| Ferdulka | 10415 |
|
|
27.12.2003 18:10:56
Tak už jsem mrkla,komentář napsala do alba,díky.Ta fotečka s ovečkama je asi nejaktuálnější,viď.Pěkného klučinu máte:-).
|
| Ferdulka | 10415 |
|
|
27.12.2003 18:06:23
Ahojky,to víš,že napíšu:-).
A jukni k nám do alba,jestli chceš.Na vaše mrknu,díky. |
| nelika | 3790 |
|
|
27.12.2003 17:56:24
ahoj
tak to se máte pěkně. Já jsem je dnes vytáhla na chvíli ven tak jsme s malým udělali par foteček. jenomže jsou ve velkém formátu a nejde je na rodině změnšit takže adresu máme ale jsou tam jen staré fotky a jen pár.Mělo by to byt matyaskovi. takže jak tady zas někdy pojedete tak napiš a určitě něco vymyslíme. zatím se měj pa |
| Ferdulka | 10415 |
|
|
25.12.2003 15:57:58
Ahoj,děkujeme za přání i za pozvání:-)),rádi poznáme další místo na našem oblíbeném severu:-)).
Včerejší večer se povedl,jak večeře,tak nadílka,největší úspěch mělo piánko-má tam i obrázky zvířátek se zvuky a hraje různé písničky,kazetu Dády už taky malý skouknul a líbila se-Dádiny písničky má rád.Dcera dostala ono vytoužené kolo,ještě není sestavené.No a dnes jsme se byli projít na Staromáku a pak na takových těch lžících jezdili tady na zasněženém kopci-byli oba nadšení,FErdík sice měl problém zvládnout techniku,ale v kombinéze po zadečku to jezdilo taky slušně:-)).Takže i dnešek jsme si celkem užili. Neliko,máte někde fotečky tady na rodince?My ano,když budeš chtít-http://rodina.cz/silni-povolim Ti přátelství:-)). Hezké sváteční dny!!! |
| Ferdulka | 10415 |
|
|
25.12.2003 15:57:36
Ahoj,děkujeme za přání i za pozvání:-)),rádi poznáme další místo na našem oblíbeném severu:-)).
Včerejší večer se povedl,jak večeře,tak nadílka,největší úspěch mělo piánko-má tam i obrázky zvířátek se zvuky a hraje různé písničky,kazetu Dády už taky malý skouknul a líbila se-Dádiny písničky má rád.Dcera dostala ono vytoužené kolo,ještě není sestavené.No a dnes jsme se byli projít na Staromáku a pak na takových těch lžících jezdili tady na zasněženém kopci-byli oba nadšení,FErdík sice měl problém zvládnout techniku,ale v kombinéze po zadečku to jezdilo taky slušně:-)).Takže i dnešek jsme si celkem užili. Neliko,máte někde fotečky tady na rodince?My ano,když budeš chtít-http://rodina.cz/silni-povolim Ti přátelství:-)). Hezké sváteční dny!!! |
| nelika | 3790 |
|
|
25.12.2003 11:41:31
AHOJ
Přeji krásné svátky vánoční a štastný Nový rok!!!! Tak jaký pak byl Ježíšek? Malý byl mooc nadšený. Nejvíc ho dostal jezdící vláček. Ferdulko takže další Velikonoce se přijedeš podívat do Frýdku? Poznáš další světa kraj.Už to není daleko. měj se pěkně pa |
| Jagulka | 7207 |
|
|
24.12.2003 8:29:17
Přejeme všem krásné Vánoce. Jagulka a Honzík.
|
| Ferdulka | 10415 |
|
|
22.12.2003 21:27:32
Také vám přejeme klidné svátky a hodně zdraví v novém roce:-)).
Proti Moravě opravdu nic nemám,naopak,ale Frýdeckomístecko(toje slovo) neznám. Jezdíváme jednou ročně-obvykle na Velikonoce do Olomouce,Valašského Meziříčí,Rožnova,Soběchleb a tam v ty směry...:-) Tak zatím ahojky:-). |
| nelika | 3790 |
|
|
22.12.2003 21:15:58
ahojky Ferdulko,
to že jsi zdaleka a je to super byla samozřejmě ironie. Moc by mě potěšilo kdybychom se potkaly nebo zašli s dětma ven. Právě proto mě naštvalo že jsi až z Prahy. Asi jsi jediný človíček který proti Moravě nic nemá. S těma zoubkama mam stejný pocit jenže všude říkají že je to hlavně o tom zvykání na zubařské prostředí. Malý měl zuby strašně pozdě dva spodní a vrchní a pak dlouho nic nebylo až jsem měla strach jestli tam ty základy jsou. Tak už mám na Vánoce vše hotovo jen dokola ještě uklízím. Pořád nakupujeme dárky malému dnes se byl ostříhat a dostal za to angličáka a přitom jsme narazily na plyšový balon tak ho má k Vánocům jako asi 10 dárek. Ty supermarkety nás zničí. Tak krásné svátky a bohatého Ježíška. |
| Ferdulka | 10415 |
|
|
19.12.2003 7:00:16
Ahoj Neliko,
tak teď tedy nevím,proč Tě těší,že jsem zdaleka...:-)) Morava je mi sympatická:-)),zváště sever. Tak a k zoubkům.No s dcerou jsme byli poprvé poctivě ve dvou letech,od té doby ne:-(.A potřebovala by,určitě má na jedné stoličce kazík.Dám si to jako předsevzetí do nového roku a vezmu i FErdíka,bude to při jednom:-). Ferdík už má krom jednoho špičáku zoubky všechny,i ty stoličky,byl brzo hodně zubatý:-).Ale upřímně-zdála se mi ta návštěva ve 2 letech na nic,nevím,je to můj názor.Jen skoukla,kolik má zubů a pro Máju to bylo tenkrát docela trauma,nechtěla zoubky ukázat. Tak se mějte zatím hezky,ahoj!!! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.