Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
19.10.2005 20:33:06
Ahoj moc vas všechny zase zdravím. Už jsem tady nebyla ani nepamatuju, prostě vůbec nestíhám - ani psát, ale bohužel ani číst.
Začala jsem od 1.10. pracovat, strašně mě to baví a kupodivu to ani není takový průšvih - bála jsem se, že po čtyřech letech nebudu schopna ani zvednout telefon! Ale jde mi to! :o) Až na to vstávání - na 6,15 si rozhodně nezvyknu. Květa mě asi nepochopí (myslím to v legraci), ale my vstávali s Aninkou v půl 9 až v 9. Dřív se budila výjimečně. Jinak Ani chodí do školky, vodí ji většinou Tomáš a je to v pohodě až na culiky, ty jí učesat neumí, tak je odpoledně, když ji vyzvedávám jak rozára. Moc ráda bych se zase někdy sešla, co myslíte, dáme to jedno odpoledne dohromady? Zase se brzy zjevím... Ahoj, Radka |
| honey | 6468 |
|
|
17.10.2005 15:22:41
Ahoj holky,
předělala jsem název příspěvku :) Tak nakonec se z divadla vyklubalo filmové pásmo pohádek, ještě štěstí, že jsem tam poslala Roberta :) On se tam děsivě nudil, ale Adélka plus zbylé 3 děti se ohromně bavili (teď nevím, jestli tam nemělo být náhodou na konci tvrdé "Y"). Dokonce tam byla i tombola a naše Adélka vyhrála :) Jdu tam s ní tuto sobotu, to už opravdu bude loutkové divadlo. Já byla včera ve Švandově divadle s kamarádkou, a bylo to úžasné. To živé divadlo má opravdu něco do sebe. Měly jsme skvělá místa ve 3. řadě od pódia, prostě mám zážitek .... tak se mi to zalíbilo, že jsme se hned domluvily, že do konce roku musíme jít ještě minimálně jednou. Bohužel pak mi cestu domů skazili opilci v tramvaji, ale to mám za to, že jsem si nevzala taxíka! Štěpánko, pokud to bude jen trochu možné, přimlouvám se za samostatný pokoj pro Štěpána. Adélka si ten svůj nesmírně užívá. Nejdřív si v něm nehrála, jenom v něm spala, ale teď si tam už hraje a kreslí v pohodě. Dokonce když jí "naštveme", tak se tam zavírá a nechce, abychom tam chodili. Týden mi začal moc "hezky", zapomněla jsem ráno tašku s oblečením a pyžámkem do školky :( Jsem moc zvědavá, jak bude A. začuněná :) Hezký nový týden! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
15.10.2005 9:27:19
Ahoj holky,
Adélka je šikula, je fajn, když je takle komunikativní, Honza je taky, o prázdninách si chodil "nakupovat" na koupáku, ale včera se mi jeho ukecanost příliš nehodila pač jsem ho chtěla sama doma ostříhat, no vypadal příšerně takže jsme vyrazili ke kadeřnici ať ho dá dohromady, bylo mi před ní trapné, že jsem takle spizgřila vlastní dítě tak jí potichu říkám, že mu to udělala Jess s holkama, že si hráli na holiče .Honza jí pak řekl, že to já, ale zároveň jí tvrdil, že je mu 8 let tak nevím komu nakonec věřila...No je mi trapně ještě teď. Květo,gratuluju k nové práci ať se ti daří.Já mám před sebou posledních 14dní MD a pak nástup do práce. Jedeme do Brna koupit nějaké dárky,protože kolem vánoc nebudem stíhat budeme mít oba zkouškové období a tak si nedovedu představit jak to všechno skloubíme dohromady.Mějte se hezky všem příjemný víkend a Honey uzdrav se!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
14.10.2005 21:15:20
Honey, máme 2plus KK. Metrově to není úplně nejhorší, necelých 60 m. Máme obývák s kuchyní a ve druhém pokoji má své království Štěpán a my máme v rohu pracovnu a nad ní patro. Nedávno jsme byli u známé ve vile, barák jako kráva a jejich kluk tam měl malinký dětský pokojíček. To Štěpán tu má mnohem víc prostoru, ale chtělo by to pro něj něco samostatnýho. Taky by se dalo udělat to, že budeme v obýváku s Michalem spát /buď ještě jedno patro, nebo holt každý večer rozkládat/. Tím by tu pak měl Š. opravdu hodně místa. Zatím to není úplně aktální, ale tak se prostě koukám do inzerátů jaké jsou dnes možnosti. Taky se mi odsud nechce moc proto,že máme vše blízko. V centru jsme za 15 minut, metrem nebo tramvají, já dnes do práce jela autem 15 min., teď večer zpět domů 10 minutek. Máme tu všechny obchody, plno možností, třeba na Výstavišti apod. To bysme na sídlišti neměli. Na druhou stranu je tam čistý vzduch. No, musíme vše řádně zvážit.
Teda Adélka je šikovná holka, to Štěpán by si pro to nešel. Před cizími se stále dost stydí. V neděli jedeme na Slavii podívat se do bazárku na ty brusle a helmu, příští víkend půjde Š. na trénink. Konečně jsem si objednala věci z toho Justu, už se moc těším a doufám, že nám to alespoň trochu pomůže přečkat zimu ve zdraví. Květo, taky gratuluju k práci!!! To je paráda. Tak hezký víkend, to jsem se tu teda rozjela... Š. |
| honey | 6468 |
|
|
14.10.2005 20:37:07
Ahoj holky!
To víte, že mně to štve :( vyléčené to bylo, po následné kontrole po prvních ATB to nijak nereagovalo, tak jsem doufala, že to bude dobré. Možná to má nějakou souvislost s tou nemocí ze září, jak jsem musela zůstat doma, a kolegyně přišla s další teorií, že na to mohou mít vliv srůsty po operaci slepáku. Ona ho má taky pryč, a se záněty vaječníků si užila víc než dost, dokonce musela i několikrát na hospitaci do nemocnice. Taky je pravda, že občas mně to místo po slepáku pobolívá, tak to bude asi jedno s druhým. Květo, gratuluju k nové práci a ať se Ti daří! A ať je Pavel brzo v pořádku! Štěpánko, ne, program se nemění, to divadlo s Adélkou zítra platí, a to moje v neděli taky. Co jsem však zrušila, bylo dnešní cvičení, i to na příští týden; sice se necítím špatně, ale přece jenom s těma ATB bych měla být v klidu. Jak velký máte tento byt? Daggy, chřipkoidního otce rodiny Ti nepřeju! :) Já se ještě musím pochlubit s Adélkou. V úterý jsme byli celá rodinka v KFC a ona chtěla zmrzlinu. Tak Robert jí dal dvacku, aby si to šla sama koupit. Mysleli jsme, že bude protestovat, anebo mít strach ze samostatné "akce", ale ona jen řekla "Dobře", a šla. Tam, kde jsme byli, mají ty pulty za rohem, tak jsme z dálky pozorovali, jak si bude vést. Moc jí pravda nebylo vidět :), ale poradila si :) Mlátila tou dvackou o pult a vykřikovala, že chce zmrzku :))) Dostala obrovskou porci a korunu zpátky :) Jsem na ní moc pyšná, že se vůbec nebála a že to zvládla. Teď ještě musíme počkat, až bude větší a silnější, a může nosit tašky s nákupem :))) Všem přeju krásný víkend! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
14.10.2005 3:25:03
Ahoj holky
hlásím se zase po dlouhé době. Jak asi víte, Pavel má od 9.9. nemocenskou - už potřetí mu vypadl ramenní kloub a konečně se s tím bude něco dělat. V úterý jedeme na ortopedii na vyšetření a dohodneme termín operace. Prý se na to dost dlouho čeká a po operaci je nemocenská minimálně 2.5 měsíce. Ale doufám že už to bude mít dobré. Já mám práci, která mě docela chytla, je sice momentálně dost časově náročná, protože jezdím na školení a semináře, proto mi docela vyhovuje ta Pavlova nemocenská. Měla jsem obavy, po tak dlouhé mateřské, ale myslím si, že se mi dost zvedlo sebevědomí. Mám sice pocit, že zanedbávám děti a domácnost, nějak nestíhám, ale asi to chce najít si nějaký systém. Musím dohlížet na Lojzíka, mají denně 2-4 úkoly, což je někdy dost náročné. Podepisuju je já, protože Lojzík umí Pavlův podpis a nechci aby toho v budoucnu zneužil, tak máme takovou dohodu. Květuška chodí pravidelně do školky, je hodně ukecaná a šikovná. K narozeninám dostala větší kolo, ale bohužel ještě neumí jezdit bez koleček. Taky si moc přála bílého koně - to nám dalo dost zabrat, než jsme ho sehnali - protože hnědý se jí nelíbil. Má strašně ráda plyšové psy - má doma tři velké, teď je jeden nemocný, tak leží v kočáru a panenka musela ven. Máme půjčený přebalovací pult s vaničkou pro panenky, tak každý den koupeme..... Trošku jsem se rozepsala, ale snad to nevadí. Už tak často na Rodinu nechodím, protože opravdu na pičítač nemám čas, jen v noci když nemůžu spát. Dnes jedu s Pavlem na rehabilitaci a od dvou hodin až do večera nejsem doma, v sobotu mě čeká celodenní seminář.....Ale v neděli si dám volno, a budu s mými drahoušky.... |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
13.10.2005 21:40:11
Čau,
Honey, neužívala sis někde studených mezí? No to je jenom vtip samozřejmě, ale já si vždycky vzpomenu, jak nám maminky říkávaly neseď na té studené zemi atd. A já stejně seděla že. A teď když vidím ty odhalené pupíky a venku cca 10 stupnů, tak se klepu. No nic, ať ti to zabere a máš pokoj. My jsme v pořádku, Betty měla dnes očkování proti žloutence, na to ale není reakce, tak je to dobrý. Ovšem večer se nám vrátil chřipkoidní otec z cest. Skoro bych ho chudáka nejraději vystrčila z baráku, abychom to nepochytaly i my. Uvidíme. S Viktorkou a bruslením se taky uvidí, jak to půjde, smutný je, že zrovna já, která má na to nejmíň času, jsem jediná schopná s ní i bruslit. Možná se odváží i děda, bruslívali jsme rádi. U nás teď chodí starší děti i v rámci školky. Čau a držte nám palce, ať nechytnem tu chřipku. D. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
13.10.2005 19:59:27
ahoj, Honey, to je trápení teda. To tedy asi nebylo vyléčené, ne? Padá tím víkendová kultura? Zdrav se!
Já dělám stále v TV, jen ne s tím kolegou, dělám něco jiného, určitě pro mě zajímavějšího. Teď mám tři dny v týdnu, příští týden taky, pak uvidím. Každopádně mám poloviční úvazek. Bohužel Štěpán byl teď doma, měl něco na průduškách, naštěstí to nebylo na antibiotika, jen Sinecod a Vincetnka. Dnes už je dobrej. Ale bylo to hektické, naštěstí babička mohla hlídat, včera dopol. tu byl s malým děda, já se byla "učit mluvit". Dnes jsem byla u kadeřnice, tak mám melírek. V pondělí jsem jela kolem Břevnovského kláštera, tak jsem tam viděla tu pouť. My tam dřív chodívali, když jsme bydleli na Petřinách. Celkem vážně začínám uvažovat o větším bytě, viděla jsem inzerát na 3+1 s balkonem právě na Petřinách - přímo na té hlavní, tam jsem do 16 let žila. 2 miliony. Musím zjistit tržní cenu našeho bytu. Nevím ale, jestli si opět zvyknu na panelák...Ale to předbíhám, protože to je otázka tak roku dva než budeme něco realizovat. Tak zatím, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
13.10.2005 18:56:59
Tak já jen krátce .... zase mám zánět toho stejného vaječníku, a znovu mám antibiotika :(
|
| honey | 6468 |
|
|
12.10.2005 17:14:58
Ahoj holky!
Já mám takovou radost z toho hezkého počasí, chodíme na procházky, a doma už máme pěknou sbírku spadaného listí :) Taky hromadu kaštanů, chystáme se z nich udělat nějaké hračky. Adélka začala chodit na ty zpívánky, zatím jí nevyrazili, tak to asi nebude tak zlý :) Taky chodí na angličtinu, tam se jí hodně líbí, včera nám celý večer opakovala "good morning, good morning, good morning". Štěpánko, no kluk se prostě nezapře :) Ta solná lampa v podstatě není cítit, ona "jen" mění vzduch na takový čistější, to se ani moc nedá popsat :) Ze svícnu to není tak intenzivní, i když já ho mám teď u počítače, a cítím to. Ale v tý práci je působení té lampy cítit hodně, už si jí pořídila další kolegyně plus ještě naše ředitelka, tak tam usilovně jonizujeme :) A do jaké práce půjdeš? Do té původní, nebo máš něco nového? V neděli jdu s kamarádkou po strašně dlouhé době (asi 4 roky) do divadla, už se moc těším, že se zas trochu "zkulturním" :) V sobotu zase půjdu s Adélkou na nějaké dětské představení. Tak pište, pište, ať o vás něco vím :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.