| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1308  [Dalších 928 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
12.2.2006 21:49:46
Jo,Veri,na Kruh jsem se taky divala a musela dodivat do konce,ac to bylo celkem do pozde...byla jsem jeste ten vecer doma jen s Miskou,tak jsem pak byla taky trochu "mimo".
12.2.2006 11:33:10
tak mam radost,fotky se mi podarilo vlozit:)) ouska na kocicku vyrabel deda:) a včelku jsem delala ja a deda tykadla:))
12.2.2006 11:17:19
Veri,moc pekny!Taky koukam,ze dvojcatka nejsou stejne velky:) Kocicka je hodne podobna te nasi..zkusim taky poslat,ale nejdriv to musim ulozit zase na web a vlozit to sem...tak to nebude hnedle:))ale pokusim se:)
Dita+4 18741
12.2.2006 9:20:17
Jé, Veri, ty jsi šikulka, moc hezké masky. A jeden z klluků je větší? Já bych se asi na žádné masky nezmohla, já jsem taky na tu tvořivost docela levá:-(
Hezkou neděli všem.
néni 24998
11.2.2006 16:58:15

Kominíček a kočička

vochomůrky
néni 24998
11.2.2006 16:40:22
Leni,Kriss- kluci jsou už lepší. Horečky už nejsou, ale kašel je škaredý. Doufám, že to do čtvrtka rozchodíme, neb mají ten karneval.
I já jsem na ruční práce - co se týče vyšívání a pletení úplně levá, ale když pak něco konečně udělám a ještě se mi to i povede, tak jsem stejně pyšná asi jako ty Leni :-)). Ale dovedu být u toho taky pěkně vzteklá :-)

Masky jsem už vymyslela a dneska jsem dodělávala zbytky. Pošlu vám fotku, ale Mireček tam ještě nemá dodělaný klobouk,štětku a čtyřlístek na svetříku. Jiřík je už komplentí. Dnes jsme si tu doma hráli na karneval, aby věděli, co je čeká. Loni nám Jiřík probrečel celý karneval,takže jsme šli domů pěkně naštvaný a já dvakrát tolik, neb manžel se tam potkal se spolužákem po "sto" letech, takže si dokážete představit, jak jsme jeli domu. Ubulený Jiřík, manžel značně společnensky unavený, já nasupená a jediný Mireček jel s dobrým pocitem, že se mu tam líbilo. Věřím, že letos to bude lepší. Jen doufám, že mi masky ve školce nezničí, aby jsem je měla příští sobotu do čeho obléknout.

Holky - viděla jste některá film Kruh. Byl nedavno v televizi, ale dostala jsem se k němu až dnes a jsem z něho značně rozladěná. Na horrory si teda nepotrpím, ale tenhle měl zajímavý děj, že jsem musela dokoukat do konce. No mám zase vybráno.
Tak jo jdu sem dát tu fotku. Dám sem i jednu z loňska. Vše VLASTNORUČNÍ dílo :-))
Kriss,Kiki 4/02 3534
10.2.2006 7:15:46
Veri, tak masku na karneval budu taky řešit. Koncem února mají karneval ve školce a já jsem úúúplně vygumovaná :-((
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1308  [Dalších 928 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.