| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 1308  [Dalších 668 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
23.2.2005 20:34:41
Oli,k dr.zajdi a pak dej vedet,jak jsi dopadla..ja mela tyhle stavy taky..letrox te zachrani:))
A manzel chce studovat nebo ty taky?:) Ja bych mela delat neco s anglictinou:( co jsem doma,tak jsem se na ni nepodivala a kdyby ji po mne nekdo chtel,tak to bude horor:( chjo:(

diky za napad se samolepicima papirama,to by Misku bavilo..musim koupit:)

U nas je snehu stale moc a dneska se prvne delal kraasne snehulak:) tak jsme si udelaly s Miskou pod balkonem,abychom na nej videli:)Taky jsme bobovaly,bylo to fajn..zda se,ze jsme se vsichni uz ty rymy a boleni krku dostali,tak snad zase nekde neco necapnem:(

Hani,uz ti jde pocitac?:)
Veru,zijes?:)

oloušek, chlap. 4roky 7476
23.2.2005 16:07:30
cauky vsichni. mate se? ja nestiham, klasika. manzel me poveril vypsanim prihlasek na vs. to mluvi za vsechno. jen sehnat vsechny informace... :o((
a ja trpim, je to se mnou porad horsi. jsem nervozni, vsechno me dokaze nadzvednout. musim si zajit na tu krev.
o vikendu jedeme zase ke znamym na oslavu, bez deticek. jsem rozhodnuta si to tentokrat uzit. :o)
dneska je venku pekna brecka. vcera jsme postavili velikyho snehulaka a uz vecer mu chybela hlava.. a odnesly to moje zada, jak jinak.

a ohledne hrani doma. ted u nas vede vystrihovani z barevnych samolepicich folii. ja striham a filip lepi. nebo pocitame, ma penovy puzzle - ke kazdymu cislu patri stejny pocet napr. aut, domecku, kralicku..
a jidlo? uz to moc neresim. snazim se mu vyhovet, ale kdyz si nevybere z nabizenych jidel a rika, ze nic nechce - necham to tak. obcas sni 2 teply jidla denne, jindy mu staci rohlik.
18.2.2005 20:43:05
Jo,Oli,s tou skolkou to je zajimavy..jeste jsem o tom neslysela.
18.2.2005 20:30:32
U nas nekdy funguje to,ze po obede ctu Mise pohadky a kdyz obed nechce jist,nebo sni opravdu malo,tak reknu,ze pohadka nebude a po chvilce si to rozmysli a doji to.Nefunguje to pokazdy,ale casto jo:)tak aspon tak..vcera ho dojidala u malovani vodovkama..ja vim,neni to vychovny,ale nez se vda,tak z toho treba vyroste:)))

Dneska jsme prvne doma hraly na schovavanou:)) Misa se vzdycky schovala za postylku a jeste vykukovala,takze to byla sranda:))Rikam ji,musis si vymyslet jinou skrys a ona tak mi rekni jakou:)))Ale vymyslela si to sama,ze budeme hrat na schovavanou:)NEsly jsme dneska ven..zacala nejak pokaslavat(asi zadni ryma) a na mne sedla docela slusna ryma,tak jsem to nechtela pokouset..i kdyz se rika,kdyz neni teplota,tak ven,ale prislo mi,ze dycha pusou a to by asi dobre nebylo..tak uvidime zitra.Vy ven chodite,kdyz na deticky takhle neco "leze"?

Jo,Kriss,MIsa taky moc rada vari:)Dneska si vyndala puding ze spize,dala do misticek piskoty,pripravila lzicky,rozmichala ho a ja ho pak uvarila:)Docela dobra zabava:))

Oli,ja mela po porodu taky Letrox 50,ale zvedli mi ho na 75.Ty priznaky budou pravdepodobne k tomu,jak popisujes:( zajdi pro hormony a bude lip:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
18.2.2005 15:31:32
Jé, Hanischo, teď jsi mě uklidnila. Už jsem si říkala, že Kiki nějak zanedbávám, když nehraje pexeso a moc dlouho neudrží pozornost. Ale ona taky moc ráda pomáhá, "vytírá" se mnou podlahu, koření při vaření, dokonce krájí nějaké svoje ovoce a všechno sama sama. A jídlo to je to samé. Taky nevydržím být v klidu. A to tak hezky jedla, když byla malinká.
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
18.2.2005 7:33:01
..už vím, leni to jídlo, no nemusím to asi ani komentovat, stejně všichni víte jak to u nás chodí. ale tuhle jsem si řekla, že se budu snažit a oběd bude v klidu. no, nepovedlo se. míša zasedla k polívce, snědla dvě lžičky a říká, já už nechci. a já po dobrým, tak ještě jednu lžičku...a když u toho začala dělat děsnej cirkus, tak jsem vylítla i já a bylo zase po klidu. holt se u nás obědvat v klidu asi do smrti nebude:o(
18.2.2005 7:28:37
hmm, oli, zajímavý článek. využiješ tuhle výhodu u druhýho:o)

s domácí zábavou jsme na štíru. míša u ničeho nevydrží, snad jen u tv a vodovek. strašně ji baví pomáhat u vaření, uklízení, stavět bunkr z postýlky, ale něco takovýho jako pexeso, člověče nezlob se apod u nás nehrozí. když s ní něco stavím, tak mi to pořád bourá. je to takovej malej divočák:o)
leni, ta kupa sněhu k nám dorazila až dnes, ještě včera koukala tráva. dnes ráno jsem se do práce brodila, že mi napadalo do bot. půjdem zítra asi sáňkovat. dnes je na službě u babičky, abych mohla pracovat.
...a teď jsem zapoměla, na co všechno jsem chtěla ještě reagovat...
oloušek, chlap. 4roky 7476
17.2.2005 16:10:35
hani, si delas srandu, ne? 43 kilo.. se mne muze zdat, mam ted zhruba o 20kg vic. nejaky ti poslu, neboj. :o))
my jsme byli vcera taky venku, koulovali jsme psa. sranda, hlavne pro filipa. pak jsme presli na koulovanou navzajem a skoncili jsme v okamziku, kdy jsem filipovi mirila na bricho a on se prikrcil a mel to v obliceji.. a zjistila jsem, ze nemam na ven vhodny boty do snehu. mela jsem mokry paty. dneska uz filip zustal jen u kopani do snehu a snehovych kouli. stavil se k tomu zodpovedne, nejspis to bude fotbalista. :o)
dneska odpo jedeme k nasim, potrebuju si trosku dachnout. filip se rozmluvil, temer nezavre pusu - to znate, ze? nekdy me z neho boli hlava..
leni, musim se na tu endokrinologii objednat. unavena jsem strasne, posledni dobou, i nervozni a casto me boli hlava. lecila jsem se jako nactileta, pak dr uznal, ze uz lecbu nepotrebuju a pak jsem se tam dostala v tehotenstvi, pro jistotu. nasadila mi letrox50 a mela jsem prijit na ko po ukonceni laktace.. :o( v tomto jsem nezodpovedna.
jitu, ty neschopenky mi zjisti. celkem me to zajima. a drz se v praci, zacatky jsou asi nezvyk, co?
a mrknete na toto.. skoda, ze to nevyjde v platnost uz ted. nektery bysme si to jeste uzily.
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A050216_221830_domaci_miz
17.2.2005 13:52:10
ozvu se co nejdřív...slibuju. v práci nemám čas a doma nám odstříhli net a netušíme proč:o( snad si zítra chvilku v práci vyšetřím.
17.2.2005 12:15:47
Jitu,na pexeso jsem zapomnela,to hrajeme taky.S polovinou karticek i se vsema,s tou polovinou to jde lip.Misa to celkem chape,jak na to..zacinaly jsme hrat s otocenyma obrazkama nahoru:) uz nekdy pred rokem..ted uz hrajeme tak jak se ma:) Ale na moje nervy je s ni hrat prave to clovece s obrazkama..vzdycky ji rikam,jdi na nejblizsi napr.srdicko pred tvou zlutou figurkou a ona ukaze uplne na jiny..dneska ji to chvilkama slo docela pekne,ale pak se zasekne a ukazuje uplne jinam.Kdyz jsme mely kazda dve v domecku,tak jsem skoncila:)))
Ja vim,chce to trpelivost-ucitelkou bych byt nemohla:)

Barvickama taky malujeme,nejradsi maluje slunicka ruznyma barvama a takovy panacky.

Jen to divadlo jsme zatim nezkouseli:)a malovani na tricka..no s tim radsi jeste pockame:)) ale diky za napady!

MIsa ted jak krasne jedla,tak ma obdobi zase docela zlobici..vzdycky neco zacne jist a pak to odstrci,ze uz ne..ale to jsou takovy obdobi dobry a spatny,to je asi vsude:)
Mne spis vytaci,kdyz zasedne ke stolu a "prudi" ze ma hlad a kdyz rychle obed dodelam,tak si parkat vezme a uz nechce..ale to asi znate vsude..vid,Hani:)

JInak me se rozjizdi krk a asi bude i ryma:( chjo:(

tak se mejte vsichni co nejlip! a zase se tu objevte at si tu nepovidam sama:))))

Jo,jeste pohadky na CD rada posloucha:)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 1308  [Dalších 668 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.