Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markys | 12183 |
|
|
24.8.2005 11:20:59
Ahoj holky,
tak mi, Honey, z představy tý řasenky pěkně zaslzelo oko... To muselo být sakra nepříjemný. Hlavně že Ti ty vaječníky zjistili. Je fakt příšerný počasí, já trpím na záněty močových cest a stačí si teď někde sednout a hned to mám... Letos beru preventivně brusinky a zdá se to být lepší, ťuk, ťuk.. Štěpánko, hezký fotky, vypadáte děsně spokojeně. A máš pěkně udělaný vlasy. Teda holky, to počasí mě štve, Štěpánko a Léňo, to moře teď upřímně závidím. Na mě začíná sedat podzimní depka. Ale je to letos nějak brzy... Ze všeho mám na krajíčku, prostě děs běs. Zítra jdu na den do práce a pak až toho prvního. Docela se tam těším, ale prý zrovna zítra má být hezky, no pravda, ty předpovědi za moc nestojí.. Ještě chceme vyjet na dva dny do Dvora Králového do ZOO. Tak snad nebude pršet... Holky mějte se hezky! M. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
23.8.2005 21:44:14
ahoj, tak jsem ráda, že se fotky líbily a děkuji za pochvalu...
já tu akorát dávám dohromady fotky na vyvolání, poslední mám z čarodějnic, tak budeme vyvolávat kolem 200 fotek. Šumava, svatba, tak různě. Jsou to fotky i pro babičky, tak proto jich je tolik. Teda Honey, zánět vaječníku, no, to je věc. Hlavně že na to přišli a že se už léčíš. A jak jsi k tomu přišla? Nastydlas? Máte doma zimu? Seegra bydlí v paneláku v přízemí, měli tam v minulých dnech prý 16 stupňů, má zánět ledvin a dutin. Tak se brzy uzdrav! Myslím, že autíčkem nic nezkazíš. Třeba nějakého veterána...karavan...nebo pěknou motorku, to mají všichni kluci rádi! Letos je skutečně léto jak má být. My v sobotu odlétáme do Řecka, na Zakynthos, 12 dní. Jenom já se Štěpánem a s našima. Mně se teda moc ani nechtělo, byly jiné výdaje, ale Michal mě to dal téměř rozkazem. Jednak Štěpánovi to pomůže zdravotně, ale tentokrát i mně, na ten nos. Dostala jsem od sousedky houby, tak část suším, z části byla dnes smaženice. Teda já ji nejím, jen Michal. Taky mi dala rybíz, udělala jsem výborný koláč s tvarohem a drobenkou. Velice jednoduchý, když budete chtít recept, prozradím. A taky cuketu, to mám zase recept na dobrý nákyp. Tak jo, já se jdu ještě věnovat fotkám Mějte se moc hezky, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
23.8.2005 20:14:25
Ahoj holky!
Tak jsem dneska strávila 4 hodiny v Motole. Už od čtvrtku mne pobolívalo v levém podbřišku, ale byla to spíš taková tupá bolest. Dneska mně to ale v práci bolelo tak, že jsem se kroutila bolestí, tak mi naše ředitelka zařídila auto s kolegou, aby mne odvezl do nemocnice. Cestou jsme ještě vyzvedli Adélku ze školky, protože manžel má ode dneška až do čtvrtku akci mimo Prahu a vrací se až večer. Kolega byl úplně bezvadný, hlídal mi jí celé 4 hodiny, kdy já byla posílána z oddělení na oddělení. Ale nakonec to vše dopadlo dobře, zjistili mi zánět vaječníku a musím na to brát antibiotika. Holky, co máte kluky, poraďte mi, co mám koupit jeho 5letému synovi? Bolí to sice furt, ale nesmírně se mi ulevilo, když jsem zjistila, co to je. A Adélka byla taky statečná, vydržela to tam, i když ke konci, když jsme se vrátili na původní oddělení, tak zklamaně zahlásila: "Ale tady už jsme byli". |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
23.8.2005 8:12:36
Ahoj holky,
taky zdravím po delší době .Štěpánko ,fotky jsou moc hezké všem vám to slušelo a tvoje kytička je prostě bombovní !! Unás nic novýho jen se nám vše poslední dobou s..e ,že to tak musím napsat ,teda respektive mě..Minulý týden jsem si rozbyla své milované památeční hodinky a mám pocit ,že pak začaly karamboly .Parkovala jsem u obchodu a někdo nám nabořil "jemně" zezadu nárazník samozdřejmně ujel ,já jsem z toho byla špatná pač v sobotu odjíždíme na dovolenou a měla jsem strach ,že to bude problém ,no nic prý to vydrží .Pak nám spadl v jednom pokoji strop , taky se to dá časem dohromady a naštěstí tam nikdo v tu dobu nebyl ,pokoj je spíš pro hosty..No a završila (aspoň doufám) jsem svou smůlu včera ,když jsem couvala od pošty a nabořila jsem to do zaparkovaného auta ,takže jsem mu zrušila zrcátko ,promáčkla dveře a nám jsem ještě víc rozkřápla nárazník .Pán majitel auta byl příjemný a vše jsme vyřídili přes pojišťovnu jen my pojedem na dovču s rozbitým nárazníkem pač na opravu nemáme tak snad ho někde v Itálii nebudem přilepovat sekunďákem.Martin to pouze okomentoval "miláčku tobě se nějak poslední dobou daří ,viď?"Tož tak já se mám teď dobře :o) Taky už se začínám připravovat na školní rok a hlavně školkovní rok ,po dovolené nám to začne ,doufám ,že nám Honzík dozrál a bude to OK. Mějte se hezky ,ahoj! |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
22.8.2005 19:30:59
Ahoj holky,
po delší době vás všechny zdravím a Mariettě moc gratuluju k holčičce, viděla jsem i hezké fotečky. My se máme fajn, převážně trčíme doma a v okolí, Viktorka tento měsíc nechodí do školky, tak furt vařím, uklízím, odpovídám na nekonečné dotazy a už mě z toho pomalu ale jistě haraší. Betynka utěšeně roste, teď teda zrovna poplakává,ale jinak je zlatíčko, pořád se směje. Viktorka se dnes zamotala do mého kojícího polštáře, vyhrnula si tričko a že bude krmit Betynku. Snad se zase časem dostanu k umístění nějaké fotečky. Štěpánko, požádala jsem si u vás o přítele, už jsem hodně dlouho nekoukala, tak jsem prošvihla, že jste si udělali album jen pro přátele. Tak předem dík. Minule jsem vás pouze v rychlosti četla a konzultovaly jsme s kamarádkou tu Adélčinu příhodu ve školce s Viktorkou (!), a shodly jsme se, že už opravdu zbývá pouze fyzická obrana. I když pravda školka je něco jiného než hřiště a učitelky to kolikrát nemají jednoduché. Čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
21.8.2005 12:26:33
Konečně jsem viděla fotky :) V pátek mně to furt házelo na mé stránky, tak až dneska ..... moc Ti to slušelo, jste krásný pár! A mělas skvěle udělané vlasy!
V pátek jsme na Petynce nebyly, noc předtím jsem spala blbě, a byla jsem celý den jak ovalená, tak jsme šly aspoň na hřiště. A už jsem se nějak psychicky přehodila na podzim, tak představa, že někde sedím jen v plavkách, mi dělala husí kůži na rukou :) Včera jsme byli v IKEA, Adelce jsme koupili do pokoje stan na plyšáky, a ten se jí tak zalíbil, že v něm i spala! Naštěstí pro mně, jí v něm byla nadránem zima, a trochu jsem jí citově zavydírala, že postýlce bylo za ní smutno, tak vyhlásila, že na noc už v něm spát nebude. Přes den ať v něm klidně spí, no otázka je, kdy naposledy spala přes den :)), ale další noc už přeze mně neprojde! Stříhám si metr, posledních 5 dnů v náhradní školce, pak tam je 29.-31. volno, a od 1.9. do tý nový. Musím vám napsat, co se mi stalo - z pátka na sobotu mi pravděpodobně zůstal kousek řasenky v oku (i když se ji každý večer pečlivě odličuju), a když jsem včera ráno vstala, tak jsem skoro na to pravé oko neviděla! Červené, nateklé a tekl mi z něj hnis :( ten teda teče doteď; dneska mám místo oka škvírku, a vypadám, že jsem dostala pěstí :( Ale to oko samotný už cítí podstatně líp než včera, tak se to snad do zítra spraví, abych nevypadala jak zrůdička, co straší děti ve školce :) Takže řasenka hned letěla do koše, ona už pomalu končila, tak jsem si říkala, že jí dodělám, i když dost drolila (Lycra Flex od M. Astor), a včera jsem si koupila novou v lékárně; a odteď už nikdy žádnou jinou než z lékárny! Poučila jsem se, tohle už rozhodně nemusím zažít znovu. Hezký zbytek víkendu! |
|
|
19.8.2005 13:06:17
ahoj, tak možná jste se dnes, Honey, viděli s našima na Petynce. Já tam nakonec nešla, jen jsem poslala prcka.
Tak kdo chce, může se podívat na naše album, rodina.cz/connan. Nové fotky pod názvem Svatba a Hurá Sudovice jsou k dispozici. Tak zatím, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
18.8.2005 17:04:43
Teda ten Štěpán je vtipnej :)))) Kdo ví, co se mu honí hlavou :)
Já si dneska nadpracovala hodinu, abych mohla zítra vzít Adélku po o, a taky jsme plánovala Petynku. Ale nevím, jestli je to na koupání :( Na ty fotky počkám :) |
|
|
17.8.2005 22:26:26
ahoj holky,
Honey, už jsem se konečně dostala k tomu, že jsem Michalovi napsala, které fotky má do alba dát. Ale kdy je tam dá, to teda nevím. Pro změnu te´d u nás spal 3x synovec, chodili jsme spát až k ránu, dnes jsme s Michalem byli v divadle, je to pořád takové hektické. Až se mi ale teď udělalo blbě na Václaváku, je to tam nějaký hnusný, všude špína, válej se tam zfetovalý nebo ožralý lidi, byli jsme v KFC a tam to smrdělo jak v nějakým špinavým nonstopu, no, měla jsem pocit, že se snad budu muset doma vydezinfikovat. Jinak divadlo dobrý, Vetchý hrál skvěle. Tak Štěpán mi oznámil, proč si cucá prsty. Aby se zalíbil kohoutovi. No, nejsem z toho moudrá. Pokud bude v pátek teplo, tak jdeme na Petynku. Mějte se. |
| honey | 6468 |
|
|
17.8.2005 20:31:57
Ahoj holky,
konečně se trochu otepluje! My jsme jinak o víkendu už vytáhli termopeřinu, kterou máme na zimu :( Markys, já to teď už moc neřeším, Adélka pochopila, že se o sebe musí "postarat" sama. A dostala se do toho tak vehementně, že mi včera říkala, že nějaké cizí holčičky si chtěly půjčit jejího ježečka (nejnovější hračka, který říká ježíček, ale zní to jako ježíšek :)), a ona se mně ptala, jestli na ně může plivnout ???!!! To jsem pochopitelně zakázala, ale kdo ví, co tam opravdu dělá :) Už se nemůžu dočkat září, až začne chodit do stálé školky, kde jí budou učitelky znát. Štěpánko, co ty fotky? Jsem zvědavá :) Hezký zbytek léta (ha, ha, ha) :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.