| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 4200  [Dalších 3690 >>]
Markys 12183
8.11.2005 19:32:01
Ahoj holky,

takže nejprve všechno nejlepší Viktorce!!! Hlavně ať jste zdraví!

Díky za rady kolem kola. Jsem zvědavá, jaké nakonec koupíme:-).

A do kolika budes dělat, Honey?

To je Štěpánek šikula. Já se těším, až půjdeme taky a jsem letos zvědavá na lyže. Klárka se těší, ale usmyslela si, že už musí mít hůlky.. snad jí to ještě vymluvím:-).
Teď spíš přemýšlím, jestli jí nedat někam na zpívání, zdá se mi, že by to mohlo jít, často se hezky chytá... Jako dítě jsem taky zpívala a ráda na to vzpomínám. A jí to moc baví, konečně zpívá každou chvilku vlastní písně:-))).

Štěpánko, neviděla, je to divný, každopádně skoro bych řekla, chudák kluk....

Mějte se hezky!!!

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
7.11.2005 22:20:17
ahoj holky,

také přejeme Viktorce vše nejlepší ke 4. narozeninám! Doufám, že už jste zdraví, Daggy a že se podezření nepotvrdilo???!!!

Honey, těch 6 hodin, to bude změna teda. A do kolika hodin budeš dělat? Já když dělám, tak od 13 do 19 a zrovna dnes byl teda den blbec. Jdu zase ve středu a příští týden nevím, jak bude. Trochu nejistota.

Léňo, taky dobrej nástup teda. Ale je fakt, že si moc vybírat nemůžeme, no.

Musím zaťukat, ale Štěpán v restauraci je vzorovej. Ani není moc zdivočelej ze školky. Zatím.

V neděli ho pochválil trenér za to, jak už bruslí. Krásně se odrážel. Tak měl velkou radost.

Dnes byl ve zprávách příspěvek o 6letým chlapečkovi, který má blond vlasy až po pás. Rodiče ho od narození nestřihali, takže vypadá jak holka, pletou mu culíky a tak. Neviděly jste to? Mně to teda příjde úchylný!

Tak se mějte, Š.

Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
6.11.2005 19:03:16
Ahoj holky,

mockrát díky za Viktorku, oslavu jsme měli včera, bylo to fajn, jenom poznamenané Viktorčinou nemocí - měla (vlastně ještě má) podezření na zápal plic virového původu. Mám za sebou týden probdělých nocí (pořád stejný scénář - kolem druhé hodiny stoupla teplota a pak do rána hnusný kašel). A po šesté vstávající druhé dítko. A k tomu depka a tma, jak píšete. Snad už ta nemoc ustupuje, jinak mě odvezou, celý týden jsem na ně sama a už nezvládám.
Kolo má už Víki taky nové - větší. Mělo zadní brzdu, ale můj muž (kdo neví-míval cykloprodejnu se servisem, tak snad tomu rozumí) jí to předělal na obě přední, říkal, že to není dobré, aby si na to děti nezvykaly. Potom prý jim dělá problém přechod na větší a sportovnější kola. Brzdy ale musí být seřízeny "na lehko", aby dítka nepřelítla přes řídítka.
Čau D.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
6.11.2005 13:40:04
Ahoj holky,

připojujeme se k Honey a přejeme Viktorce vše nejlepší k narozeninám

Zdravím po prvním pracovním týdnu, byl docela hektický, ale myslím, že to budeme zvládat. Nastoupila jsem na celou pracovní dobu tj. na 8 hodin a na třísměnný provoz + o víkendech dvanáctihodinové služby. Bohužel to jinak nešlo a coby sociální pracovník jsem ráda, že vůbec mám práci, tím, že jsem nastoupila na stejné místo tak si myslím, že budu brzy jako ryba ve vodě, ovšem to vstávání mi dává zabrat.Taky mám občas obavu, že jednou nebude dítko odvedeno do MŠ či ho tam zapomeneme pač pokaždé ho vede někdo jiný tak, abysme to stíhali do práce.

Ve školce to naštěstí zatím jde až na jedno ráno, mamce plakal, že nechce jít asi už to na něj bylo moc, ale pak byl v pohodě, doufám, že mu to vydrží.

Dnes jdeme s Martinem po delší době do kina a na večeři bez dětí tak se docela těším, mmch s našima dětma jít do restaurantu je hotový očistec...

Mějte se hezky, doufám, že se počasí ještě na pár dní vylepší toto je pořádný podzimní hnus.Ahoj

honey 6468
6.11.2005 11:51:23
Ahoj holky!

Mám docela rušno v práci, od ledna budu chodit na 6 hodin, tak se zaučuju od jedné kolegyně, a jsem zvědavá, jak to celé dopadne. Musím přiznat, že jsem si na ty 4 hodiny zvykla :), no ale zase bude víc peněz, tak se to vykompenzuje.

Úderem 1. listopadu se zhoršilo počasí a nastal pravý podzim, ale dokud vysloveně neleje, tak to jde. Doma nám všude svítí solné lampy a svícny, voní aromaolejíčky, popíjíme čaj, taková pohoda :) Akorát to děcko dost zlobí ..... z té školky chodí domů opravdu rozjívená. Včera nás v restauraci vyprudila natolik, že jsme se zařekli, že do konce roku s ní už nepůjdeme nikam na jídlo. Chovala se fakt nemožně, a to už předtím byla dobrá. Začínám uvažovat o tom čertovi :)))

Krásný zbytek víkendu!
honey 6468
6.11.2005 11:39:08
VIKTORKO,

k dnešním krásným 4. narozeninám přejeme hlavně hodně zdraví, klidné rodiče :), pohodovou sestřičku, a hlavně hodně hraček!!!!

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
5.11.2005 22:12:59
hoj hoj!
tak tu máme pravý podzim! Ještě minulý týden bylo krásně, ale teď...
chce to hodně aktivit, ať na to nemusíme myslet, co? Ta tma odpoledne je fakt děsná. Budu chodit s malým asi na kreslení, do DDM na Bílé Hoře. Dělá tam neteř, ale ta má keramiku, tak budeme chodit k její kolegyni /pamatuju si ji z dětství, bydlela s rodiči ve stejném baráku jako my/. Víkendy máme to bruslení, dnes už se malý i odrážel.
Markys, kolo my máme už to větší, brzí se sešlápnutím šlapky dozadu. Na řídítkách brzdy nejsou.
Štěpán je ve školce už každý den /nespí tam/, líbí se mu tam, už má několik věcí na výstavce. Dost vyrábějí, to je dobře. Učitelka Jana je k němu milá... Pravidelná docházka do MŠ nám pomohla k tomu, že večer v pohodě usíná a my máme KONEČNĚ s Michalem klídek. Právě jdeme koukat na Romám pro ženy, už ho uvidím potřetí, ale moc se mi to líbí.
Zítra jdeme opět na hokej do Sazka Areny a v úterý, to se mooooc těším, na Jana Krause s Evou Holubovou - talk show.
Tak krásnou neděli a klidný pracovní týden!
Š.
Markys 12183
5.11.2005 9:29:20
Ahoj holky,
všechny Vás moc zdravím. Pěkně dlouho jsem tu nebyla. Tak jsme koukala, jak nám ten listopad dopadl na poslední příčku... Kdo vlastně má první narozky? Napadá mě, že Květušce té už byly čtyři v říjnu - takže se zpožděním: všechno nejlepší!!!
Holky, to to teda letí! Ta tma na večer je děsná.. Ale vstávání je pro mě všeobecně horší:-). Když jsem nastoupila do práce, tak to bylo to nejhorší, ale časem se to zlepšilo, i když není nad volné dny... Léňo, a nastupovala jsi k 1.? On se, řekla bych, člověk celkem rychle vrátí do starých kolejí. Na začátku jsem měla problém se normálně vyjádřit, děsně jsem musela trápit hlavu a za nějaký čas to ze mě začalo zas padat - jinak jsem strašně ukecaná:-))). Taky jsem se bála, nakolik jsem všechno zapomněla, jestli mně nebude dělat problémy tlumočení, ale v té hlavě to někde bylo:-))). Takže neboj.
My máme konečně za sebou stěhování práce. Teď ještě dávám dohromady kancelář, ale už to snad půjde. Za toho chodu je to nejhorší. A hlavně nám to vyšlo do té nejpracovnější doby, jak jinak:-). Dělám sice do tří, ale teď to bylo pěkně náročný, bývala bych tam potřebovala být déle... Klárka je přednější.

U nás vztekání moc neprobíhá. Zlobení jo. To má tisíce výmluv, to určitě znáte taky. Oblékání ujde, jen někdy si oblékne opačně kalhotky. A punčocháče si neumí pořádně vytáhnou, jak který. Hlavně jí to někdy trvá fakt hodinu a někdy je za pár sekund hotová...

Včera přišla s tím, že jí jeden kluk ve školce řekl, že jí miluje a že je krásná:-). Prý mu řekla, že to teda ne, že to nejde a že neví co a jak mu to vlastně říct. Když mi to líčila, tak byla rudá až za ušima...

Už se těším na Vánoce, aspoň přelom v té odpolední tmě. S Mikulášem nevím. Ve školce bude, domu se mně moc nechce. Loni byl u babičky a to byli vlastně převlečení její bratranci a sestřenice a vůbec se na ně ani nechtěla podívat.

My teď zase řešíme to kolo, musíme koupit větší, jen nevím, jak s brzdami? Jaké mají Vaše děti? Líbí se nám jedno a to je má obě na řidítkách, ale trochu se mi zdá, že na ně rukama nedosáhne. Fakt nevím.

Hezký víkend všem!
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
3.11.2005 10:02:26
Ahoj holky,

dnes se hlásím poprvé z práce, tak doufám, že mě tu hned nenachytají :o(

Léňo, vůbec se neboj. Já se teda taky bála, šla jsem na jeden den "na zkoušku", kdy mě trochu seznámili s tím, co bych měla dělat a když jsem věděla, že pořád vím o čem mluví, tak jsem byla víc klidu.
Je to ale přeštelování, to zase jo, i u mě a to dělám na zkrácený úvazek. Zvlášť teď, kdy ve tři přijdeme domů (taky děláme "úkoly" - to vyžaduje), trochu si pohrajeme... a je tma. To je fakt depka. Navíc Aninka začala být trochu lítostivám že nechce být v pokojíčku sama (hrát si, malovat, spát...) - to jsme dosud neznali. Tak mám i trochu špatný svědomí, že ji odkládám, ale pak se zase rychle vzpamatuju a říkám si, že školka k životu patří, až bude chodit do školy, tak ji taky nemůžu litovat.

Teď na mě leze zase nějaká nemoc, rýma a tak, ach jo - zase nakoupím echinaceu a vitamínky a zima je tu. Včera jsme byly s ANinkou na očkování proti encefalitidě - byla statečná, ani nepípla! Teď trochu trnu, aby to ode mne hned nedostala (tu rýmu teda), i když týden doma společně by nám asi prospěl, ale ne za tuhle "cenu".

Mikuláše si asi pozveme, byl u nás i posledně a fungoval docela dobře jako morální podpora mé výchovy. Takže žádný strach, jenom respekt.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
30.10.2005 17:55:16
Ahoj holky,

tak teda nestíhám vůbec, scénář - nakrmím jedno dítě, druhé už křičí že má hlad, mezitím se tomu menšímu chce spát tak letím s kočárem na zahradu, pak si to větší chce hrát nebo dělat "úkoly" (Sluníčko atd.), pak se probudí to malý a chce přebalit, jíst atd. Když do toho o víkendu vařím sobotní a nedělní oběd, stává se z toho doslova horror. Otec bohužel spíše překáží nebo je zaneprázdněn. Vidím, že ani Martina tu dlouho nebyla, jestli náhodou zase nepracuje? No já přiznávám, že jsem nepřerušila své dvojí účetnictví ani v době porodu a je to drsňárna. No nic, musím vydržet.
Viki teda s oblíkáním nic moc, oblíkne se, ale ponožky často patou nahoru, nátělník trčí ven, zipy a knoflíky nezvládá a většinou ječí, že to neumí a že jí to nejde.
Letos máme jednoduchou volbu k narozenínám - Viki chce miminko takové jak Betty. Tak už ho mám koupené a na vánoce zase může dostat třeba postýlku atd., podle toho jak ji to chytne. Momentálně totiž tvrdí, že chce chodit do hokeje a nadšeně ho sleduje v televizi.
Čau a myslete na udřenou téměř osamělou matku. D.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 4200  [Dalších 3690 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.