Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
19.1.2006 13:46:50
Dito, asi je nějakej blbej den. Já jsem v práci a Kiki vyzvedával taťka po obědě a stropila prý hroznou scénu, válela se v šatně po zemi, prala se s ním, vůbec se nechtěla oblíkat a cokoliv dělat. Normálně tohle nedělá, tak nechápu. Navíc v největším zoufalství mi to zavolal do práce a co já s tím mám dělat? Domu to mám hodinu cesty :-( Nakonec ji vytáhl ven a oblékl jí až před dveřma. No to fakt musela být podívaná. Tak jsem se z toho aspoň vypsala.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
19.1.2006 12:17:54
Ahoj holky, mám náladu pod psa, to naše nejmenší
![]() má rýmu a kašel od Martínka, který to přitáhl samozřejmě ze školky, ale malá k tomu má ještě horečku, ach jo:-(((. Marťa je taky jakejsi protivnej, kouká pořád na Jen počkej, už z toho tady blbnem. Nemůžu ven, nemám tady nic k jídlu...Depka. Vy tady asi nejste, že? A to máme mít v sobotu oslavu 1. narozeninek, tak nevím, jestli to nezrušit... |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
18.1.2006 18:53:35
Jé, Veri, tak to už bylo 2 večery, že nešel vložit příspěvek, čekám, kdy to zase klekne:-(
A u zubaře jsme byli před rokem a čtvrt, někdy v říjnu 04, tam mně právě dr. řekla, že má trošku zdeform. čelist, od dudlíku, tak, že mu ho mám v noci po usnutí vyndat, aby ho neměl celou noc, ale já jsem to vzala radikálně, odebrala dudlík úplně, Marťas se kupodivu nebránil, ale tím pádem přestal odpoledne spát. Bez dudlíka neusnul:-( A tu zdeform. čelist jsem já jako laik vůbec nepoznala. Teď jsme objednaní na 31.1., protože má, chudáček kaz. To teda nevím, jak zvládneme. To bude hrůza. |
|
|
18.1.2006 18:49:42
Lenko, taky máme čas od času období, kdy chce Kiki všechno jen od maminky. A po pravdě je to pro maminku velmi únavné ;-)
Veri, my byli u zubaře s Kiki ve dvou letech, chodíme ke stejnému všichni. Akorát teď jsme už asi 2 měsíce ve skluzu, protože jsme byli pořád nastydlí. Ale zítra tam volám :-) Taky jsem se toho prvně bála, zloušeli jsme si doma, jak otevře pusinku, aby se pan dr. podíval, jak má hezké zoubky a šlo to. Sice se jí pusa pořád pomalinku zavírala, ale nějak jsme to zvládli. Zato otřesná byla tříletá prohlídka, tu Kiki absolvovala hysterickým záchvatem, kdy nebylo zjistitelné vůbec nic :-( Ani zvážit se nedala, prostě nula. |
| néni | 24998 |
|
18.1.2006 17:43:08
ahoj holky, včéra jsem napsala takový příspěvek, ale vůbec mě to na rodinu nepustilo. Ještě se mi to nestalo. No napsala jsem Jirkovi a dnes to jde, tak nevím, kde byla chyby :-(¨
Tak jdu vzpomínat, co jsem vše napsala. Flaška - no, tak my jsme ostudy. Mireček pije mlíko pořád z flašky. On je totiž v tomhle požitkář. Lehne si na gauč, dá nohu přes nohu a pije. Fakt si to vychutnáva, takže mu tento požitek ještě chvíli nechám. Z hrnečku mu prý mlíčko nejede. Jiřík mlíko nesmí, takže ten flašku používá na zalívání kytek :-) Míry - ještě nemám, neb se fakt nechtějí změřít - syčáci :-), ale dle oblečení - Mireček 104 Jiřík 100. Je o kousek menší. Váhou mě holky moc nezlobte. Já mám hrozné nejedlíky. Mireček ještě, jakž takž, ale Jiřík -hrůza. No ale zase je živej až dost, takže mu nic neschází. Jen nevím, z čeho tu energii bere. Holky - už jste byly všechny s dětma u zubaře? Já ještě ne - nenašla jsem odvahu. Sice mají klucí zuby moc pěkně, ale vím, že jsem tam měla už dávno být. Hrajeme si na něj, ale pořád říkají, že zubařovi zoubky neukážou. No až budu mít dovču, tak se odhodlám. Protivnost ze školky - tak to znám. Člověk má sám dost a ještě mít protivu doma. Teď máme období, že je to přešlo, ale cca před měsícem to bylo u nás hrozný :-( Tak jo , jdu mastit dělat večeři. Snad se to už dnes povede, jinak na to fakt už prdim |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
18.1.2006 12:33:59
A pak co vysvětlovat zubařce, že? Co je horší, dudlík, nebo nepití mlíka, že? My zase tím, že jsme Marťovi vzali ve 2,5 dudlík(na spaní), tak přestal po obědě spávat. Teď si říkám, že jsem to do 3 let klidně mohla vydržet a aspoń bych v těhu měla chvilku klidu, no teď už je to jedno:-)
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
18.1.2006 9:10:47
Kriss,my meli lahev jeste o letnich prazdninach myslim,ale pila z ni brckem:)))
Jinak Misa je posledni dva tydny na mne nejaka zavisla...vsechno musim ja..umyt,uspat atd...a dost na mne zkousi ruzne veci,kdyz ale neco rekne tata,tak posloucha jak hodinky:) tak aspon neco:)) I kdyz do skolky chodi moc rada,posledni dobou prave zacala rikat,ze by chtela jit po obede, 2x se ji nechtelo rano vstavat,jinak vystreli plna energie:)tak snad se nezeneme do te druhe vlny,jak nektere deti bojuji se skolkou prvni dny,na ostatni to pry muze prijit treba za dva az tri mesice..no snad neee..dneska byla nadsena,ze napadl snih,tak se v nem hned vyvalela jak pejsek:))) |
|
|
18.1.2006 7:52:59
Ahojky, psala jsem včera, ale nešly vkládat příspěvky. Jsem z Kladna.
Ještě k té láhvi, já ji nechávala co nejdýl, protože jsem tušila, že jakmile seberu láhev, přestane pít mlíko. A taky jo :-( Jinak je Kristýnka hrozně protivná, co jsem začala chodit do práce. Ale jen se mnou :-( Ve školce i s tátou a s babičkama je v pohodě. |
|
|
17.1.2006 9:59:55
Jo,jeste nevim,odkud je Kriss?:) Jsem zvedava:)
|
|
|
17.1.2006 9:58:26
Dito,to jsem rada,ze nejsme s nutrillonem jediny:) taky nikoho neznam:)) No co,urcite tam toho bude vic nez v krabicovym:)
No s tou vahou vpohode,ale mozna by mohla byt o neco vetsi ma jen necelych 97 cm..na druhou stranu nema byt po kom velka,takze snad dobry:)Ja jsem se na to soustredila,protoze manzel mel spomaleni rustu,nakonec mu rustove hormony nepichali,tak jen abych neco nezanedbala,tak porovnavam stejne stare okoli:)) jo,to mliko z lahve nepije,normal z hrnku,nebo z hrnku s pitkem:)Ted dostala od Jeziska krteckovou porcelanovou soupravu,tak vetsinou ted ji vsechno z toho:) Vcera jsme byly jeste dve hodiny po skolce venku a stejne usnula az pred devatou..hold poledni spanek je poledni spanek:)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.