki | 95993 |
|
|
9.9.2009 17:38:22
I já se připojuju k blahopřání
))))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co jinak, jak se máte ? Já byla dneska s Lukim na ORL, potřebovala jsem předepsat odsávačku, když je moc zahleněný, no narazili jsme na parádního doktora, v pátek si mám přijít pro papíry. ![]() ![]() ![]() . Tak teď mám jen strach, co si zase vymyslí pojišťovna, to je někdy na mašlu i na zasmání . Celý den jinak popíšu v blogu, tak až se vám bude chtít, bude to tam.Zatím se mějte hezky, venku je nádherně, Lukis kouká na fotbal, takže mám " volno" ![]() Pa Markéta |
| 2 | 90668 |
|
9.9.2009 11:59:55
I já přeji Danči všechno nejlepší k svátku!!!
![]() ![]() Tak si ten dnešní den pořádně užij!!![]() ![]() Monča![]() |
|
|
9.9.2009 10:29:41
Dani, přeju všechno nejlepší k svátku
![]() |
| Markéta a Luki | 95993 |
|
|
7.9.2009 13:42:58
Dani, je to všude stejné, jenom chtějí na všem vydělat
No nám na rozhodnutí dali půl roku, tak uvidíme, jak to všechno i tady doma dopadne. Nejvíc mě mrzí, že kdybych si ho chtěla odkoupit sama, tak mi nikdo půjčku nebo hypotéku nedá, protože nepracuju . Totálně začarovaný kruh .Karolínka je šikula, jenom si zase zvykla přes víkend doma, ale rychle se zase přeonačí, uvidíš, zítra už se bude těšit ![]() |
|
|
7.9.2009 9:55:35
Ahojky,
minulý týden v pohodě a dnes se Karolínce do školky nechtělo.. Lákala jsem ji na všechno možné.. Naštěstí neplakala - ještě se mi zasekla ve třídě, ale nakonec šla. Už se moc těším, až si pro ni za chvilku zase půjdu.. Myslela jsem i na Mariánka - přeci jen 3 roky teprve bude mít.. Ale zase on je takový "do světa" ![]() Market, mamka si taky mohla před pár lety odkoupit byt - tehdy chtěli asi 50 000, což byla super cena.. Jenže v té době tam bydlel ještě otec a on nechtěl a byt byl psán na něj, takže bez jeho souhlasu to nešlo. Pak se odstěhoval a mamka ho znovu chtěla teda odkoupit, ale už chtěli 500 000 ![]() ![]() Na to ona nemá... |
| 2 | 90668 |
|
4.9.2009 18:25:37
Ahoj holky.Marki tak vidím že Lukiho baví škola tak jak našeho Hynka.
V loni měli mín hodin v pátek ted ve čtvrtek tak je z toho neštastný.Jinak třídní budou mít tu samou až do 5. třídy.Mě se moc nezamlouvá,mají tam i chlapa,ale až vyšší ročníky.Trochu opakujeme lonský rok-dost toho zapoměl ,ale letos se s ním už tak nervovat nebudu,sem tam s ním učivo proberu a domácí ukoly si bude dělat sám,já to pak jen zkontroluju.Od rána tu u nás prší,takže vycházka nehrozila,tak nám Terka málem zbořila dum jak všude lítala. Už 2 den Terka nechtěla kojit tak se asi pomalu odstavuje a já se s tím budu muset smířit. Ale tak ráda bych jěště kojila,no uvidíme. Marki taky to moc přeji aby ty stěry dopadly dobře ,dovedu si přestavit jak se ted cítíš. Dani-co malá s brýlemi už si zvykla a je v pohodě?A Peti v práci doufám ok .Tak se mějte pěkně-Monika![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.