Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
4.1.2005 16:17:14
Leni, po pravdě ti tu míšinu chuť k jídlu závidím. míša mi teď tady předvedla takový divadlo kvůli jogurtu, že jsem myslela, že ji fakt "zastřelím".
teda kdybych měla dvojčata, tak bych o dalším neuvažovala asi vůbec, ale když máme jen jedno....leni, vím vím, jak to s tebou je...myslíš, že se do toho jednou pustíte, nebo spíš vůbec? zápis do školek jsem hledala na netu, zatím jsem nic neobjevila, tak to snad nepropásnem. leni, ty půjdeš do práce, nebo budeš ještě doma? hele a co iva? snaží se o další mimi, nebo mají odklad? |
| néni | 24998 |
|
4.1.2005 8:51:37
Hanischo - u nás byl zápis do školek už loni. A máme tu dokonce jednu školku, která přijímá děti už na rok 2007, protože maji úplně narváno.
Jinak, co se týká sourozence, též s taťkou jsme přemýšleli, ale musíme se nejdříve zberkat s pěnězma a pak do toho jdeme opět po hlavě. Jen doufám, že to bude už jen jedno miminko, abych poznala, jaké to je rozmazlovat. U obou to bohužel nejde.Nebo jde, ale né tak jak s jedním - myslím tím pěkně v klidu si to miminko pochovat. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
4.1.2005 0:03:54
Hani,tak to jsem taky rada,ze uz je Misa skoro fit..s tou skolkou Iva myslim rikala,ze v Hradci na Plackach bude zapis uz ted v lednu..tak at to nepropasnes:)
V Praze byl loni v breznu nebo dubnu,takze letos to bude asi stejne. Planovani sourozence,vzyt vis,jak jsem na tom..takze ja se nepridam,ale Misa je stale tak nadsena z miminek:)) musime koukat do kazdyho kocarku:) Nase Misa je tak strasne rozjedena,jak tyden skoro nejedla..zitra uz konecne zase po tydnu dam nutrilon a jogurty,tak ji snad zaplacne a nebude chodit porad okolo lednice a rikat,maminko,co mame v lednici,co mi muzes nabidnout??:)))) |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
3.1.2005 23:24:13
Teď v lednu jsou zápisy do školy. Do školky je to myslím později. Jinak já bych pro sourozence byla dávno, ale taťka se brání zuby nehty :-(
|
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
3.1.2005 22:22:10
leni, to jsem ráda, že už jste OK. my snad už taky, teda kašle děsně, dobírá ATb, ale už je normálka čilá, jí, sice málo, ale na to jsme zvyklý:o) teda, ale byla to zabíračka. s tou homeo jsme nezačali. ale asi bysme potřebovali změnit dětskou dr. připadá mi, že do ní zbytečně cpe ATB horem dolem. vidí problém ve všem, všechno děsně sleduje, taková moc pečlivá. a tak pořád lítáme s močí a na krev, na nefrologii, alergologii a tak, přitom je míša normálka zdravá.
no jinak školku my neřešíme, když chodíme do jeslí, tak to pro nás taková změna nebude. akorát nebudeme muset konečně dávat ústavní mundúr:o) jo nevíte, kdy je zápis do školek? to bude už teď někdy ne? oli, co neštovice??? veru, ozvi se. co ten avizovaný silvestr??? povedl se? hele holky, jakpak to máte s plánováním sourozence? nepřidá se někdo ke mně?;o) teda ne že bych byla v tom:o) |
|
|
2.1.2005 18:46:58
Veroniko, já jí vyprávěla už na podzim, když začala do školky chodit její sestřenice. Nejdřív hlásala, že do školky nepůjde, ale postupně si na tu myšlenku zvykla a přijala to. Nadšená tedy není, je vidět, že má obavy z neznámého, ale vzala to na vědomí. Když jsme byly v mat. centru, které je podobně zařízené jako školka, tak se zasekla v šatně a že nepůjde. Ale po chvíli jí přemohla zvědavost a nakonec se jí nechtělo domů. Tak snad to se školkou dopadne taky dobře.
|
|
|
2.1.2005 15:46:18
Hani,je mi lito Misaka,ze ma zase ATB:( jak jste vlastne s tou homeo..zacala je brat nebo ne?
|
|
|
2.1.2005 15:33:21
Ahoj holky,tak Misa uz je konecne zase zdrava-teda doufam,bobiky uz jsou zase v normalu:)Po tydnu..uz je to zase nase "stara" Misa:)- radi,cpe se,pres den nespi....rano snedla asi 20 piskotu,5 krajicku veky a hrnecek caje..pak obed,odpo bebe susenky,dva banany musli susenku a ted jeste ukusuje veku..mlecny vyrobky zatim nedavame,ale zitra nebo v utery zacneme..loudila tu jogurt:)
Skolka nas ted taky ceka,ale nejak si nedovedeme predstavit,ze bude vlastne vetsinu casu s nekym jinym a jak to bude snaset..jsem zvedava..zatim si to moc nedovedu predstavit... |
| néni | 24998 |
|
2.1.2005 13:02:40
Kriss - koukám, že jste také dubňáčci. My jsme 5.4 2002. Tak to ti závidím. Ono to u holčiček bude asi jiné. Možná mám zbytečně strach, ale nevím. Povídám jim pohádku o školce, ale moc mě neberou. Prý budou čekat na maminku doma, než se vrátí z práce. Ach jo.Už aby ty začátky byli za mnou.
|
|
|
1.1.2005 20:48:00
My půjdeme na jaře k zápisu, myslím, že je někdy v březnu. Ale jestli mi jí vezmou, to nevím. Rozhodně dětskou společnost vyžaduje. I když taky má dny, kdy se ode mě nehne :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.