Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
27.1.2005 18:23:35
oli, tety jsou fajn, dětem se opravdu věnují a věřím tomu, že na konci dne toho mají dost. každé dopoledne jsou venku, ráno cvičí, tancují, zpívají, do toho nočníčky, krmení a neustálá pozornost, aby se některému něco nestalo. představ si, že bys měla každý den na starosti min. pět filípků:o) mě by to asi zabilo...jen by mě zajímalo, jestli tety taky dostanou náležitou výplatu za takovou makačku.
kombinézky jsou erární...bohužel domů nám ji nedali:o) |
|
|
27.1.2005 18:18:14
veru, baru je veliká šikula lyžařka. dnes jsme oprášili ty naše dětstké, zítra na ně asi vyrazíme, míša se nemůže dočkat.
13tis za školku měsíčně??? ježiš, kde na to ty lidi berou. vždyť my bysme třeba např. dali většinu našich příjmů na školku. připadají mi to nehorázný prachy, stejně tak oli, těch 5tis. oli, já koupila palčáky za 90kč, šedivo-oranžový, má je k bundě. dostala je od ježíška a jsem spokojená:o) to víš, holt malý levný hradec;o) teda ale kupovala jsem je u vietnamců, žádná velká značka:o) tak a teď k dnešnímu lyžování: jelikož jsem na lyžích naprostý začátečník, prosila jsem na kolenou o nějaký malý kopeček. odměnou mi byla sice "modrá" sjezdovka, ale s dojezdem tak prudkým, až se mi zatočila hlava. podotýkám, že jsme mohli jet ještě druhou stranou, kde dojezd byl tak akorát pro mě, ale byla jsem napálena a nechala se vést takhle blbě. tak jsem se naštvala, že mi to můj drahý udělal snad naschvál a vzdala to. výsledek: 290kč za permici, jednou sjetá sjezdovka, bolavé nohy. nakonec jsem to proseděla zmrzlá na kost v autě. a ještě teď s ním nemluvím:o( a ještě jeden zážitek: měli tam dětskou školičku lyžování. ty větší děti cca 5roků byly v pohodě, celkem jim to šlo. pak tam přišla rodina s dítkem asi tak ve věku našich dětí, tatínek řekl mamince "tak honem udělej pápá a jedem". maminka zamávala a už byli v čudu. pozorovala jsem tu slečnu učitelku a to dítko. nejenže se Mařenka strašně bála toho kopečku a lyžovat nechtěla, začala navíc brečet po mamince, která byla v nedohlednu. Litovala jsem jak tu slečnu, tak toho broučka. oba byli nešťastní, nakonec to slečna vzdala, sundala lyže oběma a šla ji ukazovat obrázky, které byly všude kolem. takoví rodiče mi přijdou strašně sobečtí, nechápu proč ty děti radši nenechají doma, když si chtějí zalyžovat a dělají si z lyžařské školy koutek na hlídání. papa, sorry, že je to tak dlouhý... |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
27.1.2005 17:01:15
veru, 13000 za skolku, to je snad na rok, ne? i ja premyslela nad jednou soukromou tady v brne a netusila, ze chteji 5000/mesic. :o(
a vy se pocitate jako prespolni? to jako, ze ta skolka je mimo vasi obec? drzim pesti, aspon v jedne se to misto pro baru urcite najde. hani, tak kombinezky od t-mobilu, jo? a to jsou erarni nebo jste je vyfasli i na dom? ono, je pravda, ze ty male deti potrebuji temer nepretrzitou pozornost. takze tety ucitelky museji byt laskave a trpelive. a prijemne. jake vlastne jsou? leni, u nas fouka uz asi 3dny. je to hruza. kdybysme nemuseli se psem, museli bysme pro rohliky.. takze ven bysme stejne sli, ale jinak bych to klidne ozelela. dneska jsem shanela pro filiho sustakovy rukavice. jedeme na vikend ke znamym, maji snih. a jelikoz filip vyrostl z tech, co mel minuly rok, vyrazili jsme na nakup. skoro 2hodiny jsem litala kolem baraku po obchodech a az v tom poslednim jsem koupila, nastesti. za 170kc, tmave modry palcaky, pujdou mu ke kombineze. ovsem musela jsem hooodne slevit z mych predstav o vizazi a zase hoooodne pridat, kdyz jsem platila. |
| pani jedna | 6505 |
|
26.1.2005 20:58:07
Ahojky:o)
tak nejdřív školka - Kája zatím volal do 2, prý by to neměl být problém, jen mají samozřejmě přednost děti místní a pak přespolní, tak uvidíme. Dneska sousedka volala do nějaké soukromé a zjistila, že tam chtějí měsíčně 13000, což je teda fakt síla. Jinak my jsme dnes zase řádily venku, fakt si to užíváme, poslední dobou jsem už měla depku z toho jak bylo pořád bahno a nedalo se venku pořádně být abysme nebyly hned jak čuňata. No a dopoledne jsme vytáhly k nám na kopec lyžičky a baru poprvé "jezdila", nejdřív jen tak pomalinku šikmo přes kopec dolů a odpoledne už si to i pustila rovnou šusem. Fakt mě mile překvapila, asi bude mít Kájovy vlohy, jinak je spíš bobík po mě, ale z toho ježdění byla fakt nadšená, nebála se a nekňourala. Má zatím jen takové ty lyže přidělat an normální botky, ale po dnešku jsme se dohodla se sousedkou, že jí přiveze normální přeskáčky a lyže. Ráda jsme se vám pochlubila, protože jak včera měla den na zabití, tak mi dneska udělala ohromnou radost. Páčko, mějte se všichni prima, užívejte sníchu (jak říká baru) dosyta a já se zase ozvu. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
26.1.2005 20:51:07
Hani,normal.prac.doba,kterou jsem mela nez jsem mela Misu:) byla pro mne od 8-16.30:( ale to je preci hruza s ditetem..honicka rano a vecer tak akorat vyzvednout a hura domu na veceri..to se mi vazne nechce:( tak uvidim,jak se na tech 6 hodin budou tvarit..muj plan je od 8.30-14.3O to je idealni,ne?:)Je to statni sprava- delame digitalni mapy Prahy:) do prace to mam tak 20 minut.
Hani,hlavne,at si to lyzovani uzijete,kdyz jedete na jeden den,tak by to s Misou opravdu bylo narocny,takze hura na hory ve dvou:) Ale ty vanice tam jsou a rikali v TV,ze i zitra ocekavaji..tak lepsi to nejak zjistit. |
|
|
26.1.2005 20:44:57
..jsem ještě zapoměla, míša s náma nejede. mám trochu výčitky, že ji dám do jeslí a sama se jedu bavit, ale s ní si nezalyžuju. máma ji odpo vyzvedne, my se budem vracet kolem 16,00.
|
|
|
26.1.2005 20:43:26
leni, díky, taťkovi to vyřídím:o)
hele, v pět, od kolika bys pracovala? u nás se děti musí do 16,30 vyzvednout, ale já když budu dělat na plnej, tak budu v práci do 15,30. |
|
|
26.1.2005 20:39:44
oli, haha nadstandard:o) je to opravdu síla, ale jak jsem koukala, tak jesle holt nejsou nikde o moc levnější.
máme v tom jídlo, samozřejmě prádlo (mají erár, který se mění kdykoliv je potřeba) a pak menší děti potřebují větší péči. musí se jim víc pomáhat, nosit, takže docela tu cenu chápu. navíc ředitelka si každou dotaci od města musí doslovat vymodlit, a jinak se spolehnout na dary sponzorů. v zimě dostaly děcka od t-mobile nové kombinézy, velké kočáry (v těch jezdí na procházky), takže si jesličky trochu přilepšily. jinak je tam vše jak jsme tam chodily ještě my jako děti, takže počítám tak 20-30 let. ale herny mají příjemné, hraček dost, velkou zahradu...nemůžu si stěžovat. ale popravdě, finančně nám školka uleví. jo ty dárky, dělají to všichni, že:o) nebýt toho, že bylo míše o vánocích zle, tak nám je všem taky vybalila:o) ještě ty hory zvažuju, jsou prý některý lanovky uzavřený díky vánicím...nerada bych tam jela zbytečně. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
26.1.2005 20:37:01
Hani,taky preju krasny lyzovani a bud opatrna!Verim,ze ti to pujde:)Misa bude lyzovat s Vama?
Tatkovi,ze preju vse nej a at se polepsi:)))) Oli,taky koukam,jak jsou drahy,ale vsude sama chvala na ne:) tak snad to aspon k necemu bude,jestli nas vezmou-je tam naval.To zvykani vlastne nevim,jestli je s nebo bez:)) Podrobnosti pry u zapisu. V zari pocitam,ze by chodila po obede domu,to budu jeste doma a v rijnu,kdyz nastoupim do prace,tak by byla na cely den,deda se nabidl,ze by ji treba ve tri vyzvedaval a podle toho jak mi povoli pracovni dobu,tak bych ji bud vyzvedavala ja ve tri nebo u dedy az v pet:( No netesim se na to:( Taky je u Vas takovy vitr? My byly dneska dve hodky venku a poradne jsme se vyfoukaly:) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
26.1.2005 16:31:08
leni, tak koukam, ze u vas je asi nejdrazsi skolkovne. ovsem hani, 2tisice za jesle, to je celkem sila. co v tom mate? nejaky nadstandard?
preju pekne polyzovanicko. to se nezapomina, neboj. a nepodri si novou vybavicku. popis vasi oslavy me rozesmal. filip to delava taky. darky ma proste rad. leni, to zvykani bude bez maminek? a pak nastoupi miska na celodenni nebo ji nekdo bude vyzvedavat po o? co veru? uspel kaja u ucitelek? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.