| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
16.1.2008 19:11:14
Jsme zapsáni, mám toho plnou hlavu......
![]() Teď jdu s kámoškama na víno, později napíšu víc. Hezký večer ! M&F |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.1.2008 21:44:19
Romčinko, mohu zodpovědně odpovědět za celý náš "dav", za mě a Alici, že nejsme, jsme úúúúplně odjinud..........
![]() My měli zápisy dnes a budou ještě zítra - naštěstí - náš syn ten dnešní prospal.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak zítra má druhou....a poslední šanci............ ![]() Pro jakou školu ses rozhodla ???? |
| Romcinka & V+N | 27695 |
|
|
15.1.2008 19:22:08
Ahojky holky,tak já mám doma taky předškoláčka:o)a k zápisu jdeme zítra:o)UŽ se moc těší:o)
Nejste některá z Prahy?? ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.1.2008 7:45:36
Jakou jste nakonec vybrali třídu ????
My máme zápis dnes a zítra......a minulý týden jsem se dozvěděla, že v naší škole se učí také dva " ystémy"......a to ZÁKLADNÍ ŠKOLA a ZAČÍT SPOLU......pořád ještě nevím, kam Fildu zapíšu.... ![]() Někdy si říkám, že možnost volby je to nejhorší, co mě mohlo potkat.... ![]() Nedokážu swe rozhodnout - o radu jsem prosila kde koho a jak to tak bývá, je to 50/50....tudíž vím, že nic nevím...... ![]() Včera jsme přišli ze cvíča a Filda měl večer 38,6°C....teď má 38,3....tak vůbec nevím, co si počnu, páč Petr už je v práci a já tam musím .... ![]() Bude muset chlapeček se mnou....a snad to odbydemě co nejrychleji! Dobrý je taky to, že v sobotu odjíždíme na týden na hory, na Šumavu, na Srní....UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! Jen co bude víc času, nakouknu a napíšu víc.... )))HEZKÝ DEN ! M&F |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
15.1.2008 7:40:49
ALICE, VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU, AŤ SE VŠE DAŘÍ A AŤ JSI ŠŤASTNÁ !!!!
![]() |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
2.1.2008 15:28:26
ahoj Míšo, teď si po sobě čtu ty příspěvky a ani v nemenším se ti nedivím, že jsi to nepochopila, no prostě su Maňa.....
těch 10kg dáme dolů v pohodě, já už jsme dneska začla, ještě večer si zacvičím a místo večeře dám suchar s ovocem. jsem zvědavá kdy mě to pustí..... mám docela nervy ze zápisu, nevím do jaké třídy toho mého mrňouse strčit. příští týden se domluvím s řídˇou a zajdu se podívat jak vypadá vyučování. měj krásný den. ahoj |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
1.1.2008 12:35:35
AHOJ V NOVÉM ROCE.........
![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
31.12.2007 19:56:29
:-)))))
Alice, Tys mě rozesmála.......musela jsem si všechny 3 příspěvky přečíst 2x , než jsme pochopila....a to jsem ještě skoro nic nepila..... :-o))))) Ty asi už jo, viď...... :o))))) Říkala jsem si, kruci, tady je ke konci roku ale plno.....CHA CHÁÁÁÁÁÁÁ !!!!! Veselý večer............a těch 10 kilo, to je můj závazek - jsem na sebe zvědavá !!!!! Ahoj příští rok ! Michala (ikonku mám jen jednu, tak nečekej žádné překvápko) |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
31.12.2007 19:48:35
tak do třetice, jsem úplně popletená........to už je zase ikona, kterou nepoužívám vůbec, no tak jsem se úplně odhalila :-)))))))
|
| ALIZ | 64145 |
|
|
31.12.2007 19:47:22
elza jsem já , ale je to ikona kterou používám v jiné diskuzi.....
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.