Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
26.12.2004 23:13:25
Oli,diky za prani..opravdu je to treba.
U nas byly svatky take povedene.Misa trhala takovou rychlosti papiry z darku,ze si je nestihala ani prohlizet:)po rozbaleni se pak dala do zkoumani,co to vlastne dostala:)Ted porad vari v nove kuchynce a jezdi s vlackama a je desne spokojena a o to vic,ze tata ma dovolenou a nehne se od nej:)Umi to s nim a moc:) Ted jsme dostali nabidku jet do Velhartic na Sumavu od uterka na tri dny,tak zvazuju,jestli pojedeme:)Vypada to tam moc krasne,tak uvidime,jak nam bude..misa uz ma par dni rymu,ale jinak snad je ok. Hani,Misak uz je dobry? Holky,vsem Vam take preju do Noveho roku at se Vam dari,at jste Vy a cele vase rodiny zdrave a trochu toho stesti kazdemu:) Mejte se krasne a uzivejte spokojene deticky:) |
| Veronika s dvojčaty |
| • |
26.12.2004 19:49:52
I my měli letos vánoce krásné - hlavně konečně v klidu. Kluci už věděli o co jde a už se i moc těšili. Fakt jsem si to s taťkou užila - ten klid a nadšení. Holt z toho měli už rozum. Nedělají nic jiného, než dva dny jezdí na popeláři, nebo vozí klády traktorem. Kolikrát si chvíli sednu a jen tiše pozoruji jejich radost. Co se týká kakání, taky neporadím, ale kamarádce holčička dělala to samé - vykakala se jen do plenky, ale je to se před dvěma měsíci samo překlonilo v kakání na nočník. Myslím, že ty děcka musí dozrát do určitého rozumu. Jednou jsem četla, že do pěti let je to normální.
|
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
26.12.2004 19:20:44
ahoj. meli jste prijemne svatky? doufam, ze ano. dostala jsem se na net az dneska, takze vam aspon popreju stastny vstup do noveho roku, hodne osobnich i pracovnich uspechu a hlavne pevne zdravi /to nejvic lenicce :o)/.
u nas probehlo o svatcich vsechno jak melo, snad nam ta pohodicka vydrzi aspon do noveho roku.. pristi tyden budemem s filim sami, nas tatka musi do prace. dokonce i pres noc do prahy. cekam, jestli dostane filip nestovice-byl s nimi v kontaktu, neumyslne. s jidlem se tady rozepisovat nebudu, byl by to roman. nas filip proste neji tepla jidla, asi 3 tydny, a stejnou dobu odmita sunar. uz nevim, co s tim a dochazi mi trpelivost.. s plinama jsme na tom stejne, jen jedna na noc. ale protoze v noci pije vodu, jednou si tam urcite cvrkne a rano ji vyhazuju. a ohledne kakani.. svagrova ma chlapecka 3,5roku a ten nekaka jinak nez ve stoje nekde v koute a do slipu. zatim nic nepomohlo, on si sice na nocniku sedet bude, ale nevykaka se tam-v minute, kdyz vstane z nocniku, uz mizi a kaka do kalhot. dr to chce resit az budou malymu 4 roky, driv to pry podle ni nema cenu, u psychologa. |
| Veronika s dvojčaty 4/02 |
| • |
24.12.2004 8:18:02
Všem maminám, čekatelkám a holkám v snažení a celým vašim rodinám přeji mnoho zdraví, lásky a pohody. Též nový rok, ať je plný dle vašich očekání a je ničím nerušen. Hezky si ten dnešní večer vychutnejte. My jdeme s dvojčaty teď krmit medvědy do ČK. Už se na to moc těší. Tak papá
|
| ivanita | 397 |
|
|
23.12.2004 21:50:06
Reneto,
Známí běhali za malou po celém bytě s nočníkem, odmítala se vykakat na nočník, pak to vzdali a nechali nočník na místě, kde mohla taky být sama a měla snadný přístup-nakonec jí nic nezbylo než tam potichoučku přijít se vykakat. Zkus malému říct, že plínečky došly... Naše Sofka při kadění chce mít naprosté soukromí-už volá pryč, pryč, taky těžce tlačí, málo pije, pak jí to nejde :o) Ale naučila se to automaticky s čůráním |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
21.12.2004 23:41:29
Přidávám se s přáním klidných pohodových Vánoc. Teď to pro mě teprve nabírá obrátky a zastavím se asi až 24. u večeře. Ale těším se moc :o)
Tchýně - taky jsme se párkrát trošku neshodly, ale teď už to jde. Asi to tak má být. Vyjasnit si určité věci a pak už to šlape. I když poslední střet byl asi před 2 týdny, protože se jim nechtělo brát autosedačku pro Kiki (že je to jen kousek). |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
21.12.2004 23:01:35
Reneto,s kakanim do nocniku ti taky neporadim:(ale slysela jsem o tom,ze je to jako blok,ze se jim to treba nelibi,kdyz to pak vidi,nebo ze jim to smrdi atd..ale jak to resit to nevim:(
S tchyni to je u nas taky "uzasny" nejradsi by Mise davala same bombo a pod..kdyz byla mala,snazila jsem dodrzovat hypoalergeni jidlo,jako napr.do roka jahody ne apod,ale koukala na mne,ze jsem divna..no,hold driv se neresilo nic...jinak je tchyne ale hrozne hodna a ma nas vsechny moc rada:) Holky taky Vam preju KRASNE VANOCE,letosni opravdu budou pro ty nase drobecky kouzelne:)taky odpocitavame adv.kalendar,Misa pekne papa,protoze to vidi Jezisek,tak aby donesl tu kuchynku:))) |
| Veronika s dvojčata4/02 |
| • |
21.12.2004 20:01:55
Což to je fakt, ale po určitý rozepřích, které dle mého názoru museli být, jsme už v pohodě. Největší problém byl u nás fakt - jídlo. Pořád jsem jen slyšela, co oni, až dnes o tom moc píšou a blbnou nám hlavu atd. Ale dneska jsme už v pohodě, což jsem ráda. Bylo mi to kolikrát líto a vím, že jí taky. Ale jak říkám, musely jsme se párkrát chytnout. Jinak se už letos strašně těším s nima na vánoce. Už o proti loňským rokům mnoho víc vnímaj a odpočítavají na adv. kalendáři dny, kdy už příjde Ježíšek. Zdobí se mnou byt a také jsem konečně - vlastně po třech letech upekla vánoční cukroví - sice s nima, ale už se to fakt dalo. Tak že holky- všechny které sem kouknete- KRÁSNÉ VÁNOCE A HLAVNĚ ZDRAVÍ DO NOVÉHO ROKU.
|
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
19.12.2004 19:53:45
Ty tchýně jsou vůbec nějak schopné, že?
|
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
19.12.2004 19:25:44
veru s dvojčaty, mám občas ty samé pocity s tchyní. připadám si naprosto neschopná, když u ní míša jí, nezlobí, nevzteká se, nešahá na nic na co nemá a tak dále a doma pravý opak. holt mám dost schopnou tchýni.
reneto, tak na tohle radu nemám. my kakáme normálka do nočníku. vlastně do plíny už ani nechce. kamarádka má kluka 5/02, ten zatím teda nosí plínky pořád, neříká si na čůrání ani na kakání. když je posazen na nočník tak se vyčůrá, ale neřekne si. no a kaká pořád do plínek, kámoška to zatím nijak neřešila, takže sorry ale neporadím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.