| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 4200  [Dalších 3210 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
1.4.2005 14:49:30
Ahoj holky,
Květo to je mi líto ,že to nevyšlo ,nezoufej ono se něco najde .Teď je to s prací blbý asi všude ,ber to z pozitivnější stránky ,ještě si můžeš v klidu užívat dětí ,pak už to bude kolotoč...

Mě volala dnes z práce účetní prý z pověření ředitele a ptala se mě jestli nechci nastoupit už teď ,že mají podstav a budou muset přibrat někoho novýho.Řekla jsem jí ,že pokud to není problém tak bych ještě zůstala doma do listopadu jak jsme se původně domluvili.Mám teď obavy ,že když budu časem potřebovat něco po ředitelovi tak mi nevyjde vstříc .Kdyby Honza chodil v pohodě do školky tak bych o tom vážně uvažovala ,ale takle bych z toho měla nervy.Navíc dělám v třísměnném provozu a žádné úlevy nehrozí.

Včera jsem byla na koncertu Dana Bárty ,byl úžasný ,moc jsem si to užila.Už jsem potřebovala někam vypadnout na chvíli od dětí pač už hrozil syndrom vyhoření ,včera malý opět porazítkoval nedávno vymalovanou zeď ,to je každý den něco vždycky něco zlikviduje.Máme doma jenom my takového kazisvěta nebo to dělají i ostatní děti?

Radko,užijte si hory a vraťte se vcelku!!
Štěpánko ,držím palce ať to v práci dobře dopadne a taky ať je ti líp!!
Mějte se všichni hezky ,přeju příjemný víkend!

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
1.4.2005 14:31:39
Květo, úplně Tě chápu, já jsem taky nervózní! A to jsem na tom asi trochu líp oproti Tobě, protože jsem neměla tak dlouhou pauzu. Ale v žádném případě se nenech odradit a zkoušej to dál. Ber to tak, že můžeš absolvovat devět konkurzů a vyjde teprve ten desátý.

Radko, užijte si hory!

Dnes jsem se na ty bylinky nedostala, je mi nějak divně: brní mě hlava. Asi to zní divně, ale od páteře cítím takové brnění až na hlavu. Jeslti to je reakce na antibiotika? No, tak jsem radši doma, kdyby něco.

Tak zatím, Š.
17.6modrasek13 4288
1.4.2005 14:12:14
Krásné odpoledne
Čekání, napětí a nejistotu mám za sebou. Nezvládla jsem to a zavolala jim. A mám jistotu, že můžu hledat práci dál. Neuspěla jsem protože dali přednost těm kteří už mají zkušenosti. A je to jasný. V naší skupině bylo 8 lidí, z toho asi 4-5 už v oboru pracovalo, ale na živnosťák. Teď mají práci 3 na HPP.
Jsem nešťastná, mám takové divné pocity... Na tom výběrovém řízení nás ujišťovali, že se nemáme čeho obávat, ale teď mi to připadá jako komedie a odrazuje mě to od dalšího hledání práce. Ach jo-----
Zase mě přepadla taková nálada, že zapracujeme na třetím mimi, ale jakou šanci budu mít za další tři roky? A se třemi dětmi?
Nechci kazit náladu, protože venku je krásně, i když jen 5 stupňů,,... Ale potřebovala jsem se vypsat.............
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
1.4.2005 12:12:21
honey, díky moc za kontakt, na pedikuře jsem byla naposledy před dovolenou, tedy na konci ledna... Ach jo. Ale už jsem na ni myslela... :o)

Včera jsem byla na jednom pohovor na práci na půl dne, peníze nic moc, ale flexibilní, NEVADÍ jim, že mám dítě - ano někdo takový existuje, tak uvidím, musím zvážit všechna pro a proti...

Zítra jedeme na ty hory, tak tu balím jak vzteklá, krám je daleko, takže i jídlo... no děs. Ale už se moc těším.

Musím pro Ani do školky, takže večer zase ahoj!
17.6modrasek13 4288
1.4.2005 9:22:43
Štěpánek je kouzelný.... U nás při takových akcích jsou děti čisté, odnáší to nábytek a stěny....
Pavel byl před 10 lety na sekání, bylo by všechno v pořádku, ale neposlechl doktory, tak mu to moc nepomohlo. Tenkrát byl asi týden v nemocnici.....

Květuška se dívá kolem sebe, když někde jdeme... Otáčí se, kouká všude možně, jen ne na cestu. Lojzík je bez teploty, konečně. Tak asi v pondělí už půjde do školy.

Jinak sleduji diskusi na Dubňátkách 05, už je tam dost miminek a dnes budou asi tři... Martina je nějaká nemocná.
Jsem nervozní z té práce, ještě nevolali, v noci špatně spím, zdá se mi o tom, ale myslím že z toho nic nebude.
Krásný víkend....
31.3.2005 22:36:49
čau, měníme ikonku...Takhle Š. maluje prstovýma barvama...
Dobrou noc.
Š.
31.3.2005 19:46:05
ahoj,
tak mi na ORL dali antibiotika, bez nich se z toho prý nedostanu. Podle RTG mám v dutinách dokonce cystu. Krk je jako po angíně, přitom ten mě vůbec nebolel. No, pokud to nepůjde jinak, tak mě čeká sekání, mám špatný obě nosní přepážky. To je síla, to si nedovedu vůbec představit. Takže jsem si musela udělat radost, koupila jsem si pěkný boty k sukni. Volal šéf, ať prý se přijdu příští týden nějak ukázat, něco pro mě vymýšlí.
Zítra se vydám do té Řeznické, jsem zvědavá a dám vám vědět.
Hezký večer,
Š.
Janna + 2 berušky 22270
31.3.2005 11:36:12
Chjo, Léňo, to je teda HOnzík šikula, Verunka si jede lážoplážo, čumí po ptákách a na to abysme jí odendali kolečka nemůžu ani pomyslet, to se musí přece pořádně rozjet...chtěla jsem odmontovat šlapky, aby se naučila držet rovnováhu, ale máme blbý kolo (od tchýně, nejdou oddělat, jedině i s řetězem :oD).

Štěpánko, až budeš vědět něco o těch čajících, dej vědět, taky bych si dala nějakou kůru, asi zajdu do bylinek...

Daggy, to mimi tam teda dělá psí kusy :o) já bych asi nepoznala, v jaký je poloze, mě kopala Verunka všude! Asi do mě bušila nohama, rukama a snad i hlavou :oD

To je krásně, co? my furt slídíme po venku, včera s kočárkem a pannou, očistec, najíždí furt do někoho a něčeho (radši to nebudu popisovat, aby se vám nezvedl žaludek ;o)...ale vždycky jsem jí včas zastavila :o)). Furt někde kouká a sjede z chodníku, lítá s tím, no fakt roztomilá holčička :o)
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
31.3.2005 8:51:11
Ahoj holky ,
tedy vy jste se rozepsali ,než jsem to přelouskala tak mi vystydlo kafe :o).Dagy ,držím palce ať se mimčo obrátí do správné polohy ,taky se mi zdá ,že to strašně rychle letí.Kam pujdeš rodit ,zase na Obilňák ?

My jsme byli na velikonoce doma i když jsme měli plno plánů ,ale onemocněl nám tatínek ,na velikonoce měl 39 .Tak děcka obešly babičky ,ale myslím ,že jim to nijak nevadilo ,výlet jim vynahradilo množství sladkostí.Má dieta je opět fuč...

Honza stále stávkuje o školce nechce ani slyšet a já už ho mám plné zuby pač od rána vzdychá ,že tady nemá žádného kámoše .Na kole řádí jak čert už jsme zkoušeli oddělat kolečka ,jde mu to ,jen se tele nedívá na cestu ,ale kolem sebe.

Mějte se hezky a užívejte sluníčka!!
30.3.2005 22:25:29
Honey, dík, zajdu si tam. Budu teď mít na podobné pochůzky možná doooooost času...
Daggy, tak já to radši pít bez konzultace nebudu, abych neměla třeba těhotenské příznaky, to by se Michal pak asi divil...
Holky dobrou, já jdu ještě na zprávy, ta politika je čím dál tím zajímavější...
Š.
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 4200  [Dalších 3210 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.