| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 458  [Dalších 48 >>]
MÍŠA&FÍK 38466
6.8.2006 14:27:10
Jen jdu okolo a nakukuju...... :-)))
Zdá se, že si všichni užíváte prázdniny........
Mějte se moc a moc dobře a zase někdy ahoj !!! Michaela
MÍŠA&FÍK 38466
28.7.2006 3:25:45
Je príma nakouknout a uvidět pozdravy od vás.
Díky !!!
Koukám, že se tu sešly dvě "skorosousedky", že ????
Svět je opravdu malej !!!

Prázdniny na Starém Mlýně byli skvělé, Fík se vyřádil s kamarády a určitě se naučil spoustu nových lumpáren..... :-)))
Počasí bylo krásné, jako ostatně všude a tak jsme si dosytosti užívali bazény a staly se z nás za ten týden málem žáby...

Další týden byl Filip s babičkou a dědou na chatě a tam bych tedy chtěla být zlatou muškou.....
Měl se určitě jako "prase v žitě"...... :-)))
Moc mu to přeji a jsem ráda alespoň za týden, který se mu moji zaměstnaní rodiče věnují.
Já například na své opravdu bááááječné prázdniny s prarodiči nikdy nezapomenu........

Od pondělí jsou pro změnu oba moji hoši (malej i velkej) na chalupě.
Já chodím ještě do práce, ale už zítra za nimi odjíždíma budu mít celý příští týden volno !!!!
Budeme se doufám koupat, budeme určitě i lenošit a jestli počasí jen trochu dovolí, podnikneme nějaký výlet.

TÁÁÁÁÁÁK MOC SE TĚŠÍM !!!!

A co vy ????
Doufám, že je vše v pořádku, že jste všichni zdrávi a že se po prázdninách tady sejdeme a pořádně pokecáme !!!!!

MĚJTE KRÁSNÉ PRÁZDNINY A OPATRUJTE SE !!!! Michaela

Wer+Ondřej (*01)+Jan (*08) 35839
20.7.2006 15:39:08
Tak jsem se podívala do mapy a ono je to vážně kousek. Přímo od kostela dolů. To musíte každou chvilku slyšet zvony :-)
Romcinka & V+N 27695
19.7.2006 16:45:12
Míšo snad si užíváte pěkné prázdniny:o)))

Wer ahoj,no občas tam chodím,ale teď jsou všechny holky někde na prázdninách,jo a bydlíme tedy kousek od sebe,já bydlím na Seifertově,tedy spíš v Milíčovce:o)
Romcinka & V+N 27695
19.7.2006 16:43:30
Ahojky,tak jsem po 14 dnech doma a v pátek zase odjíždíme,děti jsou zdraví a mají se fajn,malá bude 6 měsíců:o)))už dávám zeleninku.o)

Wer+Ondřej (*01)+Jan (*08) 35839
9.7.2006 22:31:53
konečně se ozývám taky já. Romčinko, Tebe znám z diskuse z Prahy 3 - sem tam na ní koukám, i když nepřispívám. My bydlíme u Flory :-)

Ondra chodí do školky - chodil do stejné třídy s Terezkou od Janči - předtím, než se přestěhovali. Ale vzájemně se neznáme, pořád jsme se při vyzvedávání dětí míjely.

Já pracuji doma, ale teď přes léto, když nefunguje školka, je to složitější. Pak se práce nahání po večerech.

A co vy? Jaká byla dovolená?
MÍŠA&FÍK 38466
3.7.2006 14:21:03
AHÓÓÓJ !!!!
Jsme tu taková "míjivá" diskuse..... :-)))
Hezky se tu míjíme, co ???
Ale co, budem si nechávat vzkazy. Taky dobrý, ne ???

Já jsem z Plzně, bude mi 35, a právě se pokouším vrátit do "pracovního procesu", tak toho mám někdy plný kecky......

Fík chodil celý rok do školky, byl moc spokojený, paní učitelka pořád vymýšlela a organizovala různé akce, výlety apod, takže se děti pořád na něco těšily.
Vloni už chodil na 5 dnů v měsíci, od prvního dne se mu líbilo.
Hned chtěl ve školce spinkat..... :-)))
Takže letos už věděl, do čeho jde !!!!

Přes prázdniny je školka zavřená, takže budeme mít docela honičku, ale musíme to nějak zvládnout !!!!

Dnes jsme byli na kontrole u naší dětské doktorky a ta konstatovala, že se jí zdá Filda naprosto zdráv !
Na ORL ale jdeme na kontrolu až v pátek ......ach jo !

V neděli bychom měli také odjíždět na prázdniny, tak doufám, že bude vše v pohodě !!!!

UŽIJTE SI PRÁZDNINY, PŘEJI HEZKÉ POČASÍ A HLAVNĚ - ŽÁDNÉ NEMOCI !!!!

MĚJTE SE BÁÁÁÁÁJO !!!! Michaela & Filip

Romcinka & V+N 27695
2.7.2006 18:16:45
Tak se loučím jedeme na 14 dní na chatu,tak se tu mějte krásně,pááááááááááááááá a doufám že se to tu rozjede:o)))než se vrátíme.
Romcinka & V+N 27695
1.7.2006 21:32:10
Ahojky,no naštěstí se dneska Vládíkovi ulevilo a je bez teploty,tak snad v pondělí odjedeme,má být opět nádherně,tak se nemůžu dočkat.
Když jsem doma,neustále se cpu a sedím u PC nebo uklízím,jelikož se nedá nic jiného dělat,že:o))

Koukám že nás tady moc není,tak snad se to třeba nějak rozjede a ty jsi odkud?CHodí tvůj chlapeček do školky?Jsi doma nebo pracuješ?Já jsem teď na MD ,ale do konce roku jsem pracovala v realitní kanceláři a doufám že se tam příští rok vrátím na poloviční úvazek.o)
MÍŠA&FÍK 38466
1.7.2006 21:31:29
nedá mi to a kdykoliv otevřu Rodinu, musím nakouknout.... :-)))

Přeji všem příjemný sobotní večer a brzy ahoj !!! Michala
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 458  [Dalších 48 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.