| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 1308  [Dalších 948 >>]
Dita+4 18741
21.2.2006 16:01:36
Také já přeji Kriss vše nejlepší k narozeninám, pořádně to oslav!
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
21.2.2006 11:23:30
Kriss,vsechno nejlepsi k narozeninam!!!Doufam,ze se Ti dortik povedl:)

dneska jsem cetla v novinach,ze se maji zase vratit ty kruty mrazy:(az 15 pod nulou:( ach jo a otepleni pry az v pulce brezna!
Kriss,Kiki 4/02 3534
20.2.2006 20:07:27
Lenko, netrénovali jsme nic, přišlo samo.
Dneska bylo fakt nádherně.
Já zrovna dopekla korpus na dort, zítra mám narozky a nikdo mi ho neupeče a nejspíš ani nekoupí, tak musím sama. Na nákup nemůžu, Kiki je marodná, měla teplotu, tak jsme zavřený doma. Ráno se prostřídáme s manžou, přijde z noční a já půjdu do práce :-(
19.2.2006 21:18:53
ahoj holky,

Kriss,taky jsem zvedava na masku kyticky:)

Veri,zachodova stetka me pobavila:))) me by spis napadla ta stetka do lahve:))

My jsme dneska slavili 3.narozeniny-Misi nejlepsi kamaradky,bylo to fajn.Moooc dobry dort:)a taky jsme koupili Misce kozacky u Bati z 900 na 300,takze jsem mela desnou radost:) jsou kozeny a fakt ji sednou uplne skvele:)

Jinak Kris,Misa taky komolila,kdyz byla dyl prave s tou svou kamaradkou,tak ji rikam,ze to neni hezky,ze mluvit umi,tak at nesisla..dost me to prudi:)

To R prislo samo,nebo jste to nejak trenovali?

Jsem prave dozehlila a jdu pripravit obleceni na zitra:) zase pracovni tyden:( Dneska bylo naprosto nadherne,jak na jare,co?

Preju hezky vecer.
Kriss,Kiki 4/02 3534
19.2.2006 21:03:44
No Veri, zkusím ukecat manžela, aby mi to vyfotil aspoň telefonem. Nemáme totiž digitál, takže inspirace by přišla buhví kdy ;-)
néni 24998
19.2.2006 17:50:45
Kriss - tak sem s fotkou. Moc ráda koukám a nechám se inspirovat. Já už mám fotku také hotovou, ale nemám jí upravenou, tak snad jindy. Dnes jsem jen na skok. Mám tu kopici prádla, tak budu u Vyvolených a třetího patra žehlit, až se bude ze mně kouřit
Jo byli jsme v tom divadle a docela dobrý. Kluci se opravdu hodně zapojili, ale děj pohádky byl hodně daleko od klasiky. To překvapilo zase nás dospěláky. No hlavně, že děti odešly s dobrou náladou. Mě udělalo hlavně radost, že ty naši hadí ocásci byli v pohodě
Kriss,Kiki 4/02 3534
18.2.2006 23:39:25
Ahoj holky! Já vytvářela karnevalovou masku dneska - nakonec nejspíš půjde za kytičku :-)
K tomu R - Kiki ho začala říkat už loni v létě. Ale moje neteř, které je 4 a půl se ho naučila právě teď a říká ho i tam kde není :-D Jinak Kiki mluví taky od rána do večera, občas i ze spaní, takže nám z ní jde hlava kolem. A docela mě štve, že si kazí výslovnost podle holčičky mé kamarádky, která mluví dost špatně :-( Mluvila fakt pěkně a teď schválně šišlá a patlá. Na druhou starnu se poslední dobou pokouší o Ř.
néni 24998
18.2.2006 9:25:46
ahojky holky,

Dito, Kriss - no koukám, že nejsem opravdu jediná. No kamarádství neskončí, ale mrzí mě to moc.
"R" - tak u nás to docela jde. Musím říct, že za ten rok co chodí do školky, se naučili oba moc hezky mluvit. I to co by neměli :-).

Leni - na miminka také ráda koukám, ale jak začnou plakat, tak je ráda předávám jejich maminkám :-))))

bolení noh - holky, tak to jste mě překvapily. I já si myslela, že si vymýšlí. Občas to také řeknou, ale většinou na procházce, tak jsem si myslela, že chtějí nosit, že nechtějí jít. No, tak teď vím, že jim mám věřit.

Zítra jdeme poprvé s klukama do divadla, tak jsem na ně zvědavá, jestli tam s nima vydržíme, nebo pomastíme v půlce pohádky domu.

Ve čtvrtek jsme měli ten karneval. Kluci měli úspěch, ale největší byl s tím, že Míma, jak šel za kominíčka, tak učitelky byly hotové z jeho štětky. Udělali jsme mu jí totiž z "hajzlštětky" :-))
Dita+4 18741
18.2.2006 7:55:13
No tak Martínek rozhodně R říkat neumí a vůbec ještě nemluví dokonale, občas z něho vypadne nějaký patvar, že se tomu musím smát.
Ale holčičky jsou na mluvení, (no skoro na všechno) šikovnější. Niki v podstatě od 20 měsíců mluvila úplně správně, jak skladbou slov ve větě, tak i výslovností, Martínek má téměř 4 a ještě to 100% dokonalé není:-)
17.2.2006 21:43:29
Kriss dik za zpravu:) to jo,jinak mluvi moc pekne od rana do vecera:))) vase deti R uz rikaji pekne?
Dneska jsem byla v porodnici za kamaradkou,ma krasnou holcicku a ma mooc vlasku:) tak jsem si ji pochovala:)ty miminka jsou stejne kouzelny:)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 1308  [Dalších 948 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.