| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1308  [Dalších 868 >>]
Dita+4 18741
22.1.2006 21:54:13
Ahojky,
tak tady je fotka z oslavy narozeninek. Lenko, jestli chceš, tak Ti to napíšu, já se ráda podívám na ostatní děti:-)
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
22.1.2006 20:33:55
Veri,na osklivy vyrazy ze skolky odpovidam,ze se mi to nelibi a ze to neni pekny,kdyz to rika..ale nastesti ona (tuky tuk:))toho moc zatim nepochytila.Jednou stacilo,kdyz se dedovi "vytahovala",ze s Eliskou rikaj "VOLE" tak na to ji deda odpovedel,ze to je osklivy a nechce uz to nikdy slyset (muj tata snad v zivote nerekl sprosty slovo:)) a ani se nam "nepochlubila".

Ale upovidana je ted od rana do vecera..dneska ani skoro neodpocivala a co toho napovidala,nez ted usnula...:))

Dito,moc gratulujeme Misce opozdene k narozeninam a tesim se na fotku!!! Uz jsem zapomnela,jak se sem vkladaj:( ze bych Vam sem taky neco prihodila:)))

Tak preju hezky nedelni vecer a zitra bude poradna zima! brrr..uz ted je tam asi -12.
Dita+4 18741
21.1.2006 23:47:40
Ahoj holky,
tak my jsme dnes slavili 1. narozky Mišky, bylo to dobrý, dort se povedl, ale Martínek nenechal Mišce rozbalit ani jeden dárek, vehementně jí pomáhal a pak si s tím samozřejmě hrál:-))), byla to sranda, aspoň si to taky užil.
Martínek je nar. 10.4. Skoro žádné nemoci ještě neměl, ani neštovice, ani 6. nemoc, nic, jen klasika, nachlazení, angína a tak. A to měly ve školce na jaře a nic, docela jsem se divila, ale byla jsem ráda, protože to byla ještě Miška malinká, tak bych měla strach. Zítra když tak hodím fotku z nar., doufám, že vám to nebude vadit:-), teď už půjdu spát, jen se spsem ještě ven, to se mně nééééééchcéééééé. Dobrou.
néni 24998
21.1.2006 17:31:03
ahoj holky, tak jsme nam všechny asi stejně. I já se nechám ukolíbat klidným obdobím,a pak snadno vystartuji jak raketa. Ještě nedavno jsem si chválila, jaká je u nás pohoda a prásk, je to tu zas. No aspoń měsíc bylo lepé a teď jenom přetrpět. Každou chvíli si nosí peprný výrazy. Holky, jak na to reagujete?

Jste velmi vzorné se zubařem. No už mě to také čeká. Vemu si na to dovču a aspoň dvě štamprdle.

Neštovice jsme ještě neměli, a to jsem byla s klukama na schválném nakažení. No nedostali je ani jeden, což mě mrzelo,neb jsem byla doma a mohla jsem je v klidu kulírovat. Teď když jsem v práci to bude horší. No co nadělám. Tak jo jdu uklízet, manžel domaloval koupelnu a hajzlík.

20.1.2006 23:07:48
taky jsem se chtela zrovna rozloucit:)uz se tesim do hajan a ze bude dlouho spat..nemohla zabrat a usnula dneska az v pul desate a kdyz usinala,tak rikala,ze ji mam vzbudit az bude hotovy obed:)))))

tak dobrou a diky za prani:))ja jinak vstavam v 6.45,tak to jsem na tom lip nez ty:)ale stejne..brr:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
20.1.2006 23:07:03
Jo jo, šestou jsme měli taky. Ale ty neštovice teda byly. Tři dny horečky a snad tisíc pupínků. Tak dobrou.
Kriss,Kiki 4/02 3534
20.1.2006 23:04:57
Já se pro dnešek loučím, už sotva koukám. Doufám, že nebude potvůrka vstávat v půl sedmé. Chci si konečně přispat, ještě jsem si na to ranní vstávání nezvykla a jsem utahaná jako kotě. (Vstávám v půl šesté). Tak dobrou noc a ať se vám vši vyhýbají :-)
20.1.2006 23:02:35
Je to lepsi,ze to mela jeste pred tim,nez jsem nastoupila do prace,protoze to bylo docela na dlouho doma.Ale jinak nic jineho nemela.Jo jeste nejakou tu patou nebo sestou nemoc.Jeden den asi 38,pak vyrazka a pak uz dobry:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
20.1.2006 22:59:42
My jsme si je taky nafasovali u kamarádky. Ještě jsme v inkubační době zvládli dovolenou u moře a den po návratu byl první pupenec. No za tři dny jich bylo nepočítaně. Ale aspoň to máme za sebou.
20.1.2006 22:57:06
no nestovice mela misa v breznu.Jeli jsme si pro ne na hory:))) meli jsme zaplaceny hory a kamaradka se nas ptala,jestli nam nevadi,kdyz malymu tam propuknou nestovice,ze s nima byl v kontaktu..no a kdyz mu propukly,tak misa s nim akorat odpocivala v posteli po obede:))) tak a uz je mame za sebou:)))Mela mirny prubeh asi jen do 20-30 pupencu
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1308  [Dalších 868 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.