| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1308  [Dalších 968 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
28.2.2006 22:20:30
tak Misce vystoupala teplota dneska az na 38,2:( odpo jsem s ni byla u dr.,to mela jen zvysenou a v sobotu mame jet na hory,tak pry patek to rozhodne:( ach jo..kasel,ryma,horecka..jsem zvedava,jestli se z toho dostane..dneska prvne se nechala jen omyt zinkou vecer,jak byla unavena:(
Dita+4 18741
27.2.2006 21:41:41
No, holky, u nás je to to samé, Martínek kašle a smrká v podstatě celou zimu, mám chvíle, kdy ho cpu celaskonem a různýma Marťánkama, nebo tak, ale je to pořád stejné, absolutně žádný rozdíl nevidím. Teď zrovna kašle docela dost i smrká, no a Miška, ta je max. 14 dní zdravá, pak vím, že už zase onemocní, takže teď má nudli, hrozivě kašle a k tomu ještě teplotu. Je to strašný, ti velcí se už aspoń umí vysmrkat......
My máme očkovanou x chřipce pouze Nikolku a příští rok nechám všechny, taky se na to dr. zrovna 2x pozitivně nedívala, ale Nikča taky trpěla hrozně moc na rýmy, kašle, chřipky atd. a letos nic! Třeba je to náhoda, nevím, ale zkusím to příští rok i u těch menších. Někdo říká, že očkování neochrání před rýmoou a kašlem, ale kámošky dr. říká, že to trochu ochrání. Každopádně, Niki je letos o.k. Takže jsem rozhodnuta.
27.2.2006 21:21:14
Veri,to mi povidej s tema nemocema:(Misa kasle a budi se kazdou chvilkou ze spani..asi pred pul rokem jsem ji davala multitabs,ted ji nedavam nic a to ockovani proti chripce moc dr.nedoporucuje.tak se snazim aby jedla ovoce a zeleninu. a zrovna vcera jsem premyslela o koupeni zase tech multitabs..nevim:( taky jsme zkousely preventan,ale zadny rozdil..

néni 24998
27.2.2006 17:29:09
Zdravím,
Leni dík. Opravdu to potěší :-)

Tak jsme také nějací nemocní. Jiřík je úplně hin. Kašle, má nudli až na paty, tak budu teď dva dny s nimi doma a ve čtvrtek střídá tchýně. Chjo, je ta zima už moc mrzutá

Mišce přeji brzké uzdravení, ať můžete na hory. Holky, dáváte nějaké vitamíny? Já je cpu Marťánkama, sirupama a je to houby platný. Uvažuji o očkování na chřipku. Co vy na to? Máte některá toto očkování? Nic moc o tom nevím
26.2.2006 22:44:08
Dito,diky moc za pranicko..manzel je teda odvaha,kdyz po zlomene noze pujde lyzovat:)

Veri,veeelike gratulace k Vasim uspechum:)Zahreje u srdicka,vid?:) on je kouzelnej kominicek:)

Jinak Misa ma nejakou rymu..takovou tu zlutou hustou:(tak si ji necham tento tyden doma-s dedou a v sobotu mame jet na tyden na hory,tak abychom odjeli..

Preji vsem hezky pristi tyden!!!
néni 24998
26.2.2006 18:19:53
tak jsme holky vyhráli. Ježiš já měla takovou radost. Kluci dostali cenu dohromady. Vyhráli opasek plný nářadí, tak se cítí jak Bořek. Pak byla ještě soutěž o největšího křiklouna. No a kdo to vyhrál? Správně - náš Mireček:-))
Zde je důkaz :-))
Dita+4 18741
24.2.2006 12:00:52
Ahoj holky,
opožděně přeji Lence vše nej ke svátku, nějak jsem se sem nedostala, jsem nemožná, nějak nestíhám, přitom uklizeno tady rozhodně nemám.
Také mně už letos bude 31!!! Sice až v listopadu, no ale letos.
Martínek je ve školce, za chvíli pro něho s Mišelkou půjdeme, jako vždy po o.
Masky jsou super, holky, vy jste takové šikulky, to já bych nezvládla ani náhodou.
Martínek pomalu, ale jistě začíná chodit na tréninky s Nikolkou, už mu to i docela jde:-), trenérka nám říkala, že už má věk na 3 tréninky týdně, no nevím, jak to budeme časově i finančně zvládat, je to teda síla.
Tak všem hezký víkend, chtěla jsem jet někam lyžovat, abych pořádně zdokonalila Martínka, ale Miška má kašel, tak nevím, nevím. Ale Marťu lyžování hrozně baví, tak bych toho chtěla využít. Manžel by hlídal Mišku a Niki je samostatná jednotka:-), jinak na hory jedeme až za měsíc, kvůli manžové zlom. noze, aby ji měl co nejlepší a mohl taky lyžovat, no uvidíme.
Jsem se nějak dnes rozepsala:-)
Kriss,Kiki 4/02 3534
23.2.2006 21:09:56
Holky díky :-)

Já si někdy připadám na 23 a někdy na 80 :-/ Ale jinak mě blížící se třicítka nijak nedptá, zatím.
néni 24998
23.2.2006 17:46:27
Kriss - teda to je nádherné. Kiki je nádherná

Leni - taky nám to jednou bude :-)). Přesto nevím proč, ale jak se blíží ta třicítka, tak je mi nějak úzko.Nemůžu si nějak připustit, že mi to taky brzo bude. Cítím se pořád o dvanáct let mladší :-)))
23.2.2006 8:30:39
Kriss,Kiki je kouzelna!Moc pekne udelana maska.

No jooo,dva roky:)) ale ja si tak neprijdu:))
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1308  [Dalších 968 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.