Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
21.5.2005 17:25:58
Ahoj holky, tak já zítra zase odjíždím, už se na malýho moc těším.
Marti, to jste si teda užili!!! A co to pro vás znamená do budoucna? Pravidelné léky, kontroly...? A jak k tomu malá přišla? Zdědila nebo něco přechodila...? Tak ať jste brzo všichni pohromadě!!! Po nás na alergologii vždy chtěli doporučení od praktického lékaře. Já se nevyhnu resekci-ty moje nestálý problémy s dutinama způsobuje křivá nosní přepážka, a to vyžaduje chirurgický zákrok. Ještě jsem se objednala na Homolku, ať mi to potvrdí i jiný lékař a pak chci dohodnout termín. Pobyt v nemocnici asi týden, ale nemůžu to odkládat, já každý měsíc trpím. Tak ať jste všichni v pořádku. Š. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
20.5.2005 10:36:15
Honey, taky běžné nachlazení beru, a s každou rýmou nebo kašlem nechodím, mám bohatě zásobenou lékárnu doma. Ale poznám, kdy bych měla jít. Jak ty píšeš suchý kašel, Květuška chrčí, rychle dýchá a ten den jí srdíčko bilo jako na poplach. A když doktorka říká že je dušná, zatahuje, tak mám hrůzu, abychom nemuseli do nemocnice. Tentokrát dostala kalciovku do zadečku, kalciový sirup 3x denně, antibiotika Ospen a nějaký sirup.
Já jsem se naštvala, a prostě dnes ráno zavolala alergoložce kde chodím s Lojzíkem. Doporučení sice být musí, ale já jsem jí řekla, že mi ho dětská odmítla napsat a domluvily jsme se na 30.5. Budou jí dělat krevní testy a testy pomocí kapiček . holky přeji krásný víkend. U nás začíná být teploučko, ale my asi budeme doma, protože Květuška fakt chrčí. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
20.5.2005 8:07:02
Ahoj holky ,
Marti ,to je fajn ,že už za Madlenkou můžete a je s ní babička,snad bude brzy doma . Honey ,nevím jakkde ,ale my jsme žádanku na alergo potřebovali bez toho by nás asi nevzali .Jessica má od minulého roku asi alergii na komáří píchnutí vždycky jí to místo "nezdravě oteče" ,takže jsme včera byli na odběru krve.Doktorka říkala ,že se s tím nedá nicmoc dělat ,ale bude asi přes léto brát zirtec ,příští týden jede na školu v přírodě takže pojede vyzbrojená repelenty a do prázdnin už ty výsledky budou tak na tábor už pojede poléčená. Dnes má být konečně hezky ,tak si užijte sluneční den !! |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
19.5.2005 22:13:31
Ahoj holky, moc děkuju za podporu. Madlence už je líp, je na normálním oddělení s babičkou. Odpoledne jsme za ní byli (nastřídačku - vždycky někdo musel jezdit venku s kočárkem) - kdásně jsme si pohráli. Ale ten odchod.... chudinka strašně plakala - no hrůza. Snad ji brzy pustí...
|
| honey | 6468 |
|
|
19.5.2005 20:37:33
Ahoj holky,
tak pod dojmem dnešních zpráv jsem se pro jistotu podívala na naše album a pro jistotu vymazala fotku, kde byla Adélka v dětské vaničce .... naštěstí zbytek byl (snad) nezávadný. Radši se na svá alba podívejte taky, v tom seznamu byly i nějaké odkazy na Rodinu :( Květo, virózy a nachlazení bych i považovala za běžné, i když nepříjemné záležitosti předškolního věku, ale Adélka má ten suchý, dráždivý kašel už přes měsíc. Nijak se to nezhoršuje, ani nezlepšuje, ale pokud to za ten týden, deset dnů nepřestane, tak si holt tu žádanku na alergo vyžádám, protože nechci nic zanedbat. Já vlastně ani nevím, jestli na to musí být žádanka. Musí? Nebo se lze jen tak objednat? Jdu ještě nacpat nádobí do myčky, pak si zacvičit pilates, a pak směr postel :) |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
19.5.2005 19:57:46
Honey, já jsem byla dnes na kontrole s Květuškou, tak pouze nepatrné zlepšení. Chtěla jsem po Dr. doporučení na alergologii, protože Lojzíkovi zjistili alergii ve 4 letech, a odpověděla mi, že ona není blbec a že se nikde nebude ztrapňovat. Tyto virozy, nachlazení atd... jsou prý u dětí předškolního věku normální. Tak nevím.....
|
| honey | 6468 |
|
|
19.5.2005 18:32:34
No teda :( až mne zamrazilo .... Marti, přeju Ti hodně síly, a ať je Madlenka brzo v pořádku!!!!!
My byly dneska na kontrole v Motole, tak naštěstí je všechno v pořádku a zahojené, takže mi Dr. napsal doporučení (dle požadavku školky), že už může do kolektivu; no to spíš já bych to měla požadovat od jiných dětí, aby mi jí nenakazily :)) Sluch jí budou kontrolovat začátkem června, tak na to jsem taky zvědavá. Bohužel má stále stejný kašel, ale on mne uklidňoval, že obvykle se to zlepší do 14 dnů od operace, takže mám ještě týden čekat, a kdyby kašlala furt stejně, tak jí mám objednat na alergologii. Už se tam, bohužel, vidím :( No a to počasí, to je úplně šíííílený!!!!! Tak nevím, co je s tím globálním oteplováním :) Jak jsem s ní byla dopoledne na tý kontrole, tak jsem jí pak přivezla domů na hlídání manželovi, a šla ještě do práce. Cítila jsem se tam hrozně divně, nejsem zvyklá na to, že tam jsem odpoledne .... a celý den mně bolí hlava, asi se změny tlaku. Teď jsem se nacpala jablečným koláčem a jsem zralá do postele :) Tak se mějte všechny hezky! |
| Markys | 12183 |
|
|
19.5.2005 16:21:35
Martino,
moc držíme palce, ať je Madlence brzo lépe! A hlavně, abyste už byli spolu!!! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
19.5.2005 8:33:58
Ahoj holky,
Marti je mi to moc líto snad ji brzy dají na normální oddělení a budete moct za ní ,držím jí palce. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
18.5.2005 22:19:17
Ahoj,
no Marti, chudák Madlenka si to vybrala v pravou chvíli, děťátko v nemocnici jistě obrečí každá matka a stát se mi to v šestinedělí, tak slzy nezastavím celý den. Takže moc a moc na ni myslím, aby se zlepšila a hlavně aby za ní někdo mohl. U nás jinak zatím žádná změna, až na to, že už teče z nosu i mě, v tom případě doufám, že mimi počká na termín, nevím jak bych to teď udýchala. Počasí na houby, to je letos jaro. Na druhou stranu lepší, než ze zimy rovnou do třicítek. Čau D. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.