| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 4200  [Dalších 3600 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
16.8.2005 11:32:40
Marietto, MOOOOOOOOOOOOOOOOOC gratuluju k Fanynce!!!

V neděli jsme přijeli z chaty a v sobotu zase vyrážíme pryč, takže přebaluju věci, peru, atd... a už mi zase brečí Kačka a tak musím letět
Markys 12183
15.8.2005 19:21:35
Ahoj holky,

už jsem tady, koukám, dlouho nebyla. Teď o prázdninách jsem s Klárkou doma a tak cestujeme:-)... Včera jsme přijeli z chaty a byla jsem docela ráda. To počasí je fakt letos děsný. Teď v srpnu snad bylo hezky den:-(... Ještě chceme jet na pár dní do východních Čech, ale záleží na počasí.

A tady je spousta novinek!!!!

Mariettko, moooc gratulujeme k holčičce! Ta je nádherná! Ňuf, ňuf... úplně jsem utřela slzičku..
Je fajn, že se k ní bráška takhle má! Tak ať Vám krásně roste!!!

Štěpánko, a Tobě gratulujeme ke svatbě!! To je fajn, že Vám to tak vyšlo!! Ještě jednou a se zpožděním, ať se Vám daří..... a ať vše i nadále klape!

Honey, několikrát během prázdnin jsem si na Adélku vzpomněla, jak se jí v té náhr. školce asi vede, nevěděla jsem jen, kdy tam bude chodit... A teď tohle. Hrůza, řešila bych to stejně. Taky bych jí asi promnluvala do srdce, aby si to nenechala líbit. A jak psala Léňa, asi bych se v případě opakování obrátila na rodiče holčičky. Jenže člověk nikdy neví, co je to za rodiče. Na Klárku si, když nastoupila do školky taky víc dovoloval jeden starší kluk, hlavně slovně, ale ona tehdy nechápala, že to s ní myslí špatně. Brala ho za kamaráda:-(. Doma občas něco vyprávěla, co se mi nezdálo, tak jsem se opatrně ptala učitelky a ona mi stejne opatrně začala trochu celou věc líčit, že je starší a pravděpodobně ho rozčilovala, že něco neumí, či co.. Ale, že ho prý krotěj. A jednou si ho maminka odváděla stejně jako já K., a on na Klárku stále dost ošklivě halekal a ta maminka si toho vůbec nevšímala, já bych na jejím místě teda reagovala. Neměla jsem z toho moc dobrý pocit. Naštěstí, jak nám ty děti rostou, tak i Klárka leccos pochopila a už je to v pohodě. Ona tam byla až do jara nejmladší.. Ono tady u nás nastupuje hodně dětí až ve 4..

Jo a Minimax má K. taky v oblibě, konečně podle jejích slov je to to jediné, na co se z prázdnin těší vždycky domů:-). A to to koukání docela omezuju...

To počasí mě štve, potřebovala bych, aby mě schlo prádlo... Ani už to nemám, kam dávat. Jsem zvědavá, jestli se ta jejich předpověď vyplní...

Mějte se zatím krásně!
M.
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
14.8.2005 17:25:49
tak moc zdravím a děkuji za gratulace :-)))

Z porodnice nás pustili v úterý, už jsme se docela zaběhli, Jindra je ze sestřičky nadšený :-))) Byl za náma dvakrát v porodnici a byl z Fan úplně vedle :-)))) pak nás s manžou vyzvedli, tak byl důležitej :-)))) snaží se pomáhat, je to moc roztomilý....

Malá je zlatíčko, moc nepláče, teda pokud nemá hlad, to se pak dovede ozvat...

tady jsou nějaké fotečky... album Fany

ptaly jste se jak jí říkáme, tak Fan, Fany, Fanynka, Fanča a Fanýsek :-))))
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
13.8.2005 10:39:36
ahoj holky, tak to jste mě uklidnily s těmi prsty v puse.

U nás to teď bylo trochu hektický, stále nějaká návštěva, v pátek přijeli příbuzní ze Šumavy, moc ráda jsem je viděla, ale i jsem jim ráda zamávala na rozloučenou. Dětský pokoj jsem po jejich odchodu uklízela hodinu! Tříletá Natálka všechny kostičky apod. naházela na jednu hromadu, VŠECHNY hračky, a že jich Štěpán nemá málo, roztahané všude, no děs běs. Oni pak pospíchali do města, tak to ani Štěpánovi nepomohli uklidit, tak jsem ho poslala s babi do Stromovky a uklidila jsem to sama. Když se pak všichni vrátili ještě na kafe a jejich děti vlítly do toho jakž takž uklizenýho pokoje, tak jsem jim řekla, co můžou a nemůžou, prostě když jim to neřeknou rodiče, tak jsem si je srovnala sama.
Na dnešek tu zase spala neteř, ale to už je snad poslední, dnes už bude vše ve starých kolejích.

Tak se možná konečně dostaneme k fotkám, abychom je dali na album.

To počasí je teda divný, dnes sice svítí sluníčko, ale na koupání to nebude. Prý pravé léto se vrátí až koncem srpna...no, kromě pár tropických dnů to moc letní letos teda nebylo, co?
Tak hezký víkend, Š.
honey 6468
11.8.2005 17:45:17
Ahoj holky!

Já chodím do práce, už druhý týden, přiznám se nic moc, radši bych byla doma :)) I to počasí je hnusné, mám z toho depky, tak se mi ani moc nechce psát. Nehledě na to, že nemám co :)

Adélka byla včera a předevčírem doma, měla jen rýmu, ale nechtěla jsem, aby to tahala mezi děti, tak dneska tam šla, ale zbytek dětí byl možná ještě nachcípanější než ona :( A taky mně štve to, že tam byla jen pár dnů, a znovu se jí vrátil ten kašel! Já myslela, že po té mandli to už bude dobré! I když ono to bude možná tím počasím. A to na ní budu příští dva týdny sama, Robert už začíná sezonu, a to příští týden jede až na Slovensko. Doufám, že Adélka už bude v té době v pořádku! Jinak teda nevím ....

Štěpánko, Adélka si prsty do pusy cpe taky, i když posledních 10 dnů ne, ale jinak to bylo dost intenzivní. Já to moc neřeším, maximálně jí řeknu, že jí nebudu lakovat nehty, protože to pak bude vypadat hnusně, a to je pro ní hrozba :) no ale na Štěpána to asi fungovat nebude :)))

Upřímně se přiznám, že se těším na září, až dám Adélku do té nové školky, nějak to už znovu nezvládám ty přesuny dopravou, je to fakt dlouhý. Ale už to mám za pár :)

Tak se mějte všechny hezky!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
11.8.2005 8:34:17
Ahoj holky,
tady je teda úplně mrtvo...My jsme byli pryč jen přes víkend ,v pátek u známích ve Vyškově a v sobotu ráno jsme od nich jeli do Bruntálu ke švagrové na narozeniny .Slavila je na chatě bylo sele a spousta dobrot ,já jsem z toho měla docela obavy jak tam pujdou děcka spát v mumraji ,ale vše bylo ok a náš pokoj byl na druhou stranu od akce takže se děcka vyspaly.

Štěpánko s prstama si nedělej hlavu u nás je to to stejný Honza si je do pusy rve pořád ,dělala to i Jessica a přestala nějak kolem předškolního věku ,tak doufám ,že u Honzíka to bude taky tak.

Mějte se hezky a doufám ,že se zlepší počasí pač toto nestojí za nic!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
7.8.2005 23:05:21
ahoj, tak i my jsme zpět z cest. Výlet od čtvrtka, ale spousta zážitků, jako kdybychom byli pryč minimálně týden.

Tak Jindra už má sestřičku, to je bezva! Františka je moc hezké jméno, mně se zase moc líbí Antonie, byla to moje milovaná babička, tak asi proto mám k tomu jménu citový vztah.

Honey, tak ve školce se to vyřešilo, to je dobře. My byli na té chatě u sousedů, mají 2 kluky: 7 a 4 roky. Starší Daneček spíš nadržoval Štěpánovi, to se zase nelíbilo mladšímu Tomíkovi /chápu/, tak tam byly mezi nima pořád konflikty. Naštěstí jen slovní, občas nějaké strknutí. Něco si Š. líbit nechá a ustoupí, často se ale prosazuje, což jsem teda ráda. Rozhodně schvaluju, že dítě nemá být otloukánek, nemá si nechat všechno líbit a rodiče je musí nasměrovat, aby se uměly bránit, ale jasně že ne tak, že ho přetáhne klackem... Třeba Štěpán, když mu někdo "ublíží", nějaké dítě, a on neví, jak reagovat, tak pak má tendenci ulevit si jinde, jinak. Když si ale ví se situací rady, tak je pochopitelně spokojenější.
Co ale nedávno začal dělat je, že si cucá prsty. Občas do pusy narve celou ruku, teď měl i rukáv ožužlaný. Třeba když klukům jejich táta přivezl motorku z OBI /má motor z motorový pily, ujede 20 km, moc hezká/ a Tomík Štěpánovi zdůraznil, že to je JEJICH motorka a ne jeho, tak si tu ruku málem ukousl. V tu chvíli mně ho bylo dost líto, ale zareagoval nečekaně - odvrátil pozornost od motorky a řekl mi: to jsme si dnes udělali hezký oheň, viď maminko? A podívej, jak odsud vidíme krásně na lesy...tak jsem mu řekla, že má pravdu a že tyhle zážitky jsou mnohem lepší než nějaká motorka. Ale kdo ví, co se mu v té hlavičce honilo. Nechce o těch prstech mluvit, tak snad se mi podaří ho toho zbavit, aby s prsty v ruce nešel do školky...

Ještě dnes jsme byli na borůvkách, hned jsme udělali muffiny.

Hezký týden, Š.
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
7.8.2005 22:25:45
Připojuji se ke gratulaci, Františka je moc hezké jméno, jak jí budou říkat? Znovu si uvědomuji jak ten čas letí, vždyť je to nedávno, co tady Marietta psala, že je těhotná. Ach jo.

My se vrátili z dovolené, byli jsme týden na statku u Žamberka a moc se nám tam líbilo. Jezdíme tam už několik let 5 rodin s dětma, průběžně se rozrůstáme a je to fajn. Na statku jsou krávy, telata, koně, ovce, kočky... Aninka jezdila každý den na vyjížďku na koni a jinak pořád tahala koťata. Prostě se jí tam líbilo. Připravili jsme pro děti stezku odvahy po setmění, Aninka šla jako nejmladší a vůbec nebrečela. Dospělí byli převlečení na strašáky, ale jí nestrašili. Když jsme přišli k tatínkovi, měli jsme mu dát pusu (to byl jeden z úkolů), tak to teda odmítala a vůbec se jí nelíbilo, že jsem ten úkol za ni splnila já. Prostě ho nepoznala. Byla statečná. Ale užili jsme si to i my dospělí.

Teď plánuju zbytek prázdnin a zjišťuju, že jsme pořád někde na cestách... V září chci jet ještě jednou na měsíc do školky do Německa a od 1.10. začínám chodit na 6 hodin do práce. Zítra se jdu domluvit kvůli nástupu a pracovní době (od kdy do kdy, klouzavá pracovní doba a pod.) Já už se snad i docela těším, je to legrace!!!
honey 6468
5.8.2005 17:27:43
Ahoj holky!

Děkuji za názory! V ten den, co se to stalo, jsme si vzali Adélku do parády a domluvili jí, ať Viktorce nejdřív řekne, ať to nedělá. Když nepřestane, tak plácnout přes ruku (to jsem si s ní nacvičila :), a pokud by pokračovala dál, tak to ohlásit učitelce.
Sama jsem byla zvědavá, co bude dál. Na druhý den jsem se ptala, co Viktorka; takže zkoušela to znovu, ale tentokrát natrefila na Adélin odpor. Plácla jí po ruce. Viktorku to prý hodně zaskočilo a odešla. Dneska totéž, tak snad už pochopí, že u Adélky ji pšenka nepokvete. A od září bude Adélka chodit do nové školky, kde Viktorka nebude, tak to bude dobré (ovšem pokud se tam neobjeví nějaká nová Viktorka :()

Také gratuluji Mariettě k Františce!

Všem přeju hezký víkend!
Silva Barunka+Verunka 27331
5.8.2005 9:14:15
Ahoj maminky:o))

Teď nemám nějak moc času, ale musím reagovat na příspěvek Honey!!!Já bych to řešilia úplně stejně jako ty a Léňa!!!!Je to smutné, když některé děti dokážou ubližovat už v takovém věku:o(((Manžel se toho hrozně bál, když měla malá nastoupit do školky, tak si ji vzal "do parády"učil ji jak se bránit a co dělat!!!samozřejmě až po té., co někdo začně...nesneseme pomyšlení na to, že by měl někdo naší princezně ubližovat...ona vždycky byla taková, že si nechala vše líbit!Švagrové dcera je o 7 měs. starší a pořád ji bila, tahala za vlasy...manža se na to nemioh dívat, tak jí začal dělat školu:o))))Zpočátku se nechala "bít", ale později už útoky sestřeničce vracela:o))ale ještě se mnohokrát stane, že nic neudělá:o((Ona nerada někomu ubližuje, ale bránit se přece usí!!!Přeju ať se porblém co nejdřív vyřeší!!!

Jo jinak Štěpánce gratuluji k vydařené svatbě:O))

Jinak na dovči bylo fajn, ale hrooozne horko, tak jsme to zabalili oden dřív...manža skočil s Bájou na bazén a v NE jsme si udělalai nádherný výlet do OstravskéZOO:o))Bylo pod mrakem a zvířatka úžasné..Barunka se vydováděla..byli s námi ještě známí s dětma, tak se nenudila:o)))Verča skoro celé ZOO prospala:o)))

Jinak obrovská gratulace Mariett:o)))

Marietta TP 26.7. FRANTIŠKA, 4.8. v 14:50hod., 3260g a 51cm (to jsem si dovolila zkopírovat z červencovek:o))doufám, že se nebudou zlobit:o)))

Zatím papa snad em zase někdy zabrousím:o))
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 4200  [Dalších 3600 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.