| Kdo,co | 24181 |
|
24.3.2007 11:50:25
Ahoj,
vitam Deju, klidne se pridej, jak uz psala Altamira, aspon to tu trosku ozije. Dodatecne preji malemu vse nej. Tak koukam, ze bydlime kousek od sebe, ja jsem z Roznova. A kampak do prace nastupujes?, predpokladam, ze nekam na puvodni misto. :-) Altamiro, drzim pesti, aby na UTZ bylo vse okej a tehu pohodove. Radi, neboj, mala si urcite na skolku zvykne, mozna jen potrebuje vice casu, nez si zase aklimatizuje. |
| Alt+3 | 56498 |
|
|
23.3.2007 14:27:38
Dejo, Rádí, moc děkuju. To je jasné, že dám vědět, jak jsme dopadli. Je to přesně za 14 dnů, to snad nějak přežiju.
Se školkou nemáme nejmenší problém. Týden před začátkem docházky byl sice perný (Adámek sliboval, že tam bude zlobit, nebude jíst ani si hrát,...), ale od prvního dne v pohodě. Dneska si dokonce domluvil s kamarádem, že tam budou oba spát, i když měl jít domů už v poledne. Někdy ráno se mu nechce vstávat, ale jinak brečel jen jednou, když ho ve školce začalo bolet ouško (a pak tam nebyl 6 týdnů). Spíš mám strach o mladší, má jít do školky letos v září a přespříští týden jdeme k zápisu. Raději ji zapíšeme, protože kdyby těhu nevyšlo, mažu hned do práce. |
| Deja | 55071 |
|
|
22.3.2007 21:54:33
Dík za gratulaci k narozeninám. Na prohlídku jdem v pondělí. Jinak do školky chodíme druhý rok, ale první tři měsíce jsme dost valčili. Teď je spokojený, hlavně když se něco děje a když má kroužky. Blahopřeji k // a těším se na dubnové zprávičky. Já jdu v dubnu už do práce na 0,5 úvazek. Ondra bude u babi a na 5 v jeslích. Už tam chodíme na zvykačku a je překvapivě v poho. Tak dobrou, já se zas někdy stavím...
|
| rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
|
|
22.3.2007 19:52:01
Ahojky holky!
Tak Adélka začel opět chodit do školky, naposledy byla začátkem ledna,ale protože stále něco tahala domů a já to pak chytla,a já teď nic nemůžu,tak jsem ji nechala doma. Teď máme,aleproblém, do školky chodit nechce, první den šla s bulením, od úterka tukám dobrý,teda ráno,ale přes den ve školce fňuká,občas zapláče.Snad si zvykne.Ráno ji vodí manžel a v poledne pro ni chodím já.Až se bojím co na to učitelky.Zatím se tváří hrozně.Už měli i připomínky jestli vůbec do školky bude chodit. Jen doufám, že zas neomarodíme, protože když si konečně po nějaké době zvykne,tak pak je 14dní doma a jedeme nanovo.Nejhorší je, že nechápe proč musí do školky,když já sem doma. Jinak už jsem jako malý slon, zbývá mě 10t do porodu. Málem bych zapoměla gratuluju těhulce ke // čárkám a držím pěstičky na ten duben,at je vše v pořádku. |
| Alt+3 | 56498 |
|
|
22.3.2007 19:22:46
Dejo, velikánská gratulace k narozeninám!!! Jinak máš pravdu, že je tu většinou pusto-prázdno. Každá dušička je vítána. Taky máme v létě 3tí narozeniny, slavit bude naše holčinka.
Emcáku, už to tak vypadá, že asi 28.11. přibude třetí děťátko. Mám velikou radost, že se to takhle rychle podařilo. K Dr. jdu až 6.4. Schválně jsem se objednala trochu později, aby byla pěkná srdeční akce a fotečka. Teď si trochu nadávám, protože jsem nedočkavá a trochu se bojím, jestli je vše OK. |
| Deja | 55071 |
|
|
22.3.2007 14:43:11
Ahoj holky, sem tam tu nakukuji a nic se nehýbe a teď koukám, že jste utekli :-). Já mám syna Matyáška 5 mu je dneska v noci :-) a druhého zbojníka Ondráška ten bude mít v září 3. Jsme z Frýdku - Místku. Takže můžem se přihlásit do klubu?
|
| Kdo,co | 24181 |
|
22.3.2007 9:01:50
Ahoj,
tak se to tady pomalinku rozrusta, zdravim Moniku, s tim cukrovim, to klidne muze byt tak, jak psala Altamira. Altamiro, tak koukam a vidim dve carky, to jako ze uz cekate to treti? No to gratuluju a kdypak to bude? |
| Alt+3 | 56498 |
|
|
21.3.2007 8:42:40
Moniko, třeba se styděl, nebo prostě jen nechtěl být středem pozornosti. A chování dětí, když se rozdává cukroví taky nemusí být úplně v pohodě. Asi proto u nás rozdává cukroví paní učitelka a děti si přejí tak nějak komorněji. Teda pokud rodiče nedodají dort i se svíčkama, balonky a tak. Pak je to pořádná mela....
|
| Monika, 2 děti |
| • |
20.3.2007 23:01:03
Ahoj holky, mám syna - 20.3.2002, prohlídka u doktorky nás čeká, ale dnes ráno mně překvapila jeho reakce. Dávala jsem mu do školky cukroví pro děti, které mu budou přát k narozeninám a on začal hystericky plakat, že cukroví nechce, že nechce, aby mu děti přály. Vůbec nechtěl jít do školky. Ptala jsem se učitelky, co tam s dětmi dělají, že prý oslavenec stojí uprostřed kruhu, dostane dřevěný dort, všichni mu gratulují, rozdává cukroví ... No, nevím, co si o tom mám myslet?
|
| Alt+3 | 56498 |
|
|
19.3.2007 9:57:37
Rádí ahoj, červen už je za chvilinku, to už vydržíš. Adélka pomůže, je to už veliká holčička. A vyřiď jí, že Adámek včeličku nedostal (a neříkej jí, že mu brali krev).
![]() Emcaku máš moc krásné děti a jsou si strašně moc podobné (no, úplná dvojčata). Až budu mít trochu víc času vyberu i já nějakou pěknou fotku děťátek. Barunka je taky mnohem drobnější než byl její bráška, už se jako menší narodila. Ale oba vyrostli za tento rok stejně: 5cm. ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.