Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| néni | 24998 |
|
31.12.2004 13:11:40
Oloušku - už se k té pohodičce blížíme. Tyto dva dny byly hrozný, ale už odkašláváme a průjem už neni.
Jinak neštovice je lepší dostat ještě než půjdou děti do školky. Já byla na úmyslném nakažení a bohužel, nám se vyhly. Teď už jenom můžu čekat, že přijdou až budu chodit do práce, což bude děs. Holky už uvažujete o školce? Jak jsou na vás děcka závislá? Já mám z toho strach, neb jsou pořád jak můj ocásek - jdou se mnou pořád i na ten hajzlík. |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
31.12.2004 8:33:44
Holky díky za podporu. opravdu ji moc potřebuju. dr nám taky chtěla dát smectu, ale když já to "blátíčko" do míši nedostanu:o( ten hylak přece jen. leni, nám dělala dr výtěr ze zadečku a bylo to OK. vlastně už nezvrací a průjem snad taky nemá. aby toho ale nebylo dost, dostala děsnej kašel, tak jsme dnes ráno byli u dr a dostala ATB:o((( má to zase na průduškách. uff. bohužel ale jíst nechce a pořád jen brečí a vzteká se.
leni, držím palce ať jste taky brzo v pořádku, je toho teď prý strašně moc. u mě to mělo o moc lehčí průběh. sice děsný bolesti žaludku, jeden den jsem jen ležela, ale nezvracela jsem. oli, tak ti nevím, jestli vám ty neštovice přát nebo nepřát. aspoň byste to měli třeba za sebou. ale popravdě, taky není moc o co stát. děvčata, do nového roku přeju všem jen a jen zdravá a usměvavá dítka, hodně štěstíčka a radosti. pro letošek se s vámi loučím. pc doma stále nemáme, teď píšu z práce. a po novém roce budu s mišákem doma, tak kdoví, kdypak si to tu zase přečtu. papa H+M+M |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
30.12.2004 22:59:20
Hani,tak to je na tom Miska fakt spatne..je mi lito Vas obou:( A na tebe to taky skocilo,jak jsi rikala,ze to na tebe leze?:(
My jsme dneska radsi zajeli do Motola do nemocnice,protoze v poledne jsem volala dr.,mela dovolenou a zastup poradil nutridrink (protoze taky strasne malo ji a knoura,ze ji boli nozicky a skoro porad lezi)tak jsem ji ho dala,ale prujem se opet vratil,moc nafoukly brisko a deeesne smrdi:( Tak dr. v Motole dal Smectu,diagnoza infekcni prujem..dal studenou colu po lzickach a hylak.Dietu dodrzuju..ma povolene testoviny a kureci maso,piskoty,ryzi,mrkev-to ji moc nejede,strouhane jablicko,banany,cerny caj,vodu a zadne mlecne vyrobky. Kdyz se to nevylepsi,tak v pondeli jdeme na vytery..neni mi jasny,proc je nemohli udelat hned:( Tak holky,preju Vam a detem do toho Noveho roku hlavne hodne zdravicka!Zitrejsi vecer budeme travit doma s marodem:) |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
30.12.2004 21:28:03
ahojky. hani, co to tady ctu za hruzy? je mi male strasne lito.. a leni te tve male taky. brecela bych taky hani, to si pis. jsem rada, ze uz je lip. my porad cekame na ty nestovice, zatim nic.
ja jsem dostala pro filiho na prujem smectu, jsou to takovy sacky s praskem, co se rozpusti v trose caje. zabira to. hani, hlavne ten vas strom vyfot. at muzu vzit mustr na pristi vanoce. :o)) veru, jaka u vas? pohodicka? |
|
|
30.12.2004 12:40:53
...ale přece jen jedna pozitivní zpráva, obr strom se nám domů vešel a je naprosto úžasnej. koukám teď na něj místo televize. navíc krásně voní, no bude mi ho líto vyhodit.
tak papa |
|
|
30.12.2004 12:33:00
konečně jsem u pc...doma nám kiksnul a tak už asi týden nemáme PC natož net:o(
také se připojuji k přání krásných vánoc, zdravíčka, štěstíčka a ať vám ratolesti dělají jen samou radost. a teď vánoce u nás. 23. večer začala míša zvracet a to tak, že, promiňte mi ten výraz "zeblila" doslova celý obyvák. ta tam byla veškerá pohoda vánoc. blinkala celou noc, celý štědrý den, horečky kolem 39st. ke stromečku jsme šli ještě za světla v době, kdy mohlo být míše asi tak nejlíp. no neměla z toho stejně vůbec nic, akorát brečela a řikala "tati rozbal mi to". obrečela jsem to, protože mi bylo líto jí a těch zkažených vánoc. doteď ani nějak nemá radost z těch dárků, chodí okolo a nevšímá si:o( nejí skoro nic už týden. dr mi řekla, že to chce trpělivost, ale už jí začínají koukat žebra. nechce ani mlíko, jen pije. jsme s jídlem v podstatě úplně na začátku:o((( leni, dostali jsme akorát hylak na průjem a jinak prý taky dietu. tu ale nedodržuju, protože by nejedla absolutně nic. průjem má pořád, tvrdí mi, že ji bolí bříško a že ji nic nechutná, ale už se mi tomu nechce moc věřit. spíš si začíná vymýšlet, aby nemusela jíst. čaj jsem dávala černý, oslazený, vlahý. má se prý sladit glukopurem. omlouvám se za dlouhý pesimistický příspěvek. tož doufám, že v novém roce bude líp!!! |
| néni | 24998 |
|
29.12.2004 21:32:03
Tak teď jsi mi kápla do noty. U nás je to samý. Jeden kašel , rýmu, a ten druhý jen zvrací a má průjem. Dnes jsem s nima byla u dr. tak říkala, že to teď lítá vzduchem. Na průjem a blinkání dávám Kulíška, celkem je to k pití a Jiříkovi bylo večer už lépe. Zato Mireček k tomu nachlazení večer začal též zvracet. No jsem z toho hin. Dala jsem jim na noc dithiaden, na kašel ditustat a dr. mi doporučila do nosíku sprej z mořského moře. Moc pomohl, což mě překvapilo. Jinak mi též nic nejí. Za dnešek snědl každý jednoho lipánka, ale hodně pijí, což je důležité. Zítra jim udělám dušenou mrkvičku a rýžový odvar. Jo taky mi na netu holky poradily - a to taky trochu pomohlo - větší cibuli zalitou 4 lžícemi medu. Nechat aspoň půl dne vyluhovat, a pak přes plátenko přecedit. Je to celkem dobré - klukům to chutnalo. Tak přeji hlavně zdravé dětičky, ale i maminky ahoj
|
| Reneta | 23862 |
|
|
29.12.2004 20:33:12
Leni v lékárně prodávají sirup pro děti na průjem,nevím sice jestli je na předpis,ale já jsem v případě průjmu sirup používala(v cizině).Zklidňuje střeva a pomáhá i při bolestech bříška a hlavně rychle účinkuje,zkus se v lékárně poptat tam ti jistě poradí,já jsem u naší dr. viděla letáček na ten sirup bohužel si jeho název nepamatuji,ale v lékárně jistě budou vědět.A Míša ať hodně pije,že nejí je normální,přeji brzké uzdravení .
|
| Reneta | 23862 |
|
|
29.12.2004 20:25:50
Ahoj všem,děkuji Vám za příspěvky a chci se připojit k přání krásného nového roku 2005,ať jsou naši drobečci zdraví a všem maminkám hodně lásky a spokojenosti.A s tím kakáním to budu nadále zkoušet na nočník,snad mu to jednou dojde,je to prostě jen u něj v hlavičce .Mějte se krásně. Renata.
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
28.12.2004 22:04:30
Tak jsme dopadly jako "HaniMisa". Vcera nase Misa dostala strasny prujem letela 5x po vecernicku,pak zvracela a bolelo ji brisko..v noci dobry,dopo zvracela,pak pres den dobry,ale skoro cely den lezela a byla desne unavena,no a ted v pul desate se probudila s bolesti briska a deeesne nafoukla a zase prujem:(
Dr.rikala prisnou dietu,cerny caj (nekdo rika horky,nekdo hodne slazeny..nevite co je spravne?ja ji ho osladila) ryze,dusena mrkev,strouhany banan a jabka..nesnedla dneska skoro nic,trochu ryze a dost pila...jsem zvedava jak to bude dlouho trvat:( Hani,jak jste na tom vy?Mela Misa nejaky leky na to?Nam nic nedala.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.