Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
25.2.2005 21:02:31
Oli,na to prodlouzeni matersky pujdu pristi tyden juknout jak se to pise a do konce brezna pry staci odevzdat.Tak dam vedet,co jsem zjistila a poslu ti to treba mejlikem:)
|
|
|
25.2.2005 20:59:16
Hani,tak to je fajn,ze Miska v jeslich pekne ji!Nase vypije jako Filip rano a vecer (dneska po dlouhy dobe vyzadala i o pulnoci:)) 180ml Nutrilonu,ale rikam si,ze v tom jsou ty vitaminy a mineraly a kdo vi co jeste,tak ze se to "vyplati" i kdyz to vyjde mesicne na takovych 460,- asi.
Oli,nam autosedacka vydrzi do prvni tridy:))) misa ma ted 13 kg a mame Maxi Cosi Priory XL nebo jak:) a zatim je vpohode..mela by byt snad do 18-ti kg. Jo,Miska mela dneska a prevcirem suchou plenku,o pulnoci sla curat a v pul sedmy taky a tata se ji pta,budes mit dneska zase suchou plenku? a ona tak vazne "no zkusim to":)))) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
25.2.2005 19:16:47
ahoj. hani, filip donedavna usinal s dudlikem a zubarka rikala, ze ty zoubky ma krivy z toho a ze po 3.roce se uvidi.. jak pises. takze my uvidime za tyden. :o)
leni, filip ma sunar. 2x denne 180ml. zatim nevim, kdy ho vysadime. ale jinak moc mlecnyho neji, takze se poradim v dubnu s dr. holky, nebudete menit autosedacky? ja se chystam na nakup na veletrh "pro dite". jen se rozhoduju mezi maxi-cosi rodi nebo romer kid. nemate zkusenost? mrkla jsem do diskuze autosedacky a nejspis zalezi na diteti, jak se mu v te ktere bude sedet. jinak v testech dopadly +- nastejno. hani, v praci te teda pekne drti, chudinko. ja dneska dostala mail od nasi sekretarky, mam si zazadat o neplacene volno od filipovych 3 do 4 let. bud mi to vedouci podepise a budu moct za rok nastoupit nebo rozvazeme pracovni pomer dohodou. musim to nejak sesmolit.. leni, nemas nejaky mustr? nebo jsi zadala o toho pul roku ustne? |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
25.2.2005 9:06:13
leni, já teď momentálně dávám Hamilon a střídáme to s normálním mlíkem. někde jsem četla, že děti do 4 let mají pít tučné, takže mišákovi kupujeme tučné. kdyby měla pít jen hamilon, tak se nedoplatíme, protože ona tak cca 0,45l denně vypije. krom toho, že si ji teď v jeslích chválí, jak začala hezky hamat a že si i přidává:o) no doma to už tak růžový není, ale aspoň někde se nají:o) od zítřka nastupujeme do největšího oddělení, k nejstarším dětem, tak jsem ji slibovala, že už bude jako ve školce, jako velká holka, tak se moc těší. chtěla tam už dnes:o)
|
|
|
25.2.2005 9:00:36
holky, my chodíme k zubaři už docela dlouho a míša si už zvykla a hezký otvírá pusu. my budeme mít taky rovnátka díky tomu, že si pořád cucá palec a horní přední bude mít dopředu. dr mě řikala, že do třech let v poho a spraví se to samo, ale jakmile v tom bude pokračovat, tak rovnátka. a jak to tak vypadá, tak v tom přestat nehodlá:o)
děkuju moc za podporu, je to fakt o nervy. chtějí abych tu byla do pěti, přesto že jsem řekla, že NE, že jesle jsou do čtyř. odpověděli mi, že jim je to jedno, že si to mám zařídit jak chci. to je přístup, že?:o( všem hodně zdravíčka a sluníčka. |
|
|
24.2.2005 20:56:21
Oli a ma Fil ty zuby viditelne krivy?Myslela jsem,ze rovnatka se davaji az pozdeji..
Tak drzim palecky,at to probehne "v klidu".Ja jsem Mise porad opakovala,ze ukaze pani doktorce zoubky a kdyz bude hodna,ze dostane obrazek:)) ale ona obrazky nemela:)) dostala gumovyho klokana:))) |
|
|
24.2.2005 19:29:06
leni, taky nejspis povalim na ultrazvuk.. ale to je malickost.
k zubari jdeme po roce. byl ve 2letech a jdeme ted za tyden. sedela jsem tehdy na kresle s nim a drzela mu ruce. sestricka mu chytla hlavu a dr pri tom revu nejakym zpusobem mrkla na zuby. pak rekla, ze to vypada na rovnatka /ale ten minuly rok byl pry jeste maly-letos je nejspis uz dostane/ a ze mame prijit za 3 mesice, aby si na ni filip zvykl.. chtela jsem si najit jinou dr, pro srovnani. ale nemela jsem odvahu. myslim, ze na zubare se tezko zvyka. ja sama bych mela zajit na kontrolu. nejak ty dr flakam.. se mi to vrati, urcite. |
|
|
24.2.2005 18:47:15
Hani,je mi te lito a myslim na tebe..chjo..tak se ti tam libilo:( hele a uz to miminko delate?:))
Oli,ja taky vzdycky musim na krev a to tak 3 tydny pred vysetrenim..nejak to vzdycky trva ty vysledky.Tak snad ti dr.moc nevynada:)hlavne, at te da doporadku.dzrim palecky,at uz se nervozita zastavi:( Jdete k zubari prvne? My jsme byly v zari a Misa byla vzorna,az jsem se divila,otevrela pusu,nechala si otukat a spocitat zuby,ani necekla:) ale dr.nam ani neukazala,jak si ma zuby cistit..byla takova bez zajmu..no zuby ma pry dobry a bere dale zymafluor.Ale je fakt,ze od te doby si cisti zuby pastou a me je o moc belejsi.Pred tim ji odmitala. Holky,budete davat i po tretim roce nutrilon..nebo proste UM? |
|
|
24.2.2005 16:05:49
ahoj. holky, uz jsem dr volala, mam se zastavit na krev a pak se domluvime na prohlidku. bylo mi trapne jen po telefonu, kdyz se sestricka zeptala po jak dlouhe dobe se objednavam.. chci se videt na te prohlidce, asi se propadnu.
leni, to doufam, ze me z toho letrox vytahne. :o)) jsem uz vazne nesnesitelna. na vs se hlasi manzel, ja ne. uz 2x prerusil studia prav.. a objednala jsem filipa k zubari. mam ale strach, za neho. :o( hani, vydrz. mas mou uplnou podporu. musi to byt narocny.. |
|
|
24.2.2005 13:08:15
holky, tenhle týden byl hodně náročný. v práci na mě vyvíjejí psychický nátlak ohledně pracovní doby a můžu říct, že už vím, co je deprese:o( pár měsíců doklepu a pak otěhotním a zůstanu doma. aspoň tak to mám v plánu.
net nám doma ještě nepustili:o( a v práci se na rodinu moc nedostanu:o( u nás je sněhu moc, netaje a je super. včera a předevčíme tu byla doslova vánice. hezký den a bacily pryč:o) PS: Oli, probůh jdi k dr, netrp! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.