| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 4200  [Dalších 2820 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
4.1.2005 8:16:17
Ahoj holky,

Květo, to je smutné.

Madlenka byla zase po dlouhé době ve školce - úplně bez problémů, čekal tam na ni ještě malý dáreček od Ježíška... :-))

Holky, moc se omlouvám, že moc nepřispívám, ale nějak nestíhám.... ale poctivě vás čtu.
17.6modrasek13 4288
3.1.2005 20:36:10
Markys zažádala jsem si o přítele, tak prosím....
Ta jedna fotečka je super, asi bych měla taky zkusit vkládat do alba, jestli už to jde líp. Ale nedaří se mi fotky zmenšovat.
U nás padal sníh s deštěm, ale volala jsem do Jeseníku mamce a tam - přímo ve městě je přes půl metru sněhu.

Dnes nás opět naštvala tchyně. Snad Pavel pochopil, že se s ní a jejím manželem nedá normálně mluvit. Donesl jim nákup a začali přepočítávat peníze, řekli mu že chybí 20 kč. Naštval se a zaplatí složenku, ale protože mu dali málo na léky, ty nevyzvedne. Nic ze svého platit nebudeme. To jsou hnusné vztahy a poměry, že? Mě to mrzí, ale je mi vše jedno. Včera měla tchyně narozeniny.
Markys 12183
3.1.2005 18:45:25
Jo a musím Vám jen potvrdit přítele, tak pište:-)....
Markys 12183
3.1.2005 18:40:27
Ahoj,
tak to je fajn, že jsou dětičky ve školce v pohodě, s tím oblékáním je mi to nějak povědomé... Většinou začne běhat kolem dokola šatny...
My dnes školku vynechali, Klárka má trochu kašel, takže jsem jí rovnou omluvila i na zítra. No jinak, co se týče zlobení, u nás taky občas síla. Stokrát řeknu něco a ona to pokouší a pokouší... Někdy mě taky pěkně vytáčí, snažím se být v pohodě, ale jsou dny, kdy je to docela náročný. A pěkně odmlouvá... Je to občas docela legrační, ale musím se držet:-).

Málem bych zapomněla, konečně jsem dala pár fotek do alba, ale děsně to padalo, takže Vánoce později... Je to tady

Honey, držím palce na čtvrtek!
Dneska bylo fakt děsný počasí, taky tady pořád pršelo a foukal vítr. Raději bych nějaký sníh...

Hezký večer!
honey 6468
3.1.2005 18:20:25
Čauky,

tak my taky máme za sebou školku, prozatím v pohodě. Akorát šel pro ní manžel, a vrátil se celej vzteklej, že se nechtěla oblékat. Tak jsem ho uklidnila, že mně to dělá taky, a byl klid :)

Co bude s prací ještě furt nevím, schůzku se šéfkou mám naplánovanou až na čtvrtek, takže nervy na pochodu :( Kdybych fakt věděla, jestli pro mně něco má, nebo ne ... už mám vybraných pár inzerátů přes internet, předělala jsem si životopis, teď už jenom opravdu něco začít dělat. No nebudu na vás pouštět chmury :), věřím, že to dobře dopadne!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
3.1.2005 14:37:16
holky čau, tak Štěpán byl po měsíci ve školce. V pohodě, akorát nechtěl prý moc jíst, to ale nechce ani doma.
Tady prší, jak je u vás?
Š.

Janna + 2 berušky 22270
3.1.2005 13:36:51
Ahoj holky, takže ještě já:
Do nového roku 2005 vám přeju strašně moc zdraví, lásky, dětiček a taky kapku štěstí, protože na Titaniku prej byli všichni zdraví jak řípa.....:o)

My jsme se včera vrátili od našich z Vysočiny, sníh tam teda byl takovej zoufalej, ale aspoň čerstvý vzduch.
Štědrý den proběhl v klidu, Verunka taky dobrá, ani nic vyjímečně neprošvihla ;o) V klidu si rozbalila dárečky, spát šla v 11 i se chouchou, která se smála ještě v půlnoci, než jsem jí vypla :oD
Silvestr já moc nerada,takže taky doma, něco jsme slupli a po půlnoci jsme šli spát(Veru teda dřív),
Jo a taky jsme večer měli "hovňostroj" jak to nazvala Verunka :oD

Ještě napíšu, uklízím a mám fofr a taky nervy ze zítřejší školky.......
Markys 12183
3.1.2005 11:16:12
Ahoj holky,

všem přeju krásný Nový rok, hooodně radosti, lásky a hlavně zdraví!!! A těhulkám krásná a zdravá miminka!

To je škoda, že už je po svátcích. Každoročně pociťuju lehkou nostalgii. No ale ještě máme stromeček:-). Silvestr jsme strávili doma a o půlnoci jsme Klárku na chvilku vzbudili, slíbili jsme jí to, moc se jí ty rachejtle líbili. Loni i předloni jí stejně ten rámus stejně vzbudil... A na prvního jsme koukali ještě na ohňostroj a byla nadšená.

Honey, my jsme taky přes UPC, jsem docela spokojená, sice to taky jednou za pár měsíců vypadne, ale to není zas tak hrozné. Horší to bylo dřív, když UPC začínali s internetem, myslím, že jsem byla tehdy těhotná, to jim to vypadávalo, pokaždé když pršelo:-(...

Jo, vzpomněla jsem si, Léňo, jak jsi psala o té noci po Štědrém dnu, u nás to bylo to samé. Klárka pořád poplakávala. Pořád mluvila o Sněhurce, že jí utekla a trpaslíci také a že někdo ukradl stromeček a spoustu dalších věcí. Skončila u nás v posteli a usnula až k ránu. Prostě ty dojmy jí pěkně vzaly...

No nic holky, mějte se moc hezky a přeju hezký začátek týdne!

Markys

Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
2.1.2005 20:49:55
Ahoj holky,
tak svátky máme za sebou ,kila nahoře teda aspoň já ,ale byly příjemné .My jsme Silvestr strávili jako tradičně doma měli jsme na hlídání 12 letou neteř ,Honzík šel spát v 20h ,holky vydržely do 1h.O půlnoci jsme si připili dětským šampaňským pač se nám dospělácké nepodařilo otevřít i když jsme na vesnici tak tady byl docela rachot ,ale malýho to neprobudilo .Pár rachejtlí jsme vystřelili už navečer aby z toho taky něco měl ,ale držel se mě jako klíště.

Zítra jdem do školky ,docela se těší ,myslí si ,že tam dostane dárečky a nedá si to vymluvit ,tak nevím jak to zítra dopadne.Mě čeká nepříjemná návštěva zubaře .

Naše fotoalbum je family.cz/seckarovi ,je tam pár nových fotek z vánoc ,většinu fotila Jessica .Mějte se hezky ,dobrou noc!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
2.1.2005 20:06:56
ahoj, tak vás holky zdravím v novém roce! Začal u nás dobře, tak snad bude platit jak na Nový rok...

My byli včera na ohňostroji taky, máma bydlí u Sparty, tak jsme šli rovnu od ní na Letenskou pláň. Bylo to nádherný! Se Štěpánkem už jsme na něm byli potřetí, dvakrát jsme ho viděli od Vltavy, letos změna.
Akorát se asi trošku bál, tak jsem ho celkem 20 minut držela na ruce, no já s ní pak nehnula!
Dnes jsme byli v Letňanech v bazénu, super! Štěpán je vodní živel, tak si to užil. Dost si teď oblíbil prstové barvy, maluje si s nima každý den, oproti voskovkám a pastelkám ho fakt chytly. Taky teď pořád poslouchá CD s písničkama z pohádky Ať žijí duchové. Půjčili jsme i DVD, musíme mu to vypálit.

Květo, my máme album: rodina.cz/connan.

Mějte se hezky, zítra klidný nástup do školek!

Š.
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 4200  [Dalších 2820 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.