| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 1308  [Dalších 588 >>]
pani jedna 6505
19.1.2005 23:09:50
na Baru se Kája těšil moc, taky jsme se načekali, ale zřejmě pro něj bylo soužití s miminem těžký (neměla jsme tušení že tak moc). No a když se narodila neteř, bylo baru asi 1,5, tak si pravděpodobně uvědomil, jak je rád že už to má za sebou a znovu se mu do toho fest nechce.
to řešení jsi Hani pochopila správně, jenže to není jen tak, hlavně si říkám, že by do toho člověk asi měl jít z míň sobeckých důvodů, a tisíc dalších věcí, který mě napadaj a je třeba promyslet.
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
19.1.2005 17:41:16
aha, oli, datart, jasně znám:o) mám stejný názor na vytíženost v práci, taky radši nestíhám, než předstírat že pracuju. vlastně i proto jsem změnila pracoviště, přesto, že předchozí zaměstnavatelé byli naprosto suproví, daleko lepší, než současní.

no na sourozence pořád pomýšlíme. akorát zatím netuším, kde bysme ho případně uložili, v tom našem mikrobytě. no uvidíme, třeba příjde jako mišák, nečekán, nezván...:o)

leni, že vůbec pochybuješ o tom, že náš mišák bude superstar. to je naprosto jasný. jinak abych to uvedla na pravou míru...míša zpívá ráda, moc, ale hrozně:o) k melodii se občas trefí, ale že by to bylo na nějakou pěveckou dráhu...hahaha:o)

veru, ahoooooj, ty ještě žiješ?:o) hele, jak se vlastně kája těšil na baru, jako na mimi? to z toho tenkrát neměl depku? naznačuješ, že byste si event. adoptovali? nebo jsem tu poznámku o řešení špatně pochopila?
pani jedna 6505
18.1.2005 21:02:56
a stím u nás bude asi problém, už to řešíme dlouho, však víte a pořád žádná změna k lepšímu. Z káji vylezlo, že je pro něj děsná depka jen pomyslet na mimino v domě, zdá se, že starší dítě tak od 2 let by už takovej problém nebyl. Už mě napadlo i možné řešení, ale to zase není jen tak jednoduchý
pani jedna 6505
18.1.2005 20:57:09
koukám jak tu všechny masově řešíme školku:o)
Já jsme seděla nad telefonním seznamem a mapou, abych našlo něco co bude řádově blízko a volné, mám vypsány kontakty a asi pověřím manžela, aby to obvolal. Mám totiž od podzima zkušenost, že mi často ve školce řekly že by to nešlo a když s nima mluvil Kája, tak byly ochotnější, babizny:o) Jsme zvědavá co najdem a jak to dopadne, mám to dost složitý s prací a může se stát, že bych baru někam potřebovala dát v půli dubna, jen si nedělám iluze, že na nás zrovna čekají:o(

Jinak u nás není nic moc nového, Baru měla docela děsný období, ale teď už je docela zlatá a vlastně si nemůžu stěžovat. Jen s tím půjčováním hraček teda bojujeme denně, mladším by nejradši nepůjčila vůbec, i kdyby se u toho měla přerazit, se staršíma je to lepší, ale je vidět, jak se to v ní pere ... sourozence by bylo třeba, chjo
oloušek, chlap. 4roky 7476
18.1.2005 10:25:27
hani, pracovala jsem v datartu - to je obchod s elektronikou, na uverech a na pokladne. pred vanocema jsme se nezastavili, ale v prubehu roku to nebylo slavny. ono, predstirat praci je asi to nejhorsi.. ja osobne radeji nestiham, nez kdyz nemam co delat, v praci.
ted pracuju na zivotopise. chci ho poslat do splatkovych spolecnosti, co maji sidlo tady v brne. treba budu mit stesti. a taky do firem, co jsou tady kolem. abych to mela blizko do skolky a nezabila pul dne prejizdenim..
leni, vlasy mooooc pekny. a ta kuchyn, supr. taky by se mi zesla nova kuchyn. ale ja si asi budu muset pockat az na ten nas barak. :o)
a co verus? sehnala uz skolku?

hani, kdy se chystate zacit pracovat na sourozenci pro misku? porad te to drzi?
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
17.1.2005 11:55:56
hmm, oli, to by bylo dost náročný. kde jsi pracovala?

jinak jsem si to myslela taky tak, jak napsala kriss.

teda taky doufám, že bude letos tepleji:o)
oloušek, chlap. 4roky 7476
16.1.2005 18:50:49
ahoj. mate se?
hani, do prace se vracet nechci, nezvladala bych kratky a dlouhy tyden, bez hlidani. 14hodin denne mimo to si nemuzu dovolit, kdyz jsem na to decko sama. ale co vis, treba me nikde nebudou chtit a nakonec budu rada, ze budu rada. :o) a plati to, jak psala kriss. 4ty rok po domluve se zamestnavatelem. mam to od ucetni.
leni, ja chci taky videt fotecky. zadny soukromniceni. :o) fotili jste na svatbe? taky bych si na nejakou zasla..
holky, mam letos posledni prazdniny s filim. tak uz abych zacala setrit na nejaky to moooore. jinak stravime prazdniny u nasich na chate. s novou kuchyni, koupelnou a studnou nam nebude nic chybet. :o) doufam jen, ze bude tepleji nez minuly rok.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
16.1.2005 11:18:11
Ahaaa..ja jsem se domlouvala v praci,ze kdyz napisu zadost o prodlouzeni materske,tak by to meli podepsat - vychazi mi to 3,5 roku a pak do prace..tak snad drzet budou:)
Kriss,Kiki 4/02 3534
15.1.2005 22:25:07
K tomu držení místa - stejné místo drží půl roku, pak tři roky drží místo, ale nemusí být stejné jako před mateřskou a čtvrtý rok místo už nedrží. Ale záleží taky na domluvě, když se chce...
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
15.1.2005 20:09:49
A uz spi:)Hani,diky za pochvalu Misky:)ona je fakt zlata,ale ver mi obcas ma taky chvilky,ze bych ji "zaskrtila":) Ale snazi se...No a je fakt,ze momentalne vetsi autoritu ma tatinek nez ja:)

JInak s tim prizpevkem to je jak pises a s praci podle mne 4 rok praci drzi,ale nemusi to same misto,kde jsi delala pred nastupem matersky.

Tatka prinesl klavesy-metr siroky:) a Misa prvne zazpivala ovcaci ctveraci,ze to melodicky slo:) jinak to bylo takovy ve stejny tonine:)) Na Hani-Misu teda jiste nema,co jsem slysela,ze vyhraje superstar,je to tak Hani?Jeste ji to tak krasne zpiva?:)

[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 1308  [Dalších 588 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.