| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 4200  [Dalších 3620 >>]
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
4.9.2005 19:24:57
U nás to jde celkem ztuha, čistíme už dlouho, ale lenivá dcerka parkrát zakvedlá kartáčkem a fňuká, že chce "přečistit". Někdy se snaží, ale nakonec to vždycky přečistím i já. K zubaři taky chodíme pravidelně spolu a zatím v pořádku.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
4.9.2005 19:21:49
Čau holky,

hlásíme se taky z domova, my letos nikam moc necestujem, toto léto nám s Betynkou stačí zahrádka. Jsme zdraví, v úterý byly Betty 3 měsíce, váží 5,52 kg a měří 62 cm. Viki byla ve třech měsících o půl kila těžší. Betynka je pohodářka, velice klidná, nicméně v noci chce stále jíst 2x (cca 1-2 hod, pak 5-6) a ráno už většínou hned neusne, třeba až k sedmé a já už teď budu vstávat o půl osmé s Viki do školky. Ale jinak pohoda.
Štěpánka tu teď není, stejně bych se opakovala, že jí to na svatebních fotkách opravdu sluší! A taky Štěpánkovi.
Honey, přeju úplné uzdravení zánětu a bez následků. Já teď řeším antikoncepci, u Viktorky jsme museli platit aby byla, teď zas aby nějaká další nebyla, to je ale blázinec. Máte někdo zkušenosti s nitroděložním tělískem?
Čau D.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
3.9.2005 16:04:11
Ahoj holky, chci Vás jen v krátkosti pozdravit - zítra zase odjíždíme na týden pryč (do Jizerek). Školku máme ještě zavřenou, protože nám rekonstruují kuchyni, takže využijeme prodloužené prázdniny.

U nás je největší Madlenčinou novinkou, že se naučila jezdit na kole bez koleček - teď zrovna jeli na kolo s manželem a jsou pryč už skoro tři hodiny. Tak jsem mooooc zvědavá s jakou se vrátí. Jinak Madlenka je občas zlatá, ale většinou strašně neposlouchá a někdy je fakt na zabití... :-( Bohužel na ni platí jen tvrdá ruka. Je mi to někdy až líto, ale po dobrém s ní bohužel nic nesvedeme....

Mějte se krásně!
Markys 12183
31.8.2005 17:52:43
Ahoj,
včera jsme se vrátili ze Dvora Králového a bylo to moc fajn. Byli jsme tam od soboty, takže počasí bylo skvělý. V ZOO jsme byli 2x, moc se nám tam líbilo :-))), hlavně Klárce. Naposledy jsme tam byli, když jsem čekala Klárku. Mají tam teď úžasný tygry a tygřátko:-).. Bydleli jsme v příjemmém penziónu s bazénem, takže i koupání jsme si užili.
Jsem moc ráda, že je aspoň chvilku letně, mám pocit, že se konečně dobíjím:-).

Zítra zase do práce a jsem zvědavá na Klárku ve školce. Moc se zatím netváří, že prý se jí bude stýskat a že by radši byla doma, tak jí to hezky maluju, jak se jí tam bude líbit, tak doufám, že se nepletu...

Tak ať se Adélce v nové školce líbí, hezky vykročte tou správnou nohou:-)!

Jo, čištění zubů není zvlášť oblíbené. Hlavně po ránu. Tak nějak si je sice čistí, někdy spíš nečistí... tak jí to radši pak projedu sama, což jde teď posledních pár týdnů, předtím mě nenechala na zuby ani sáhnout. zubaři chodí 2x ročně. Chodili jsme ještě častěji, protože když jí bylo asi 15 měsíců, tak spadla na takový ten celkem vysoký žlutý válec na vhazování tvarů od Fisher Price a rozsekla si horní dáseň a hýbalo se jí několik zubů, přešli jsme zase na kašovitou stravu a chodili na kontroly, naštěstí se to dalo do kupy bez ztráty zoubků... Uf.

Tak holky ještě pár slunných dnů! Mějte se!
honey 6468
31.8.2005 14:49:09
kde jste všechny?

Prázdniny už skončily, zítra nám začíná nová školka - jupí! Adélka je už po 3 dnech na děti správně natěšená :) I když včera a v pondělí jsme s ní byli na Petynce, ale takový správný školkový program, to je něco :)

Můj zánět už je vyléčený, dokonce jsem včera byla i cvičit. Myslela jsem si, že jdu na bodystyling (posilování problémových partií). K mého zděšení naběhla nadupaná dorostenka a spustila aerobik ?! Jdu teda na recepci, jestli jsem si třeba nespletla hodinu, ale recepční mi oznámila, že je to půl hodiny aerobik a půl hodiny posilování :( Na internetu však o půl hodině aerobiku v tomto druhu cvičení nic nemají! Mno, tak jsem tam teda půl hodiny stála opřená o zeď (přičemž to cvičitelce evidentně nevadilo), a zapojila se až při posilování. Ale to stálo taky za ....., ta holka to vůbec neuměla. Takže moje odhodlání začít se sebou něco dělat šlo rychle pryč :( Tak to jsem zvědavá, jak to shodím .... no, už se na mně kouká rotoped :)

Mějte se hezky, a taky něco napište, ať si tu nepovídám sama se sebou!

honey 6468
26.8.2005 21:55:13
Jsem zapomněla na ty zuby :) Adélce to musím připomínat, ale jinak si je myje sama. Ovšem šíleně si je drhne, takže pokud nechci, aby skončila jako já, s vydřenou sklovinou, tak jí je musím čistit já, nebo manžel. 2x ročně s ní chodím na kontrolu, zatím je bez kazů.

Co třeba zkusit jinou zubní pastu, nebo nějaký jiný kartáček? Třeba je ten stávající na něj moc tvrdý .... nic víc mne, bohužel, nenapadá :(
honey 6468
26.8.2005 21:49:54
Ahoj holky,

už se cítím docela dobře, v pondělí jdu na kontrolní UTZ ke svému gynekologovi, tak snad už další antibiotika nedostanu.

Všem chystajícím se na dovolenou přeju šťastnou cestu a příjemný pobyt!

Nám ostatním hezký víkend :)
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
26.8.2005 21:25:16
ahoj holky, tak máme sbaleno, zítra odlétáme v pravé poledne, letíme 2 hodiny 20 minut. Už se moc těším na moře! Možná budeme plavat vedle želv Caretta, které tam jsou a mají i vymezená místa, kde kladou vajíčka a jsou tam nějaká zvláštní opatření. Zakynthos je prý ostrov vůní, jsou tam jeskyně, tak jsem zvědavá.
Tak se tu mějte hezky - prý se má i oteplit - hezký začátek nového školního roku. Léně taky hezkou dovču a já se po návratu ozvu.

Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
26.8.2005 9:14:34
Ahoj holky ,
počasí fakt nestojí za nic .
Honey ,na záněty docela trpím už od útlých mladých let takže ti to upřimně nezávidím ,snad to bude ok .

My zítra ráno vyrážíme do Itálie ,počasí tam nestojí za nic ,takže budem výletničit.

Holky ,jak jsou na tom vaše děti s čištěním zubů?Honzík docela dost pokaždé protestuje a ted mi dokonce tvrdí ,že má v puse šílenou bolístku a ty zuby si čistit nesmí :o)

Mějte se krásně ,Štěpánko dovču si užijte ,moře vám určitě oběma zdravotně prospěje ,Jessica taky trpěla hodně na průdušky a co jezdíme k moři je to ok .

Ahoj za 14 dní!!!
honey 6468
24.8.2005 17:38:21
Ahoj holky!

Štěpánko, díky za tip! Ještě máme půjčený auto, tak se o víkendu na to podívám v nějakém hyper super :)

Naprosto netuším, kdy a jak jsem k tomu přišla. Nikdy jsem na to netrpěla, doma nosím ponožky, když bylo ty minulé týdny zima, tak máme nastavený kotel, aby se sám zapínal, pokud venkovní teplota klesne pod 15 stupňů, a fakt to dělal :), takže opravdu nevím ..... ale dneska mi je tak o 100% líp, velká část toho je, že vím, co mi je. A mile mně potěšilo, když mi kolegyně říkala, že naše ředitelka už organizovala (poté, co mě ten kolega odvezl z práce) vyzvedávání Adélky ze školky, pokud by si mě tam nechali. To jsem opravdu nečekala.

Oko už je taky lepší, dneska jsem si ho poprvé nalíčila tou řasenkou z lékárny, jsem zvědavá na večerní odlíčení.

Sluníčko bych si taky dala ..... nahlas závidím :)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 4200  [Dalších 3620 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.