| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 1308  [Dalších 568 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
13.1.2005 18:39:23
My mame kuchynku z Makra,sice nesviti,ale jinak je super:)))na hospodu si zatim nehrajeme:)))

Hani,ja viiiim,ze to je tim,ze mame stejne stary detiii:))))

Dneska se udelala peeekna zima,ale skoncily jsme misto prochazky u kamosky s Misinou nejlepsi kamaradkou,tak to bylo fajn.Zitra jdeme na svatbu kamaradovi i s Misakem,pry je objednanych 15 zidli a jedna malicka:))) jsem na to zvedava:)

a poprve v zivote jsem si obarvila hlavu:) a je to povedeny,mam radost-kastanova barva-palette color shampoo:)

Tak to jsou "novinky" od nas:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
13.1.2005 15:30:54
hihi, leni, nebude to tím, že budou všem našim dětem v dubnu tři?:o))) dnes jsem koukala, že u nás je zápis od zítra, tak se asi v pondělí vypravíme k zápisu.

leni, jdeš na podzim do práce?
kdyby jsi mluvila s veru, tak ji pozdravuj.

Jitka, Martin *22.4.2002 8596
13.1.2005 9:51:32
Tak zase zdravím všechny zde přítomné....
Jo, Leni, Marťa taky kuchaří, má kuchyňku z tesca (plotýnky a trouba svítí a vydává to zajímavé zvuky, docela si s ní vyhraje i starší dcera:-))) Akorát vždycky, když si hraju s ním já, tak musím umývat nádobí:-(((.
A s tatínkem si hraje na hospodu- to mu místo kávy z konvice nalívá pivo. To vzniklo tak, že Marťa po otázce tatínka na co si budou hrát, odpověděl HAPCHOD (nějak nevysloví obchod na začátku s O) a tati rozuměl hospoda ... no jo, prostě ti chlapi!!
Já jsem teď školku vypustila, předevčírem jsem se dověděla, že tady u nás neradi berou děti mladší 3 let, protože je s tím fůra papírování a zdůvodňování. Do té "naší" mi ho v dubnu stejně nevezmou, v pořadníku už je od loňska tak doufám, že od září to bude jisté!!
Mějte se prima, ať se vám nemoci vyhýbají.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
12.1.2005 20:37:40
Jitu,Martinek je taky kuchar?:) Misa porad neco v nove kuchynce vyvari..dostala i zasteru:)))A s hlidanim mas vyhrano,do prace se tesis??

Hani,kluci jsou v nemocnici? tak to jsme zvladli jeste dobre:( nedovedu si predstavit nechat misaka v nemocnici..nebo asi jsou s mamou?

Oli,tak to si pospes s prihlaskou,at ti ho vezmou,me rekla reditelka,ze berou od zari, v dubnu leda kdyby nahodou bylo volno ale to asi tezko..ale me to vyhovuje od zari..snad to vsechno vyjde a vezmou mi ji,protoze jestli ne,tak skolka co je v okoli ma strasnou povest a vozit ji na jinou Prahu to se mi teda nechce:(

Holky vsechny dubnatovy,koukam,ze mame vsechny skoro stejny problem - skolka,co?:)I Veru hleda skolku,vcera jsem s ni pres ICQ mluvila,u nich bez sance,tak musi shanet v okoli:(

Hanischa, Míša 22.4.02 7819
12.1.2005 9:56:19
no jo školka...my půjdem v září...do září budem chodit do jeslí. nebo spíš v létě budou jesle zavřený, takže bude mít asi prázdniny:o) díky tomu jsem ani nezjišťovala, jestli by mi ji vzali v dubnu. jitu, máš super, že máš hlídací babičky. moje jsou sice taky celkem ochotný, ale bohužel pracující:o(

jinak jsme zdravý, zítra jdeme zase po dlouhé době do jeslí, vidím to tak na 2 dny a budem zase měsíc doma, jak to tak u nás bývá. ještě vám musím říct, že kluci od švagrový chytli taky tu střevní virozu a jsou v nemocnici.

papa

PS: bože lidi, jak já se těším na jaro....:o))
oloušek, chlap. 4roky 7476
11.1.2005 12:51:30
ahoj zensky. mate se? ja od vcerejska zjistuju vse dostupne o skolkach. dozvedela jsem se, ze pokud chci dat dite do skolky pristi rok v dubnu, musim uz tento mesic podat prihlasku.. i kdyz znam maminky, co davaly deti do skolky behem roku, ale jsou zavisle na tom, jestli je misto a samozrejme ochote reditelek.
jinak, nestovice se nedostavili, takze jsme zdravi. co u vas, hani, leni..
Kriss,Kiki 4/02 3534
11.1.2005 12:07:36
Pokud je volné místo a dobrá vůle ředitelky, tak může nastoupit dítě i v průběhu roku.
ivanita 397
10.1.2005 19:54:19
Holky máte některá zkušenosti zda berou ve školce i v průběhu roku? Netušila jsem že je třeba nějakých zápisů, prý berou až od září, ale naše děti mají 3roky v dubnu, že a některé z nás možná už jdou do práce? Já teda ne , ale naše malá tu školku vyloženě potřebuje :o)
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
8.1.2005 15:59:24
zdravím všechny a přeju všem do nového roku všechno nejlepší, hodně zdraví a pohody.

U nás Vánoce proběhly v klidu, Martínek dostal kuchyňku, takže je hrozně spokojený, já jsem dostala digifoťák, takže stále študuju návod a pokouším se o nějaké fotečky.
Marťa teď už týden soplí a kašle, nemůže to dostat ze sebe, takže občas bojujeme se smrkáním! Nechodíme skoro ven, je stále otravný a nevyběhaný.

Jinak NOVINKA: od února nastupuju zpátky do školy, jedna kolegyně dala výpověď (- jde do důchodu) a paní šéfová mi naznačila, že by mě nutně potřebovala a že by musela místo mě vzít někoho jiného, když nenastoupím....
Takže asi nastoupím od 14. února, to bude u nás po jarních prázdninách, Martínka bude hlídat střídavě tatínek a babičky. Do jeslí se mi ho nechce dávat (daleko a 3000 měsíčně), školka mi ho nevezme v průběhu roku (teda možná některá na opačném konci Přerova nebo vesnická s dojížděním by o něj měla zájem) a on není na to vůbec připraven. Takže bude doma nebo u babiček, moje mamka se ho pak během června pokusí zaučit do školky, aby teda mohl po velkých prázdninách začít naostro!!

Mějte se fajn, u nás je dnes jak na jaře, sluníčko svítí a 10°!!
néni 24998
5.1.2005 9:17:42
Hanischo - proč myslíš?
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 1308  [Dalších 568 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.