Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
9.2.2006 21:36:08
Veri,tak doufam,ze je uz klukum lip!my snad uz v pondeli vyrazime do skolky a do prace..uf..ale stejne ten kasel neni uplne pryc:(
Jinak na karneval se nikam nechystame,leda,ze by ho meli ve skolce.My chodime na karneval na chate-louceni s prazdninama,takze posledni srpnovy vikend je detsky den s karnevalem.Miska byla jednou za namornicka,pak za vcelicku a naposledy za kocku.Na vcelku jsem vyrabela i kridla:) ale musim rict,ze jsem pak na sebe byla pysna:) ja jinak moc na rucni prace nejsem:)) |
| néni | 24998 |
|
7.2.2006 16:46:36
ahojky po delší době. Jsme taky nemocní. Dnes jsme zahájili léčení,tudíž jsem na OČR. Myslela jsem, že to překonáme, no bohužel. Mám doma dva ubrečený ležáky, takže tu veselo moc nemám. Průjmy jsme si vychytali i tady na Jihu. Je to nějaký zatracený vir,neb se to ještě jednou vrátilo. Chjo, toho jara se snad nedočkáme. Začínám mít z toho depku. Jsme tu zase tak zapadaný, že nemůžeme vyjet na hlavní. Manžel před půl hoďkou zapadl. Musel tam nechat auto a jít pro lopatu. Silničáři na tu naší cestičku kašlou. Jediné, co tu udělali bylo, že před třemi lety tu zasadili stromky, které brání vyhnutí se dvou aut v tomhle počasí.
No nebudu kazit náladičku. Holky jdete některá někam na karneval? Už máme vymyšlíno za co kluci půjdou, ale moje tvorba je nějaká bezcíle. Nemám vůbec představu, jak co vyrobit. No teď na to budu mít snad trochu času, tak uvidíme. Tak jo, jdu dělat čajček |
|
|
7.2.2006 15:38:03
to se mate,ze uz jste zase fit:)Ja jsem s Miskou uz druhy tyden doma,vcera jsem skoncila i ja u dr. mam neschopenku a virozu,tak se tu lecime spolu:)Misce kasel a ryma konecne ustupuje,tak jsem rada-tuky tuk:)
Pry je ted toho moc..tak se drzte! |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
7.2.2006 11:43:46
Kamarádka mi taky říkala, že v jejich okolí mají všechny děti průjmy - jeden den a je po všem. Kiki zůstala včera doma s taťkou, ale už jí nic nebylo. Takže šla dneska do školky.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
5.2.2006 23:58:41
Stráááášně moc dětí má teď průjem:-(((, asi řádí nějaké střevní virózy, ach jo, ať je Kiki brzy líp!
|
|
|
5.2.2006 19:46:32
Dito, přesně to samé říkala švagrovka taky, s tím zubem.
Jinak mi přes noc pěkně ztuhnul krk, seděla jsem vzadu uprostřed, takže taky na ráně a bez opěrky a hlavou mi to škublo pěkně :-( Tak doufám, že to povolí a neskončím s límcem. Jo a Kiki má průjem. Byla dneska děsně protivná, tak už vím proč. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
5.2.2006 8:49:56
Tak Martin má taky kazy na obou jedničkách, horních. Ty mu ale nechala být, říkala, že to nemá cenu a že už jsou jen na 3 roky, možná ani to ne, je to jakýsi jiný kaz, já jsem si celou dobu myslela, že to má zubní kámen. Prý se to stalo nějakým nárazem, o kterým ani nemusím vědět. Je fakt, že bouraček měl samozřejmě hodně. Je to vidět, jen, když se hodně zasměje a fakt to nevypadá jako kaz, takže mě tím zabuřka docela vyděsila.
Takhle jsem já bourala vloni asi týden před porodem, nic příjemnýho, ale nic se nestala, když jsem vylezla z auta s břichem, tak se mně ten řidič, co do mě narazil strašně omlouval, bylo mu hrozně trapně. Ale šok to byl. Přesně jako vy, při čekání na zelenou:-( |
|
|
4.2.2006 21:01:39
Ahóóój! Ještě k tomu zubaři - taky si neumím představit vrtání u Kiki :-( Její stejně starý bratránek má prý nově objevený kaz a jedna zubařka řekla, že nemá cenu s tím něco dělat a druhá, že se to má spravit. Má ho na horní jedničce. Tak nevím, ale nechat to být se mi moc nezdá :-(
My dneska měli malou bouračku, nabouralo do nás zezadu auto na semaforu. Nikomu se nic nestalo, ale hrozně jsem se lekla. Nejblíž nárazu seděla Kiki :-( |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
3.2.2006 21:17:12
Ahoj holky, my jsme měli dnes srazík s holkama a ledňáčkama 05, bylo to super. Holky z Brna plus asi ještě 4 do Brna přijely.
Jinak nevím, jestli přežiju příští týden, protože jsou jarňáky a tak budou všechny 3 děti doma. Sice nikam nejedeme, ale bylo mně trapně dávat Martínka do školky, když učitelky ví, že jsem na MD a navíc Niki nebude mít školu, jen tréninky. A nachlazený je Martínek téměř pořád, má kašel a rýmu, je to hrůza, vždycky to přitáhne domů a chytne to i Miška:-(, někdy i Niki. Hezký víkend. |
|
|
2.2.2006 8:41:56
Dito,to je Martinek hrdina..nedovedu si predstavit vrtani zubu u Misi..tak to byla jiste odmenka:)
Ja mam dneska za sebou uz odber krve a v osm uz jsme byla doma.Miska stale kasle a smrka:( Vcera uz jsme mely "ponorku" jak jsme tu zavreny od nedele doma:) preju vsem hodne zravicka a hezky den! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.