Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
12.9.2005 20:04:33
Jo a auto na dovolené vydrželo a výfuk ani nárazník jsme nemuseli přilepovat..
|
|
|
12.9.2005 20:03:01
Ahojky ještě nakukuju.
Honzík to dnes zvládl na výbornou ,když jsem pro něj přišla v půl třetí tak se mu ještě nechtělo domů ,učitelka ho chválila ,že pěkně jedl a spal .Myslím ,že mu ty 3 měsíce přestávky udělaly dobře :o)Jen mám obavu ,aby to nebyl jen prvotní dojem tak jak ze začátku ,když šel do školky poprvní.Teď už mu ustoupit nemůžem pač já budu jezdit každou středu na celý den do školy a celodení hlídání nemáme ,navíc od listopadu nastupuju do práce takže má kamoš šlus a do školky musí. Honey ,opět jsem své hubnutí přerušila a napráskala jsem se hamburgrem ,kdyby jen svým ,ale dojela jsem i po děckách ,momentálně mám obří výčitky svědomí :o( Ještě jsem vám zapomněla ráno napsat ,že máme v rodině další miminko holčičku Lindu narodila se švagrové z manželovi strany .Chuďátko spěchala na svět a narodila se v 7 měsíci ,váha 1490g .Teď jsou v Brně na obilňáku ,malá má roštěp rtu ,ale snad bude vše ostatní v pořádku ,moc jim držíme palce. Mějte se hezky a dobrou noc! |
| honey | 6468 |
|
|
12.9.2005 19:18:44
Ahoj holky!
Léňo, tak co Honzík, jak to probíhalo v první den? A co auto, vydrželo vám v té Itálii? Zrovna dneska jsem chtěla koupit zářijové Sluníčko, zaujala mně obálka, ale trafikantka mi neměla vydat na dvoutisícovku, tak jsem ho nakonec nepořídila. A jak koukám, tak jsem asi o nic nepřišla. Hubnutí - je to zase další pokus, který (doufám) vyjde, ale zatím mne to baví. Sice se mi nedaří v kilech, ale "jen" v centimetrech, zato se cítím o dost líp, a hlavně to protahovací cvičení (yogalates = spojení prvků yogy a pilates) mi dělá moc dobře na záda. Doma se donutím maximálně na ten rotoped, ale to je všechno. Potřebuju mít u sebe někoho, kdo mi říká (a ukazuje), co a jak mám procvičovat. Zatím tam chodím stále sama, a moc si to užívám :) Hezký nový týden všem! |
|
|
12.9.2005 8:21:02
Ahoj holky,
tak už jsme doma a rovnýma nohama do školního roku..Měli jsme se fajn počasí vyšlo ,letovisko se nám nelíbilo ,ale aspoň tam teď nebylo moc lidí a děcka si užily koupání v moři. Vidím ,že už se tady řeší školky Honzík před chvílí s Martinem odjel tak jsem zvědavá jestli se vrátí Martin sám ,malý trochu protestoval ,ale odcházel v pohodě.Jessica šla dnes taky poprvní v tomto roce ,mají opět novou učitelku (už po třetí) tak doufám ,že si vzájemně sednou. U nás na vesnici jsou kroužky velmi omezené je tady fotbal ,slovácký krůžek a sokol .Takže Honzík bude chodit do fotbalu a dál se uvidí ,Jessicu vozím do Hodonína do výtvarky . Ten časopis dnes omrknu zatím jsme kupovali sluníčko ,ale poslední dobou tam nicmoc není ,je docela zahlceno reklamou na cd a hračky . Honey ,upřímě ti tvé úspěšné hubnutí závidím ,mě co se podařilo loni na jaro zhubnout teď pomalu opět nabírám takže se nechám tebou inspirovat a už se nebudu přecpávat. Martin se vrátil bez Honzíka a říkal ,že se ho hned ujala učitelka tak snad nám nebudou volat ať si pro řvouna dojedem.. Mějte se hezky ,ahoj!! |
| honey | 6468 |
|
|
11.9.2005 20:52:09
Ahoj Štěpánko,
ten časopis znám, viděli jsme na něj reklamu v televizi, a Adélka ho hned druhý den viděla v trafice, tak ho manžel koupil. Taky se mi dost líbil, a určitě v něm budeme pokračovat. My jsme se včera taky pohybovaly s Adélkou v okolí Hradu, ale chodily jsme po těch turistických uličkách, a byla jsem moc překvapená, jak úžasně to tam vypadalo. Jako kdyby člověk vešel do 19. století. Já fakt nechápu, proč ty učitelky to jídlo tak strašně řeší ..... já být učitelkou, tak jenom rodičům řeknu, že dítě ve školce nejí, nebo jen málo, aby o tom věděli, a dál to nechala na nich, aby mi dali instrukce. Ach jo, snad jsme měli s jídlem problém naposledy! Teda nechci se chlubit, ale musíííím :))))) Dneska jsem si koupila o velikost menší kalhotky, než nosím, a jsou mi akorát ... já mám takovou radost!! Už cca měsíc jím tak, že když se žaludek ozve, že je plný, tak hned končím, nedojídám, a nepřidávám si další porce (i když bych moooc chtěla). Už nemám tak nafouklé břicho, a v kombinaci s tím cvičením a rotopedem je to úplně bez chyby :) Teď to ještě vydržet! Radko, už jsi nastoupila do té práce? Hezký nový týden! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
10.9.2005 21:15:48
ahoj, Honey, Štěpán byl ve školce úplně v pohodě, dokonce se rozjedl a snědl skoro všechno jídlo, což jsem teda čubrněla. Akorát jsem v pátek neodhadla počasí, připravila jsem mu na ven na dopoledne kraťásky a ona byla celkem zima, tak má už strašnou rýmu. /taky mu učitelka mohla dát tepláčky, no, ale asi ji to nenapadlo, no/.
Co se týče jídla, tak jsme to měli podobné loni,kdy Š. skoro ve školce nejedl a učitelka - právě ta Jana - mě neustáte vnucovala, že chybu děláme my doma, že ho určitě krmíme a že ho musí krmit taky. Tak jsem je poprosila, ať ho nechají, že já jídlo klidně zaplatím, i když se ho nedotkne, ať ho nenutí a nekrmí. A byl klid. A dnes sní polévku, hlavní jídlo a při odchodu ještě jí i svačinu. Koupila jsem malýmu ten nový časopis Nauč mě maminko a je to výborný. Jsou tam dobrý úkoly pro naše děti, Štěpánka to moc baví a má radost, když se mu ten úkol povede. Děti se tam učí naprosto nenásilně paměť, pozornost, rozměry atd. Budeme stálými odběrateli a vřele vám to doporučuju, pokud to ještě nemáte. Koupili jsme to v trafice. Dnes jsme si zopakovali výstavu Z. Buriana, zítra končí. Štěpána to minule nadchlo, tak jsme museli ještě jít, tentokrát s foťákem. Jsme celkem ráda, že ho takovýhle věci baví a chci ho v tom podporovat. Jo, chtěla jsme se zeptat, jestli máte ve školce už nějaké kroužky. U nás byla loni flétna a "šikulky", musím se na to letos zeptat, asi by mohl už chodit. Tak zatím, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
10.9.2005 13:30:03
Ahoj holky!
Štěpánko, vítej zpátky! Co Štěpán, jaké jsou první dojmy ze školky? U nás furt smíšené, dítě je zmatené, a ptá se, jestli chodí do náhradní školky. Aspoň že ti prckové z malé třídy už nebrečí :) Už jsme měli i první nedorozumění s učitelkama :( Z Adélky ve čtvrtek večer (vždy si povídáme před spaním o tom, jaký byl den a co se dělo) vypadlo, že jí učitelky krmí ..... absolutně jsem nechápala proč, ona už umí dost dobře příborem, krmila jsem jí naposledy jako mimino; od doby, co uměla držet lžíci, se krmí sama, tak jsem z toho byla dost zděšená. Hned ráno jsem šla za učitelkou, že si to vyjasníme, ale ona mně předběhla, a sama se zeptala, jestli Adélka i doma jí tak málo. Pravda, ona jídlu moc nedá, většinou se v tom vrtá, sní symbolický kousek, dva, ale pak se dojí třeba salátem. K jídlu jsme jí nikdy nenutili. A vyšlo najevo, že Adélka jí velmi pomalu (což mně vůbec nevadí, přece jídlo nejsou závody), a vrtá se v tom (podle mně jí tam moc nechutná), takže učitelky jí dokrmují :( Tak jsem jí řekla, že ať A. v žádném případě nekrmí, a když nechce jíst, ať to jídlo jenom odnesou. Tak jsem včera sondovala, jestli to udělali, a Adélka tvrdila, že jo, že už jí nikdo nekrmil, a na závěr mi oznámila, že jí chutnala bramborová polévka :) No a to moje cvičení je úúúúúúúplně super!!!!! Jsem z toho nadšená, částečně i proto, že ještě nechodí moc lidí, a tím pádem mám hodinu jen sama pro sebe :))) Už po dvou hodinách mám o něco pevnější břicho, jsem šťastná :) A taky už jsem sehnala první vánoční dárky. Teď mám samozřejmě cuky to rozdat, ale musím vydržet :) Nicole, 19. listopadu tu tuším nemáme nikoho. A. je narozená 25. Hezký víkend všem! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
7.9.2005 23:33:22
ahoj holky, večer jsme přiletěli, měli jsme se krásně, ale užili jsme si i bouřky a prudké deště. Moře bezva, po asi 100 m stačil i Štěpánek, bylo teploučké. Viděli jsme klubat se malinké želvičky Carreta, ty velké už se na konci srpna stěhují do Afriky. Taky jsme viděli vrak pašerácké lodi, byl na nádherné pláži s průzračnou vodou.
Zítra začínají povinnosti, Š. jde do školky, už se těší, jsem zvědavá, jestli ho nerozhodí nové plakající dětičky po ránu. Je tam málo oddělení, takže bude i letos s menšími dětmi, ty větší z loňska, kromě asi pěti, už jsou v jiném. Špatná zpráva je, že tam je zase ta Jana, jak ho loni neustále kritizovala, no, snad to tentokrát ustojíme. Zuby čistím malému já, sám odmítá...Zapomněla jsem v létě objednat ho na KO, tak to musím hned zítra napravit. Tak zatím, Š. |
| Nicole+dvojcatka(19.11.2001) | 14122 |
|
|
6.9.2005 5:55:17
Ahojky,ja mam holky narozeny 19tyho listopadu,take nekdo?:-)
|
| honey | 6468 |
|
|
5.9.2005 20:34:51
Ahoj holky!
Daggy, tak to jsi na tom s Viky ještě dobře, když chce přečistit :) Jsou děti, co čistit vůbec nechtějí :) Nemáš nějaké novější fotky Betynky? Určitě už vypadá jinak :) S tělískem Ti neporadím, nemám s ním žádné zkušenosti. Kdysi jsem přemýšlela o Mireně, ale poté, co jsem si tady na Rodině přečetla, že se i přes ní několika holkám narodilo miminko, tak jsem to radši vzdala. Jedna sem dokonce dala i fotku svého "mirenového" chlapečka :) Zánět už je snad pryč, ale teď mám MS, tak se mi tam stejně všechno ozývá. Školka snad dobrá, zatím nevím nic konkrétního, děti tam vypadají pohodově, až na ty malý prcky, co šly poprvé, ti tam poránu pobrekávají. Mně je jich tak líto, mám chuť je vždy vzít do náruče a uklidnit. Když tam vedle nich stojí Adélka (procházíme třídou "malých" do "větší"), tak je vidět, že ten rok je strašně velký rozdíl. Představte si, jaké mám štěstí. Jak jsem byla minulý týden cvičit, a stěžovala si na to, tak v pátek jsem dostala mail od mé bývalé cvičitelky pilates, že otevřela svoje studio, jestli mám zájem. Ježiš, mám, a jaký :) Tak zítra jdu na první hodinu. Zatím se mějte! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.