| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 4200  [Dalších 3590 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
5.8.2005 7:57:14
Marieto ,přeju hodně zdraví a štěstí miminku i tobě !!
5.8.2005 7:55:54
Ahoj holky,
Honey ,já bych udělala to stejný co ty, nejdřív bych se to snažila řešit s učitelkou pač si myslím ,že přestože tam mají hodně dětí měli by vědět co se mezi nima děje .Zároveň bych řekla i Adélce ,že se má bránit ,to stejný říkám svým dětem ,je to sice blbý ,aby se děcka rvali mezi sebou ,ale na druhou stranu proč by zrovna ty moje měli být otloukánci...Kdyby se to opakovalo a Adélka opět přišla domů se šrámem tak bych to nejspíš ukázala rodičům té holčičky.Držím palce ať to nějak rozumně dopadne.
Jessica je neprůbojná, vždycky jsem měla strach ,že bude mít v kolektivu problémy ,že ji budou děti utlačovat ,ale zatím tomu tak není ,ale je fakt ,že bych měla strach ji převést do jiné školy ,tyto děti se znají už od školky tak ji znají a vědí jaká je .Většinou má jednu klidnější kamarádku a s tou se drží spíš stranou divočáků. Z tábora se nám vrátila v pohodě ,bez úrazu a domů se jí vůbec nechtělo.

Zítra ráno jedem do Bruntálu ke švagrové na narozeniny ,budem u nich na chatě tak se modlím ať se počasí umoudří a neodvezem si z tama nějakou virozu .

Všem přeju příjemný víkend !

honey 6468
4.8.2005 17:28:53
No, holky, pište taky někdo :)

Před chvílí jsem dostala od jedné kamarádky zprávu, že Mariettě (s Jindrou) se narodila holčička.
honey 6468
3.8.2005 18:22:53
Ahoj holky!

Tak se nám zase ochladilo :(( Včera jsme místo Petynky byly na hřišti, Adélka tam už má kamarády - 2 kluky, které ráda komanduje :) Jeden z nich včera přijel na "policejní" motorce (nabíjecí), z toho byla úplně hotová, furt na ní chtěla jezdit, až mu jí úplně vybila.

Musím se přiznat, že jsem asi šílená ..... já si od pondělí říkala, jak mi to v té práci jde od ruky, jak to všechno za ty 4 hodiny pěkně stíhám; bylo mi to divné, že po 2 týdnech dovolené jsem tak dobrá, a já dnes s hrůzou zjistila, že místo 4 hodin jsem od pondělí každý den odcházela už po 3! A zajímavé je, že kromě recepční to nikdo nezaregistroval! Ona mi od pondělí říkala, když mě viděla odcházet, že to dopoledne nějak rychle uteklo, ale mně se to v hlavě rozleželo až dnes ve výtahu :( měla jsem cuky vrátit se zpátky, ale musela jsem pro Adélku do školky, protože jsem jim řekla, že půjde po obědě. Jsem z toho v šoku, ale když jsem to řekla manželovi, tak mi řekl, že jak mne zná, tak se ani nediví .... hmmmm :) každopádně od zítra už Adélka zůstává ve školce i spát, a já si ty hodiny musím nadpracovat. Naštěstí 3 hodiny celkem nebude tak velký problém, do pondělí to mám za sebou :)

Mám jeden menší problém, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat další diskuse:

Do této náhradní školky chodí s Adélkou i nějaká Viktorka z její "původní" školky. Už v tý původní si na ní A. stěžovala, že jí tahá za bradu, a je pravda, že občas na ní měla menší modřinky. Možná jsem už o tom tady psala, že jsme s Viktorkou měly kvůli tomu problémy, ale pak mi učitelky řekly, že prý jsou s A. největší kamarádky, tak jsem to nechala tak, a trochu si myslela, že A. si vymýšlí.
V pondělí jsme v náhradní školce Viktorku potkaly, byla ubrečená a učitelky jí musely chovat. Už v pondělí se A. vrátila s modřinou na bradě, a tvrdila, že Viktorka jí za ní tahala a ještě nám ukazovala jak. Tak jsme jí řekli, ať Viktorce řekne, že si to nepřeje, a aby to hned šla ohlásit učitelkám. Včera dobrý, ale dneska jsem jí vyzvedávala, a měla stopy krve na triku a na bradě krvavý šrám, dalo by se říct, že na špičce brady měla strženou kůžičku!! A znovu říkala, že jí Viktorka tahala za bradu a že jí tam dokonce kousla! Tak jsem šla za učitelkou, ukázala jí tu bradu, ta o ničem nevěděla, což chápu, je to náhradní školka pro celou Prahu 2, jsou tam děti z různých školek, které ony neznají, a hlavně nemají oči všude. Hned vyhledávala Viktorku, ale ta spala, tak řekla, že tam bude i ráno, tak to bude řešit.
Věřím učitelce, že to řešit bude.
Ale problém mám s tím, že Adéle říkám, aby se bránila, nejdřív slovně, a pak klidně i ručně, což jsem tý učitelce řekla. A ona mi na to řekla, no s tím bude problém, maminko. Já chápu, že nechce, aby se jí tam mlátily děti, notabene cizí, ale já si přece nemůžu nechat ubližovat dítěti. Ani nevím, jestli jde poradit, spíš vás prosím o názory. Souhlasíte s fyzickou protiakcí, nebo spíš s chozením za učitelkou a upozorňováním na problém? Teda myslím u A. :), já Viktorku rozhodně napadat nebudu, i když chuť bych teda měla :( Viktorka vypadá jako neviňátko se smutnýma očima, kdežto A. jak zlobítko. Takže mám pocit, že učitelky budou mít tendence věřit Viktorce :(

Tak jsem to na vás vyvalila, a hned mi je líp :) Dejte mi vědět, co si o tom myslíte. Díky!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
1.8.2005 23:22:52
Honey, cože???? Podzim??? Dárky??? Tak to u nás zatím nehrozí. Letos máme samé neplánované aktivity /ozdravovna, moje operace, svatba/, takže žiju skutečně přítomností a zjišťuji, že mi to moc vyhovuje. Obvykle spíš inklinuju k tomu, že přemýšlím dopředu, dělám si někdy i zbytečné starosti, protože ono se to pak vyvrbí úplně jinak. Takže letos si opravdu užívám každý /teda skoro každý/ den, a uvědomuju si, jak je nám spolu hezky a tak. Jej, te´d jsem sama sebe málem dojala...no, snad mně to vydrží dlouho.
Určitě chci Štěpánovi na příští rok pořídit brusle, takže možná to bude jeden dárek. Zároveň je musím pořídit sama sobě, i když jedny mám, ale ty skoro nejezdí - z kopce to sice oceňuji, ale pak se strašně nadřu. Pak nám tady na Výstavišti od září opět otevřou malou sportovní halu, kde se bude bruslit na ledě, takže to chci taky využít. Takže my to pojmeme asi sportovně.
Je ale šílený, že těm našim dětem budou už 4 roky! To bude ale za 4 měsíce, takže na to si zakazuju teď myslet!

Dobrou noc, Š.
honey 6468
1.8.2005 21:34:31
Štěpánko, díky za info. Ona se začátkem července vrátila z Egypta se silným zánětem dutin, že ani neslyšela :( V pátek před dovolenou už ale pomalu začínala slyšet, ale třeba to nějakou souvislost má. Každopádně teda nic příjemnýho :(

Jéé, na Minimax se Adélka dívá ráda :) Ta by jim klidně něco řekla, ale asi by jí nikdo nerozuměl :(

Když zítra vyjde počasí, tak na Petynku půjdeme. Ale budeme tam až kolem druhý, dřív to nestihnu s přesunem ze školky. Máme ji u Míráku, ale aspoň to je slušné spojení od nás, i do práce.

Jinak už začínám mít pocit, že se blíží podzim ...... co vy? Nějaké tipy na narozeninové dárky? :))))))))))))
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
1.8.2005 21:18:14
ahoj holky,
Honey, tak jsem se koukla do chytré knihy a zánět ledvin může být způsoben buď infekcí nebo abnormální reakcí imunitního systému nebo metabolickou poruchou, jako je například dna. No, každopádně nic příjemného, teda!

Tak my dnes taky uvažovali o Petynce, ale nakonec jsme jeli koupit nové ložistko do koloběžky a hned naproti má známý dabingové studio, tak se Š. koukal, jak se dabuje nový seriál, který poběží od příštího týdne na Minimaxu. Říkal šéf toho studia, že mají málo dětských hlásků na dabing, tak ať malýho brzo zaučím...no, chce to, až bude umět číst nebo to tomu dítěti říct předem, co má říct, ale Š. by jako na potvoru neřekl nic. Pak jsme byli na jednom hřišti a pak ve Stromovce na spravené koloběžce s Connie. Byl to hezký den. Zítra musím dopol. do práce a odpol. možná pojedeme na Petynku. Od středy hlásí déšť. Pak taky musíme někdy do kina, Michal dostal 2 lístky na Kouzelný kolotoč. A od čtvrtka do neděle nebudeme v Praze, dnes jsme byli pozvaní na chatu k sousedům. Tak se těším.
Tak se mějte hezky, a Honey, třeba se zítra uvidíme!
Š.
honey 6468
1.8.2005 20:14:28
Ahoj holky!

Tak v neděli nám počasí na koupání nevyšlo, tak jsme šli aspoň krmit labutě k řece .... teda ty tam nebyly, tak nám zbyly kachny, a hlavně rackové, ti se nacpali :)

Dneska jsem byla první den v práci - 60 mailů za 2 týdny, a stůl nebylo vidět přes papíry :( Ale zvládla jsem to za dopoledne; pospíchala jsem, abych mohla vyzvednout Adélku z náhradní školky a mohly jsme jít na Petynku. Znovu byl velký bazén :-), dneska "plavala" i Adélka s kruhem. Snad nám to vyjde i víckrát!

Představte si, že mám šéfovou už týden v nemocnici, dneska jsem se dozvěděla, že dostala zánět ledvin. Já ani netuším, co to je; víte o tom něco? Přitom je to mladá holka, je jí 34.

Hezký nový týden!
31.7.2005 8:51:57
Ahoj holky ,
připojuji se ke gratulaci ,Štěpánko ,hoodně štěstí!!

Honey,Honzík plave zajištěn rukávkama a kruhem :o) Ale ve velké hloubce se nebojí ,když jdem na koupaliště tak chodí do středního bazenu v brouzdališti ho to neba .Teda Adélka je hodné dítko ,já takle požádat Honzu ať čeká ,že si jdu zaplavat ,tak už ho v životě neuvidím ,mmch pokaždé ho na koupališti hledáme a těch pár minut strachu nikomu nepřeju...Spíš se jezdíme koupat do přírodního koupaliště tam máme své místečko a není z tama úniku .

Dnes se ochladilo ,je to docela příjemná změna takže poo vyrazíme na kolách .Všem přeju příjemný zbytek víkendu !
honey 6468
30.7.2005 20:41:40
Štěpánko,

tak ještě jednou velká gratulace vdané paní! Tak vám vyšlo počasí, možná až moc :) Včera jsme se na Petynce koukaly, jestli tam neuvidíme Štěpána i s vašima, ale pak mi to došlo :) Na fotky jsem moc zvědavá.

Dneska jsem si konečně zaplavala i ve velkém bazénu, bylo tam málo lidí, tak jsem to riskla, Adélka na mně čekala u skákacích stupínků. Pak jsem si jí vzala do velký vody, ale bála se tam, co vaše děti, plavou? Já si to taaak užila, celou tu dobu, co tam chodíme, jsem s ní v brouzdališti, maximálně se jdu osprchovat, takže mám z toho zážitek :) Snad bude i zítra ještě hezky, bylo by to moc pěkné, poslední den dovolené ....

Hezký zbytek víkendu!
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 4200  [Dalších 3590 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.