Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
12.2.2005 20:00:00
Pokusím se dodat fotečku:
je to ta dívčina vpředu s červeným deštníkem, za ní je budova, kde se točila My fair lady, je to na Covent Garden v Londýně. ![]() |
|
|
12.2.2005 19:54:30
Ahojte,
Leni, už na podzim jsem takhle "hledala" rodiče a bráchu se švagrovou po Americe. Ale nikde jsem na ně nenatrefila, asi by to byla velká náhoda, a nechtělo se mi po nocích jen tak čučet do bedny:-(( Dokonce jsem sledovala i letadlo, kterým letěli, to ale nebyly fotky (kamery jsou na letištích po útoku zrušeny), nýbrž jen obrázek a přesné údaje o letu. Ihned po přistání jsem jim psala smsku, jak so to mohli dovolit, že doletěli o 25 minut dřív?!? Doma jsem jim to pak ukazovala. Verču už jsem takhle špiónovala před 2 rokama na vánočním trhu ve Vídni, ale to přesně z domu věděla, kde je kamera a v kolik se má kam postavit. No a teď to taky byla náhoda, spiš to časově vyšlo a řídila jsem ji mobilem (otoč se, stojíš zády, běž pro kamarádky, mávej....). Opravdu všemožná technika!! No nic, v pondělí mi to skončí, to budu už muset myslet na vážné věci, ne na blbinky. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
12.2.2005 16:23:43
Jitu,ty jsi teda spion:) to je dobry,jak jsi ji tam "vyhmatla":))
Oli,uz je lip?Nebo se to rozjelo:( tatka ma velkou rymu a vcera 37,6,tak doufam,ze s Miskou taky nelehnem:( Venku je desne,od rana prsi,ale Misa me vytahla ven,protoze ji desne bavi chodit s destnickem:) Ted si vybojovala Krtka na DVD..mohla by na nej koukat od rana do vecera,ale ja nechci,aby na TV koukala dlouho,tak to ma na "pridely":))) |
|
|
11.2.2005 14:27:29
všechny zdravím. Děkuji za přání "hezké" práce, bude to změna. Ale jinak pro mě nic nového, snad jen trochu jiné a zlobivější děti. Teda myslím ne ve srovnání s těmi vlastními, ale s těmi, co jsem je opustila ve škole před 3 roky.
Zákrok mám za sebou, bylo to na doporučení mého gynekologa a ze zdrav. důvodů, byla to rychlovka, v PO mě přijali, v ÚT na sál, ve ST dopo už mě zase pouštěli. Akorát mám ještě 2 malé dírky v břiše a 2 stehy v nich. Tudíž se nemůžu smát ani kýchnout!! Musím se hlídat, abych někde nechytla rýmu:-))) To bych asi praskla! Leni, klidně bych ti poslala nějaké svoje kilčo (fakt kvalita:-))), po porodu jsem přibrala 20 kg, to ty blbý hormony, a teď to prostě nejde za boha pryč. A to lítám stále za Martínkem, někde ho pořád zvedám, nosím- oblečený i s botama má 18 kg, snažím se velmi omezovat v jídle... Hani, vydržať, buď si dají říct oni a nakonec zjistí, že tě potřebují a vyjdou ti vstříct nebo to opravdu utne další mimi. Ale stejně si nedovedu představit, jak se dnes může u pohovoru na novou práci "utajit" rodina, děti...., podle mě je ženská diskriminovaná, protože buď bude mít děti, nebo má děti a budou nemocné.... Zlaté babičky:-)) Oli, brzy se uzdrav, ted je těch nemocí tolik, člověk z toho má až strach. Jsem zvědavá, kolik dětí bude ve škole u nás, teď tu byly jarní prázdniny, ale těsně před nimi se spojovaly třídy, byla v nich polovina žáků. Večer by měla dojet dcera z Anglie, včera jsem ji pozorovala přes web kameru v Londýně. Věděla jsem, kde ten den mají být a tak jsem si do malého okna zapnula jednu z mnoha kamer po Londýně. Napsala jsem jí smsku, kdyby se tam náhodou ocitla, aby se tam chvíli pohybovala a fakt jsem ji uviděla, tak jsem ji hned psala několik sms, aby mávala, aby se neschovávala pod deštník.... a asi 15 záběrů jsem uložila do počítače. Manžílek se mi večr smál, že jsem špion a že i on se cítí pod neustálým dohledem. Hold, ta technika.... Jdu relaxovat, užívám si poslední volné hodiny před nástupem!! Přeju příjemný víkend všem! |
|
|
11.2.2005 14:17:34
Hani,jsme to ale dvojka:) Oli,to je mi jasny,ze to myslis s nama dobre:))
Plany na vikend jsme meli-je tu Misina sestrenice z HK:) Jenze tatka onemocnel-zatim velika ryma..takze ji sem zvat nemuzu..byli tu tyden a v nedeli jedou zase dom.Pristi vikend jdeme taky na oslavu ale vsichni tri-slavi totoz 2 roky Misina kamoska:)Ma ted pekny obdobi NENENE a minule,jak jsem psala,jak si tak krasne rozumi,tak jsem to tim asi zakrikla,protoze dalsi prochazku se praly o kocarek,kdo ho bude vozit.Holcicka zacala brecet a Misa,aby nebyla pozadu,tak zacala taky..bylo to komicky..kazda se drzela jednou rukou kocarku a rvaly na cely kolo:))Jinak se maj ale hrozne radi:))) Misa,kdyz jezdila v kocarku,tak si na nej taky nenechala sahnout,tak to chapu:)) Jinak tady se oteplilo je asi 7 stupnu a od rana tu poprchava:( takze asi nakoupit jidlo,at neumrem hlady a dom:) Jo,MIsa ted spi..ona zacala docela odpo zase spat..ne kazdy den,ale casto se to povede:) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
11.2.2005 11:20:53
damy, jsem rada, ze to ode me tak berete.. ja to ani nijak jinak nemyslela, nez v dobrym. :o))
dneska jsme prisli o srazika s holkama z brna, od vcera me boli v krku, skoda. ovsem do prace zitra musim, zapomela jsem podepsat priznani k dani a strhly mi z vyplaty penize. zbytecne. :o( co vy? nejaky plany na vikendek? my mame, ale az na ten dalsi. chystame se na oslavu narozenin, bez filiho. ten pujde na sluzbu k nasim. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
11.2.2005 7:04:42
hihi, leni, si tu můžem notovat:o) já, ač jsem zdravá, tak bohužel. cítím, že bych potřebovala takových 10kg, ale nenadělám s tím nic, protože to prostě nejde. a poznámky mojí tchýně o anorexii mě naprosto vytáčejí.
oli, jasně, chápu že je to myšleno dobře:o) |
|
|
10.2.2005 12:02:28
Hani,presne jak rikas..ztloustnout proste nejde.. koho potkam,kazdy rika,mela bys vic jist a furt dokola a me uz to deesne leze na nervy.Proste za to nemuzu,ze pri ty nemoci jsem zhubla a nejde nabrat,ale to nikdo nepochopi:( Jim normalne,myslim,ze porad a vyzivny veci-masa stridam-veprovy,hovezi,kureci,ryby..uz nevim co delat vic - oli,nic ve zlym:)ale snazime se,vid,Hani?:)
|
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
10.2.2005 7:31:11
leni, přesně, stejně se tak v dnešní době chová většina zaměstnavatelů:o( holt matky s dětmi nejdou na odbyt:o) aspoň pokud nemáš hlídání každé odpoledne a nemůžeš v práci sedět od sedmi do sedmi.
oli, díky díky. jasně, že vím, že je na vás spoleh. taky se sem chodím vybrečet:o) no opravdu velká škoda, že jste všichni tak daleko, hned bych vám to svoje dítko přivezla na hlídání:o))) jitu, už máš po zákroku? vše OK? a s tím přibíráním...mě kdyby někdo řekl přiber tak ho pošlu někam, protože se o to snažím už několik let a zatím bez úspěchu. takže leni, jestli jsi na tom stejně, tak hodně úspěchů s přibíráním:o)) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
9.2.2005 19:26:27
hani, copak se to u vas v praci deje?? nejspis sis vazne moc dovolila, ohledne tech penez.. stejne je to hruza a preju, at se vam brzo zadari. nejspis nejlepsi reseni. :o)
a do te doby hlavu vzhuru, mas nas. sice ti s hlidanim male nepomuzeme, ale jinak je na nas 100pro spoleh. :o) leni, budes muset asi trosku pribrat, aby se ta boule na tele nejakym zpusobem ztratila. :o) zapracuj na tom, pujde to? jitus, aspon ty si muzes vybirat. mas stesti, ze je u vas o tvou profesi zajem. drzim pesti. a ted odpocivej, zakrok je zakrok, i mensi. veru, jaka u vas? neco noveho? filip se s nikym nestyka kazdy den, takze tady nemuzu slouzit.. ale myslim, ze by to bylo stejny. jako u vetsiny. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.