Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dita+4 | 18741 |
|
|
1.2.2006 11:04:05
Ahoooj holky,
tak my máme zubařku za sebou. Naštěstí to proběhlo úplně v klidu, měla jsem strach. Martínek mně seděl na klíně, vrtala mu 2 zoubky, ale byla hrozně hodná a všechno mu vysvětlila, tak dobře, na jeho úrovni, já jsem si myslela, že budu muset držet ruce, sestřička hlavu atd., ale proběhlo to suprově, ani ty ruce jsem nedržela, jen seděl na mně. Nikča měla taky jeden kaz, ale ta je velká, takže pohoda. Dokonce prohlídla i Mišku, takže už je zaregistrovaná taky:-) |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
31.1.2006 13:25:19
tak jste to zvladli az na maminku na jednicku:)
ja musela Misu preobednat,tak jdeme 20.unora. Hlavne,at na Kiki neco neleze,kdyz je protivna:( |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
31.1.2006 12:31:03
Ahoj!
Tak my máme za sebou prohlídku u zubaře. Kiki se teda bála, ale byla statečná. Dokonce si na křeslo sedla sama, jen jsem jí držela za ruku. Posledně jsem jí ještě měla na klíně. Zoubky má ok, bez kazu, žádný problém. Taťka se bál víc než ona a taky žádný kaz a já frajerka, co se nebojí - mám další plombu :-( Jinak jsem děsně unavená a Kiki stále protivka. Nejspíš nedostatek sluníčka ;-) Hezký den všem a marodům brzské uzdravení :-) |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
31.1.2006 9:09:52
ahoj holky,
tak k dovoleny,ja mam od kolegyne doporuceni www.rajeckapohoda.sk na pronajmuti cele chalupy. Jinak Miska je nemocna:( v sobotu vecer zacala mit rymu,pak kasel,zvysenou teplotu a nedeli uz celou prolezela a spala a mela 38,1..dr. ji vcera udelala vyter z krku a dneska odpo budeme vedet jak na tom je.Tak jsme meli rekord mesic bez dvou dnu ve skolce..ale tento tyden jsme hold doma a ja mam prvni osetrovacku,deda onemocnel uplne stejne jako Misa,tak nemuze hlidat. Ale spatny to neni-byt zase doma:) Preju vsem hodne zdravicka..pry ted zacne chripkova epidemie,tak bacha na to:) |
| néni | 24998 |
|
29.1.2006 9:20:37
Dito - jezdíme přímo do Sl. jezer. Naprosto s tebou souhlasím - sociálky katastrofa, ale vzala jsem si sebou stoličku, aby kluci nestáli v těch sprchách naboso. Přesto jsem nezanevřela,neb tam je toho hodně pro děti. Hlavně mašinka, kterou jsme museli jezdit každý den :-)) V hotelu Amur (tuším, že se tak jmenoval ) jsme byli rok před tím, když byli klucí ještě malý. Tam to bylo mnohem lepší.
Jinak jsme byli též v Itálii pod stanem,ale ještě za svobodna - 2x v Lignánu. První rok jsme se tam s nima tak seznámili, že nás tam druhý rok nechali zadarmo:-)) Ale bohužel jsme tam už pět let nebyli, tak nevím, jak je to tam dneska. Dito - máte to dobrý, že to nemáte tak daleko. My to máme 320 km a ještě když chytneme v hicech zácpu na dálnici, tak k infartu nemám daleko. Loni jsme to udělali, že jsme se dálnici vyhli, tak to bylo mnohem lepší a aspoň jsme viděli jinou krásnou moravskou přírodu. Já mám vůbec Moravu moc ráda. No asi to bude tím, že jeden Moravák byl moje velká láska :-))))) |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
27.1.2006 20:59:49
No, Veri, od nás je to Slovensko kousek, jsme z Brna, takže asi hoďku a půl, takže pohoda. Jinak k narozkám zatím nevím, taky máme bagrů a náklaďáků.....Možná zase něco dalšího do lega dupla, s tím si hrozně vyhraje.
A do jakého kempu jezdíte? Přímo na Sl. jaz.? Tam jsou ale hrozný sociálky, nebo ne? Pod stanem jsem tam byla jako dítě, teď jezdíme do hotelu. Super pod stanem jsem byla v Itálii na Palmovce, tam byly ty sociálky naprosto skvělý, čistý, nový, zvlášť všechno pro mimina, zvlášť pro větší děti a pro dospělý. |
| néni | 24998 |
|
27.1.2006 19:05:32
Kriss - šikovná - Kiki je hezoučká. Tohle je tak hezký věk.
Posílám trošku sluníčka do těch mrazů. U nás je už -13 C |
| néni | 24998 |
|
27.1.2006 18:48:31
Dito - teď pročítám, že jezdíte na Slnečná jezera. Tak to je ono, kam jezdíme i my. Tam je to opravdu úžasný, jen ta cesta je hrozná - daleká.
Ještě jsme byli v Žilině na Slnečných skalách a též supr. Vypadám, že jen chválím, ale já tam opravdu byla spokojená. I Slováci byli moc přátelští, což jsme si původně mysleli, že nebudou. Naopak |
| néni | 24998 |
|
27.1.2006 18:45:35
ahojky - zdravím,
jsem trošku mimo, ale četla jsem poslední stránku. Koukám, že probíráte dovču. No tak mi máme pěkně vybráno. Na vánoce jsem bourala, takže všechny penízky jdou do auta :-(( U moře jsme byli také naposled před početím našich uličníků a asi dlouho se tam nedostanem. Chtěli jsme letos, ale všechno jsem pos.... Jinak s klukama jezdíme pod stan. Jsme stanaři,tak to předáváme dál. Loni jsme byli na Slovensku a fakt nádhera. Krásné koupání, kemp vyloženě dělaný pro rodiny s dětmi - fakt pohoda. Předloni jsme byli v Rožnově pod Radhoštěm a také moc hezký. Letos postavíme asi stan za barákem :-) Musím pochválit fotku. Hezký dortík a samozřejmně děti Holky, co chystáte ke čtvrtým narozeninám ? Nějak mi dochází nápady.Traktory a bagry už nechci doma vidět a na ruční tvorbu kupujemem pernamentně, neb to je vděčný nedostatek. Jo a ještě - už jste někdo byl v podmořským akváriu? |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
27.1.2006 11:58:39
My jezdíme taky většinou na Lasty. Kréta vloni byla last, bylo to super, ale samozřejmě s dětmi jsme se nikam nedostali, jen do acquaparku. Ale chtěli jsme moře a letadlem, tak jsme brali, co v lastu bylo. Tunis to samý a Bulharsko jsme zase kupovali strašně brzy, někdy v lednu, to jsme netušili, že si za pár měsíců naplánujem mimi a ono hned vyjde a tudíž už poletí s námi (se spoustou nervů), Č. Hora byla taky last... S tolika dětma se to nedá kupovat za plnou cenu, aspoň pro nás ne. Manžel má ještě velkou dceru z 1. manželství a někde byla s námi i ona. V Bulharsku jsou nádherné Zlaté Písky, ale je to tam strašně drahé, jsou tam jen Němci a Rusi, tam, kam jsme si my jednou zajeli. Jinak jsme byli kousíček od Varny a je tam fakt levně, jídlo v restauracích docela šlo, v hotelu jsme měli snídaně švédské stoly a to byl děs, nic jsem si nemohla vybrat, navíc jsem byla v 11/12. týdnu, tak mně bylo po ránu i trochu divně, takže jsem zásadně snídala jen grepy. Ve varně je delfinárium, to bylo moc hezký, Martin měl 2 roky a seděl, jak přišitej a když to skončilo, rozplakal se, že chce ještě:-)
A na Slovensko taky jezdíme skoro každý rok, na SLnečná jazerá, je to tam moc pěkný, bývá i počasí a super ceny, když je škaredě, jedeme se mrknout na tygry a krmíme je šlehačkou a hladíme, super zážitek. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.