Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
9.2.2005 17:13:14
Ach jo..chteji ti dat najevo,ze zadny penize navic a kdyz nebudes spokojena,tak ze klidne muzes jit,co?:( to je fakt des:(((
Drzim palecky,at se k tobe chovaji co nejlip..treba to vyresis tim miminkem:) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
9.2.2005 17:09:14
leni, přesně jsi to vystihla. nic nemůže být ideální:o(...tohle je pouze následek toho, že jsem si dovolila více jak po roce požádat o zvýšení platu.
|
|
|
9.2.2005 17:05:19
ahoj holky,
oli,tak RTG dopadl tak,ze vsechno vporadku-boule na brise se mi ale dela stale a poboliva to,je to priznak toho Crohna:(na 99% a je to pry tim,ze jsem tak hubena,ze to strevo je videt,jak se nafukuje:) Hani,je mi lito,ze se zacali takhle v praci k Tobe chovat:( Byla jsi tam tak spokojena..chjo:( nic nemuze byt idelani:( Jitu,drzim palce at se ti ve skole "libi":) a taky hodne zdravicka. |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
9.2.2005 14:41:40
Ahojte všichni,
Tak jsem se vrátila z nemocnice a relaxuju u počítače. Naplánovala jsem si totiž menší gynekologický zákrok, snad nebudou žádné komplikace. Dcera jela se třídou na týden do Anglie, Martínka jsem dala na pár dní k našim.... Jinak se chystám do práce, od 14. nastupuju. Zatím nevím rozvrh, asi se to musí trochu popřehazovat celé škole (nemůžu učit jazykové třídy- mám jen malý glejt, nemám státnici na jazyky), snad nebudu mít nějaké ultimátum jako Hani:-))) Naštěstí tady v okolních školách hledají dobré matikáře, takže tady si můžu vybírat JÁ. Ohledně školky jsem slyšela několik názorů: jedni radí dávat tam předem dítko co nejméně, neboť pak nebude chtít na stálo a bude se ptát, proč dříve mohlo někdy zůstat doma. To mi radili zkušené učitelky z Mš. Další říkají opravdu pravidelně, na jeden den v týdnu, některým maminkám zase vyhovuje jeden celý týden v měsíci. Tak nevím, já to zatím řešit nemusím, školka bude od podzimu... Přeju pěkné užití zimních radovánek, snad mi i během pracovního procesu vybude chvilka na rodinku. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
9.2.2005 10:03:23
ahoj ženský,
jsem pěkně otrávená z práce. oli, asi jsem to zakřikla, když jsem tu psala, že mě chtějí a potřebují. včera jsem dostala ultimátum, že žádný ošetřování a když bude dítě nemocný, tak si to mám zařídit jak chci, ale do práce musím. no takže jsem v první chvíli chtěla dát výpověď, pak jsem trochu vychladla a řekla si, že to nějak doklepu, otěhotním a během mateřské si budu hledat jinou práci. jsem pěkně rozčarovaná z toho, že když jsem nastupovala, tak nebyl nic problém, ale najednou je. taky mi přibudou odpolední směny. bylo mi naznačeno, že na moje místo můžou kdykoliv přijmout někoho jinýho, je prý velký zájem. no hahaha, jsem zvědavá, kdo by jim tam dělal takovýho vola, jako jsem já. takže bohužel teď musím zkonstatovat, že si rvu vlasy, že jsem nalítla:o( leni, je mi líto, že už zase klempíruješ:o( jak dopadl ten RTG? veru, obdivuju baru lyžařku, my postavili míšu na lyže, ale asi zdědila talent po mě, takže se spíš válela po zemi, než že lyžovala. nakonec už se ji to ani nelíbilo a chtěla saně:o) oli, my máme naštěstí album zaheslovaný. |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
8.2.2005 20:41:09
ahojky, kdepak se vsechny toulate? ja jsem byla minuly tyden mirne nachlazena, vylecil me caj. :o) filip se drzi.
veru, jsem rada za kazdy nazor, to vis. :o)) necham to zatim tak, podle momentalni situace se budeme rozhodovat. uvidim jak se bude filip chovat a citit. pak to spolu proberem, uz bude prece jenom chytrejsi. :o) leni, jak jsi dopadla u dr? co rentgen? je to slepak? hani, zase lyzujes nebo co? a slysely jste o tom, ze kdo nema tady na rodine zaheslovany album, muze byt odkaz na jeho stranky na pedofilnich www? http://lol.to/thr.php?bbs=roboboylinks&msg=1106795042&pg=1 |
| pani jedna | 6505 |
|
5.2.2005 9:06:15
tak to je odpovídající popis - když máme jít ven samy je otrávená a těší se když jdeme s kamarádem, ale jak jsou spolu, tak bych jí někdy přetrhla a on, čím je starší, tím je taky víc na zabití.
|
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
4.2.2005 7:40:43
Musím se přidat. My se hodně vídáme se sestřenkou o osm měsíců starší a jsou teda boje. Holky se milujou, těší se na sebe, ale jak jsou spolu, jsou na zabití. Asi taky záleží na povaze těch dětí.
|
|
|
3.2.2005 21:54:14
Veru, s tim kamaradstvim "dennim" My chodime s holcickou o 10 mesicu mladsi..da se rict skoro denne,ale chovaji se k sobe pekne..je pravda,Misa ji rada "poucuje" co smi a nesmi:))) a krom svych miminek- to moc ani jedna rada nepujci- jsou k sobe myslim hodny a vyhrajou si spolu. Takze tady asi moc "neporadim":)
|
|
|
3.2.2005 21:51:18
Oli,srazik asi tak..seslo se tam 6 lidi a trval do hoodne pozde a ja pak poslouchala jen chrapani,kdy nepomahalo ani poradny kopani:)))hmm...takze ja byla nastvana,ze jsem se nevyspala:( ale uz je to dobry:)))
Veru, s tou skolkou - slysela prave uz nekolik nazoru - cely tyden do skolky.Ale je to asi vec nazoru a hlavne povaha ditete..ja si taky myslim,ze by bylo lepsi pro misu,ale asi i pro mne,kdyby tam mela chodit na pet dni,spis jeden den v tydnu-urcity-nez cely tyden v kuse. Ale nevim..vlastne to nedovedu posoudit,co je pro ne lepsi. Ukazala by to "praxe":))Zatim nemam zkusenosti:)) Hani,co Vy?Miska je zdrava?:) Joo..zitra jdu na chirurgii na RTG kvuli slepaku-boli me prava strana a na gyn je vse ok a poslali me prave tam..:( snad to nebude akutni:( Je neco,co mi jeste nebylo?:))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.