| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 458  [Dalších 158 >>]
MÍŠA&FÍK 38466
26.11.2006 1:15:23
listí už nám napadalo dost, jsem pro změnu pozadíčka...... :-)))

MÍŠA&FÍK 38466
26.11.2006 1:04:01
Zdravím z Plzně a posílám velkou pusu Tomáškovi do Ostravy...... :-))))

To je doba, co jsem tu nebyla, co ???

Na Rodinu, přiznám se, nakukuju, ale vždycky si řeknu, že vám napíšu, až bude víc času až se budu moci víc soustředit, abych nepsala nějaké bludy........a zdá se, že je to naprosto nereálné, pořád lítám v jednom kole sem a tam, tak prostě budu psát kdykoliv a cokoliv........asi lepší něco než nic, co ??

Polepším se......:-)))))))

U nás je vše v pořádku.....ťuky * ťuky * ťuk !!!!!

Filda je zdráv, my také, doma pořád binec, předěláváme kuchyň, vybrali jsme novou v Ikea, dávali jsme nové obklady a teď ještě zbývá kuchyň sestavit a namontovat.....hahahaha !!!!
Doufám, že to zvládnem bez rodinné krize a rozpadu vztahu a že do vánoc stihnu uklidit....... :-)))))

Dnes jsem byla s kamarádkama v Německu, ve Weidenu, na kafíčku, perníku, svařáku, kebabu....taky na "obhlídce" obchodů a hlavně v termálním koupališti - PARÁÁÁÁDA !!!!!

Zítra se snad pustíme do montování kuchyně, tak jsem na to móóóóc zvědavá !!!!!
Dám vědět, jak pokračujeme....... :-))))
Vidím to na stavbu století................hihihihihihihi !!!!!

Mějte se báááájo, přeji hezkou neděli a zítra čau !!!! Michala

ajišňa a tomšula 52582
24.11.2006 23:28:10
vidím ,že jediný přispěvatel jsem tady já. no nic ... doufám jen, že budete mít dobrou omluvu pro tuto dlouhotrvající absenci...
tomík už je zdraví - naštěstí, zato jeho nejlepší kámoš míša je nemocný tak se hoři vystřídali. já jedu zítra tj. sobota na slovensko ještě s jednou kamarádkou z prahy, jedeme tam navštívit naši kejmošku, zavzpomínáme na mladá léta a dobře se pobavíme, možná že i nějaký disco bude :-))
minulou sobotu jsem byla se švagrovou na kulturní akci s dětma, šli jsme na michala s františkem, nebylo to zlé, ale mohlo to být mnohem lepší, minule když jsme byli tak to bylo delší a více zábavné, teď se nám to zdálo dost komerční, lístek stál 150,- , to je na můj vkus hodně, na to že tam skáče a dělá blbosti s páskama... ani dětem nezazpíval, ani se s něma nefotil... minule byl mnohem vstřícnější. u nás už skončil ,už na něj nikdy nepůjdem - tak a má tol.
já jdu ve středu s manželem na koncert k.plíhala, moc se těším, už jsem na něm kdysi byla a byl skvělý. ještě jsem mohla jít na nohavicu ten tu bude 13.12.2006 , ale to už samozřejmě byly lístky vyprodány - taky jak jinak. mám aspoň dvd s koncertem co měl teď v létě v ostravské karolíně.
jdu vzbudit manžela, určitě chrní u tv. mějte se moc, moc hezky a už mi prosím někdo napiště.... :-)))) alice
ajišňa a tomšula 52582
16.11.2006 20:07:05
tak kde jste - himl hergot dotr metr element .... :-))))

tak já už jsem v práci, zub mně trošičku pobolívá, ale dá se to vydržet.
zubař mně mile překvapil, ptal se kdy přijdu na tu druhou osmičku co mám dole, že ta vypadá taky podezřele a měla bych si ji nechat vytrhnout- jsem objednaná na 20.4.2007 v 7,30... paráda.

tento víkend půjdu koupit nějaké dárky na vánoce, ať to mám za sebou..
jak budete slavit naši sametovou revoluci? ani nevím jak jste staré - také jste cinkaly klíčema ?

loučím se , těším se na nějaké brzké příspěvky... alice - palice
ajišňa a tomšula 52582
14.11.2006 21:20:06
ahoj holky, vidím - spíš nevidím, nikdo nikde ...., že by pracovní vytíženost.. nevěřím. já zítra podstupuji kontrolu na zubní chirurgii a nechávám se vypsati do práce, neboť to je u nás na pracovišti velmi napjaté, není kdo by makal....
zdravím a mějte se moc krásně...
ajišňa a tomšula 52582
12.11.2006 18:31:14
dobrý večer všem, u mne nic nového, zub se hojí, steh jsem měla jít vytahovat ve středu, ale vypadl mi v neděli - tak nevím co mi budou vytahovat :-((, tomík je trochu nachlazený - opět, má rýmu a slabý kašel, nechala jsme ho se mnou doma a tak se pomalu uzdravuje. ve školce mají jít do solných jeskyní, je to kvůli lepšímu dýchání - budu se muset informovat kdy mají jít aby to nepropásnul.
vánoce u nás pomalu začínají v pátek jsme s malým vybrali pro jéžiška balící papír a pro mikuláš dobroty které by si přál... bez komentáře...
budu muset běžet, všechny vás srdečně zdravím a těším se na novinky - ahoj
MÍŠA&FÍK 38466
12.11.2006 0:46:54
JEN SE TAK TOULÁM, JDU OKOLO A KOUKÁM, ŽE NIKDE NIKDO......

Zase zajdu..... :-))))

Dobrou noc a krásně prožitou neděli ! Míša

MÍŠA&FÍK 38466
8.11.2006 23:46:17

Zdravím všechny, malé i velké a posílám krásný noční pozdrav z Plzně........ :-))))

Dlouho jsem tu nebyla, měla jsem v práci fofr, ale teď už to snad bude lepší !
Dočítala jsem vás, takže jsem úúúplně v obraze a vím, o všem, co se kde šustlo...... :-)))))

U nás je všechno při starém (ŤUKY*ŤUKY*ŤUK!!!),jsme zaplaťpánbůh zdrávi a máme se pořád rádi........ :-)))))

Fíček je ve školce nadšený, každý den se tam těší, odpoledne se mu kolikrát ani nechce domů...... :-))))
Vždycky musíme chvilku počkat, než si dohraje, nebo dodělá načatou "práci" a potom se teprve může loučit s paní učitelkou a s kamarády !!!!!

Kéž by mu to nadšení vydrželo i do školy !!!!!!

Alice, patálii se zoubkem Ti tedy nepřeji a vůůůůbec nezávidím !!!!!
Držím palce, ať léky zaberou, pomůžou, ať se jich brzy zbavíš ať je vše zase brzy v pořádku !!!!!!!

Verčo, krokodýl je super !!!!
Něco takového jsem ještě nikdy v životě neviděla ....... :-))))
A až se vylíhne........co s ním ?????
Dá se usušit a je na hraní ?????

Myslím, že jste nadnesly téma VÁNOCE....... :-))))

Já se tedy už móóóóc těším, a jako každý rok si slibuju, že začnu se vším včas, abych si ušetřila "nervy" na poslední chvíli.......
Tak jsem na sebe zvědavá.....chi chi chi chi !!!!

Mám moc ráda onu atmosféru vánoc, tu vůni, chystání a těšení se....... :-))))

A co se týče té materiální stránky věci, tak Fíkovi by se hodilo VŠECHNO........ :-)))))

Ba né, něco málo by nechal i ostatním dětem !

Ježíškovi jsme ještě sice nepsali, ale už vím, že by si přál nové autíčko na autodráhu, kterou dostal vloni a také "křížení" k oné autodráze.

Říkala mi mamina, že by mu to s tátou naježili oni, tak tím pádem je o jeden (vlastně 2 ) dárky postaráno....... :-)))

My máme koupené další dva díly knížky o Mašince Tomášovi a také máme jednu obrázkovou o zvířatech.

Další přání je auto na ovládání, takže po tom se budeme muset ještě podívat !

Jináč nemám ještě žádný dárek, krom 2 toaletních vod pro dvě Petrovy mladší sestry.
Vybrala jsem jim značku Puma, protože jsem zároveň jako dárek získala krásný,malý červený míč Puma pro Fildu...... :-))))

Takže vám je jistě jasné, proč jsem vybrala , jak jsem vybrala .....hihihihi

Ale myslím, že se jim budou vůně líbit, protože co tak vím ze své brigádnické praxe v parfumerii, Puma se mladým dívkám líbí.

Co se týče hubnutí, tak jsem pořád na startu.......
Nehubnu a nehubnu !!!!!!
No, po pravdě, ani se moc nedivím - pořád necvičím a necvičím....... :-(((((

Dnes jsem se nechala v kamarádčině novém kadeřnictví drobátko přistříhnout, tak alespoň pár deka je dole...... :-)))))
Ještě bych potřebovala, asi tak po 4 letech, zajít na pedikůru a to by bylo, abych nezhubla alespoň 10dkg !!!!!!

Také bych "nutně" potřebovala něco na sebe....... :-))))
Má zimní bunda pamatuje Fíkovo narození a opravdu už není v nejlepší kondici.............:-(((((
Také nejaké hezké triko s dlouhým rukávem, nebo svetřík k džínám by se hodil.
A taky nějaké sportovní kalhoty na lyže, které by se ale daly nosit i normálně na "chození" po horách, na bobování...prostě krásné, levné, funkční a praktické.....a hlavně mi taky musí slušet......checht !!!!!!

Příští víkend nám přijde kamarádky manžel udělat nové dlaždičky do kuchyně za kuchyňskou linku a pak se snad už odhodláme pořídit si v Ikea linku novou.
Je to rok, co nám skončilo stavební spoření a rok o tom jen a jen mluvíme a skutek utek !!!!!
Tak tohle nás, dva lenochy, snad nakopne !!!!!
Nebo se jednoho dne probudíme a zjistíme, že jsme stavebko "prošustrovali" a nemáme vlastně nic !!!!!

A to bych tedy nerada !!!!

Takže to vypadá,. že se nákup parády zase o něco málo sezón odkládá........ha ha ha ha ha !!!!

Nebo že bych napsala Ježíškovi ????

Co myslíte vy ?????

Za pokus by to stálo, že ?????

Třeby bych byla nakonec pod stromečkem hóóóóódně překvapená !!!!!

Ani nevím, co jsem vlastě chtěla psát.............nevíte ?????

Zítra máme sraz s kamarádkama a s dětma tady kousek, na staré Bolevecké návsi v čajovně.
Ještě nikdy jsem tam nebyla, prý je tam i dětský koutek, tak to tam jdeme otestovat.......

Stará Bolevecká náves je naprostý unikát.
Je to myslím zapsáno v nějakých seznamech chráněných míst či oblastí......jsem ostuda, věděla jsem to přesně, ale teď mám okno.......
Je to zkrátka úúúplně starej, stařičkej kus vesnice uprostřed moderního sídliště....... :-))))
Normálně tam žijí lidé a spolu s klubem Boleveckých rodáku se snaží udržovat místo v jeho původní podobě - je to tam , jako byste se naráz ocitly v dávných dobách...........

V pátek jsou tu v centru, na náměstí Republiky staročeské Martinské trhy.
Určitě se zajdeme s Filipem podívat, protože to oba milujeme........ :-))))
Filípek čerstvý perník, kupuje si vždy perníkové auto, a já všechny ty různý řemeslný výrobky jako jsou hrnečky, šály, polštářky, věnečky ze sušených kytek, ručně vyráběné šperky, svíčky....medovina....svařák...topinky........... :-)))))

To samé tu bývá párkrát do roka a hlavně před vánocemi, to jsou na náměstí tyhle starobylé stánky se svou neopakovatelnou atmosférou celých 14 dnů....... :-)))))
A ti řemeslníci se tam po různu střídají, takže to člověka snad ai nemůže omrzet..... :-))))

Jen peněženka, po nákupu všech těch "důležitých" dárků pod stromeček, nebývá zrovna dvakrát nadšená..... chi chi !!!!

A co vy ????

Co plánujete pod stromeček ???

Máte nějaké "speciální" vánoční zvyky ??????

Pochlubte se, ráda se nechám inspirovat........ :-))))

Mějte krásnou, klidnou noc a zítra mnoho úspěchů a hlavně - POHODIČKU !!!!!

Ahoj ! Michaela

MÍŠA&FÍK 38466
7.11.2006 7:32:59
JEN LETÍM OKOLO, MUSÍME DO ŠKOLKY A FILIP JEŠTĚ SPINKÁ.........
ZDRAVÍM VÁS, PŘEJI KRÁSNÝ DEN A VEČER AHOJ !!!!

ajišňa a tomšula 52582
6.11.2006 19:07:36
ahoj všichni, tak dneska jsem absolvovala na zubní chirurgii v ov- porubě zákrok... šikovný doktor Hodan, nejdřív mi to místo opíchal a potom se do toho pustil - včetně šití to trvalo cca 20min. no paráda, dostala jsme ATB co 12 hodin a k tomu beru ibalgin... dávám si studené obklady, ve středu jdu na kontrolu, jinak mám nemocenskou... teď mě to zrovna nebolí , to ten ibalgin.
jinak tu u nás hrozně pršelo, celý den... počasí na draka- nebo na nemocenskou :-)))

ahoj, hezký týden..
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 458  [Dalších 158 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.