| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 1308  [Dalších 898 >>]
Martina, Anežka 16.1.,Šimon/02 3407
26.1.2006 22:45:05
Pardooon, jaksi mně to nešlo vložit :-)
26.1.2006 22:41:02
Ahoj!
Lenko, ano, Šimonek je 13. dubna. Na Slovensku jsme byli, když měl rok a půl u "Mrtvého moře Slovenska", abych aspoň cítila tu slanou vodu :-) A je to od nás blíž, než třeba do jižních Čech. No a další rok jsem měla strach jet těhotná, pak s malou Anežkou taky - Dito, obdivuju tě - no a taky ta finanční stránka, že :-) A letos nám končí stavební spoření.. Ještě nemáme nic určitého, chtěla bych asi do Bulharska, co jsem slyšela, jsou tam pozvolné písečné pláže - pro děti a není tam draho. Dito, kde vy jste byli v Bulharsku, poraď :-) Ale ta Kréta zní také lákavě, před svatbou jsme byli v Řecku, ale byl to spíš poznávací zájezd, s dětmi asi nic takového nehrozí. No, uvidíme, asi počkáme na nějakou last minute :-)
Mějte se krásně!
26.1.2006 22:38:19
Ahoj!
Lenko, ano, Šimonek je 13. dubna. Na Slovensku jsme byli, když měl rok a půl u "Mrtvého moře Slovenska", abych aspoň cítila tu slanou vodu :-) A je to od nás blíž, než třeba do jižních Čech. No a další rok jsem měla strach jet těhotná, pak s malou Anežkou taky - Dito, obdivuju tě - no a taky ta finanční stránka, že :-) A letos nám končí stavební spoření.. Ještě nemáme nic určitého, chtěla bych asi do Bulharska, co jsem slyšela, jsou tam pozvolné písečné pláže - pro děti a není tam draho. Dito, kde vy jste byli v Bulharsku, poraď :-) Ale ta Kréta zní také lákavě, před svatbou jsme byli v Řecku, ale byl to spíš poznávací zájezd, s dětmi asi nic takového nehrozí. No, uvidíme, asi počkáme na nějakou last minute :-)
Mějte se krásně!
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
26.1.2006 8:57:36
ahoj holky,Marti,Simon je taky dubnatko?:)

S morem je to u nas podobny,manzel na more moc neni,takze nikde necestujeme:) naposledy jsme byli taky v Chorvatsku,ale to jsme jeste nebyli vdany:)) Byla to dovolena s bigbeatem a bylo to naprosto uzasny:)

Letos se mozna vydame na Slovensko a jinak jezdime na jih:) do Jiznich Cech:))))Na chaloupce je fajn:)

Dita+4 18741
25.1.2006 23:24:32
Ahooooj Martino!
Já jsem si v první moment myslela, že jsem omylem klikla na leden 05:-))), když jsem viděla Tvoji fotku.
U Nikči by asi nikdo nebyl, ta je velká, tam asi nikdo nechodí. K tomu moři, my jezdíme každý rok, jen v r. 02 jsme nebyli, to měl Marťa jen 3-4m. Jinak pak s ním v Tunisu a Černé Hoře, další rok v Bulharsku s minibříškem Miškou, teď na Krétě a letos zatím nevím kam, ale někam k moři učitě jo. Kam se kdo konkrétně chystáte?
25.1.2006 22:43:36
Ahoj! Tak po čase jsem sem nahlédla a koho tu nepotkám! Ahoj Dito :-))))Chodíš i na diskusi Nikči?

U zubaře jsme byli s Šimonkem ve 2,5 letech, pak ve 3,5, to byla i Anežka :-) Zatím žádný kaz nepozoruju, nedovedu si představit, co by tam dělal, on kňučí i u umývání vlasů :-)

A k moři se chystáme letos - naposledy jsme byli v roce 2001 v Chorvatsku, kde jsme počali Šimonka :-) Manžel taky není moc na cestování, ale už ho tak 4 roky zpracovávám, tak mám slíbeno :-)

Mějte se všichni krásně!!!

24.1.2006 21:32:49
Kriss,chtela jsem napsat Kiki si to uzivala u more..:)no ale jiste jste si to uzivaly obe:))

Kriss,Kiki 4/02 3534
24.1.2006 15:25:50
No jednou jsem si to užívala (manžela a Kiki jsem nechala doma) a podruhé jsem jela spíš jen jako doprovod pro Kiki, protože jí tchánovic chtěli s sebou, ale přitom na ní nechtěli být sami. A manžel k moři prostě nejezdí - nechce.
Kiki byla taky sluníčko a teď je to hubatec ;-)
24.1.2006 9:03:42
Kriss,dik:)je fakt,ze ona se smeje skoro porad..pokud teda posledni dobou kvuli necemu neprotestuje:)Jako vcera,kdyz jsme sly ze skolky,tak si odmitala vzit salu...honila jsem ji tam pred skolkou..hruza:)

uz jsem okoukla Vase album:)Kriss si to uzivala u more,co?je to takova mala pekna princezna:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
24.1.2006 7:54:33
Lenko, Miška je moc hezká, takový usměvavý sluníčko :-)

Už jsem tě zapřítelovala v našem albu.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 1308  [Dalších 898 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.