Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
17.2.2006 18:30:58
Já myslím, že je čas do pěti. Jedna logopedka mi říkala, že pokud dítě správně používá slova a mluví ve větách, tak se výslovnost opravuje od 5 let. I když názory se různí. Ale R je docela těžké, takže to myslím klidně až v těch pěti, pokud jinak mluví dobře.
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
16.2.2006 21:34:46
Miska si stezovala tak pul roku rok,co ji takhle bolely nozicky a taky jsem to prikladala k tomu,ze ji asi rostou:) ted hodne ji,tak za chvili zase bude obdobi rustu:))
Holky, od kolik let maji deti umet vyslovovat pismenko R? Je cas do peti nebo uz ve ctyrech? A kamaradka se mne ted ptala co na zdurele uzliny,jestli priezznit nebo jen satek..taky si nejsem jista..asi bych volila ten priezznitz. |
|
|
15.2.2006 15:35:06
Jo a nejvíc si stěžuje po spaní - ráno anebo cestou domů ze školky, po odpol. spaní.
|
|
|
15.2.2006 15:33:20
Kiki si poslední dobou taky stěžuje, že jí bolí nožičky. Teda ty růstové bolesti mě nenapadly, myslela jsem si, že si to vymýšlí :-( Ale mě jako malou taky hodně bolívaly nohy a starší brácha ve školkovským věku (okolo 3 let) jednou nedošel domů, máma ho musela odnést. Byla s ním tenkrát u dr. a ta řekla, že jsou to ty růstové bolesti.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
15.2.2006 7:55:54
Holky, mně se něco podobného stalo taky, ale trochu jinak. Kámoši se chtěli vzít v tajnosti a pak jen oznámit, že se vzali, ale potřebovali samozřejmě svědky, tak si vzali mě s manželem, mimo jiné proto, že jim manžel dělal snubáky, takže by byl dalším, kdo by to věděl, tak proto jsme šli my:-), nikdo jiný tam nebyl, kromě našich dětí a oni to svým rodičům řekli, až za několik dnů. Jedni byli v pohodě, ty 2. to mrzelo. Ale vím, že kámoška pak říkala, že to její kamarádky mrzelo. No, já bych to tak rozhodně nechtěla, ale tam pocházela iniciativa z jeho strany, ona by se bývala vdávala už dávno a klasicky, ale on ne, takže byla ráda, že to dopadlo alespoň takhle.
Jinak pádíme do školky a Mar´tu teď hodně často bolí nohy i v noci, neznáte to někdo? kdosi říkal, že by snad mohly být růstové bolesti, tak nevím, s Niki jsem to nezažila. |
|
|
14.2.2006 12:07:50
Veri, mě se tohle stalo taky. Sice to nebyla celoživotní kamarádka, ale navštěvujeme se i přes 50km vzdálenost. Předloni před Vánocemi říkala, že někdy v r.2005 plánují svatbu, pak jsem si jen psaly a smskovaly a když jsem u ní teď v lednu byla, tak nějak z hovoru vyplynulo, že už je vdaná. A než jsem odjela, tak řekla: Já ti ani nestihla ukázat fotky ze svatby. Taky jsem nechápala.
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
13.2.2006 19:55:29
Holky,moc dekuju za uplny prechvaleni Misky:)Je fakt,ze ona ma vlasky,jako kdyz nosi na noc natacky:)))
Prave usnula a manzel sel slavit narozeni miminka:)dneska se kamaradce narodila holcicka a ma hooodne vlasku:) Veri,nedivim se Ti,ze jsi smutna,ze Ti kamaradka o svatbe nerekla:( Vysvetlila Ti aspon potom duvod? Tak snad to Vase kamaradstvi nadobro nerozhazi:((( Preju vsem hezky vecer! |
| néni | 24998 |
|
13.2.2006 18:36:18
Teda Leni, Miška je úžasná. A má teda fakt krásné vlásky.
Holky děkuji za pochvalu. To zahřeje :-)) Jo, kluci jsou hodně rozdílný. Mireček, který byl malinký a slaboučký dnes Jiříka přerostl a je z něj velký ochranář. Strašně Jířu hlídá. Jiřík toho patřičně využívá. Teď mě zalila dost hořkost. Kamarádka - aspoň jsem jí vždy tak brala mi dnes oznámila, že se potají vdala. Hodně mě to od ní mrzí. Já jí na svatbě měla - známe se od malička. Neříkám, že bych chtěla jít na svatbu, ale mohla to aspoň říci. Každý si dělá svatbu po svém, to samozřejmně beru, ale přijít a říct natvrdo, že se vdala, tak to mi vyrazilo dech. Hm, fakt mě to nějak zamrzelo. Myslela jsem si, že jí za těch skoro třicet let znám. ( naši a jejich rodiče se hodně kamarádili a my v tom pokračovali ). No občas lidi teda překvapí. Chjo |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
13.2.2006 17:26:12
Miška má krásné vlásky, ty prstýnky:-) A masky super, já zatím nic neřeším. Niki chodívá buď za krasobruslařku, to je bez problémů, vezme si jen závodní šaty, nebo za nevěstu, šaty jí kdysi koupila tchýně. Martínek zatím ještě na karnevale nebyl, ale máme doma dalmatinka, ani nevím, jak se k nám dostal:-), uvidíme, jestli budou mít karneval ve školce.
|
|
|
13.2.2006 13:08:01
Holky, jste fakt šikovný. My se nakonec rozhodujeme mezi králíčkem (Kiki dostala k Vánocům masku na hlavu) a kytičkou. To mi poradila švagrová. Tak až bude hotovo, tak taky vložím fotku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.