| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 197  [Dalších 107 >>]
Adula
  • 
28.1.2005 10:33:57
Ahoj Dajo napiš mi prosím znova tvůj e-mail omylem jsem ho smazala,ale dík že ses ozvala měj se hezky.
Adula
  • 
28.1.2005 10:32:15
Ahoj Dajo napiš mi prosím znova tvůj e-mail omylem jsem ho smazala,ale dík že ses ozvala měj se hezky.
Adula
  • 
28.1.2005 10:27:30
Ahoj Helčo my jsme okr.Nj jestli chceš tak napiš
Helča
  • 
14.1.2005 0:07:46
Ahoj Adulo,
to bude super, budu moc ráda. Někdy mám pocit, že stojí za to podělit se s někým o ty "perly", co padají z úst našich dětí. Odkud jste ze SM? My jsme se před 2měsíci odstěhovali z Ostravy. To je škoda.

Helča+Ondra+Vojta
Daja
  • 
10.1.2005 22:58:31
Jen se přidej bude nás víc nebudem se bát vlka ,nic!Jak se žije na severu? My jsme z V Čech a dnes jsme tu měli jaro.Na víkend se chystáme na hory a tak doufám, že bude na čem lyžovat.
Adula
  • 
10.1.2005 21:16:15
Ahojky holky já jsem taky v březnu tj.27.3. oslavím své třetí narozeniny, tak jestli si chcete dopisovat ozvěte se,jsme ze sv.moravy
Daja
  • 
6.1.2005 16:02:12
Ráda bych ti odpověděla,ale na adresu kterou jsi uvedla mi nechce nic odejít.Neustále mi vybíha hláška nesprávná adresa.Tak nevím jestli se mi zase nezakousla pošta protože předpokládám,že tuhle adresu běžně používáš.Ozvu se hned jakmile to zprovozním.
Daja
  • 
6.1.2005 16:02:02
Ráda bych ti odpověděla,ale na adresu kterou jsi uvedla mi nechce nic odejít.Neustále mi vybíha hláška nesprávná adresa.Tak nevím jestli se mi zase nezakousla pošta protože předpokládám,že tuhle adresu běžně používáš.Ozvu se hned jakmile to zprovozním.
Daja
  • 
6.1.2005 16:01:11
helena
  • 
5.1.2005 22:07:44
Ahoj Dajo,
budu moc ráda, můžeš mi napsat na helena.brezinova@email.cz
Těšíme se.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 197  [Dalších 107 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.