| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1308  [Dalších 528 >>]
Reneta 23862
19.12.2004 15:12:25
Ahoj holky,jsem tu u Vás dnes poprvé,takže moc zdravíme.Mám chlapečka ,narodil se 03.04.2002 a jmenuje se René.S jídlem mi také dělá drahoty,ale moc to neřeším.někdy má období,že jí víc a někdy zase míň.Ale já mám na Vás jinou prosbu.René chodí už poměrně dlouho na nočník a i v noci se už nepočůrá,ale náš problém je kakání.Na nočník ani na záchod prostě nechce a je schopný to zadržovat i dva,tři dny.Je to děs,hlavně se bojím ,aby nakonec neměl zácpu.Ale nakonec,když mu po vykoupání dám na noc kalhotky pull-ups,tak se do nich vykaká,ale moc při tom tlačí a nechce aby ho nikdo viděl.Jestli pro mě máte nějakou radu tak to opravdu ocením.Předem moc děkujeme.Renata.
Veronika s dvojčaty 4/02
  • 
19.12.2004 12:43:14
Tak to je to samé u nás. Tchyni mám doma, tak že s jídlem je to stejné. Mě doma nejí, řvou jak je bolí bříško, že už nemůžou. Pak mi nakonec ještě před spaním utečou k ní - že jí jdou dát pusinku. Ona jim nabídne jídlo - a co myslíte, jsou schopni tam sníst ještě celý knedlík atd. Vypadám pak jak blbec, když jí říkám, jak mi nejí. A přiznám se že mám někdy i vztek, ale pak se radši klidím a jsem ráda, že ještě něco snědli. Mám kolikrát pocit, že vařím pro slepice a né pro kluky. ( a to si moje jídla chválí kde kdo, to se nechci chválit, ale aby někoho nenapadlo, že mi to asi nejde.)
Jsem hrozně zvědavá jaké to bude ve školce. Mám z toho strach už dneska.
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
19.12.2004 9:02:11
leni, míša má taky období kdy jí dobře a období, kdy nejí vůbec. většinou, když začne dobře jíst, tak onemocní a chuť k jídlu nemá.

kriss, tchýně mi taky vždycky volá, "snědla talíř bramboračky a pak ještě celej chleba s marmeládou". já nevím jestli ji mám věřit, protože ona všechno dost zveličuje. je ale pravda, že mě nadělá taky daleko větší divadýlko, než všem ostatním. jo holt mají nás ty dětičky zmáknutý:o)
Kriss,Kiki 4/02 3534
18.12.2004 20:48:40
Hanischo, Kristýnka právě dřív jedla fakt dobře, takže mě to štve. Když je u tchýně tak jí mnohem líp. Divadýlko dělá jenom mně. A já neumím být dost tvrdá, abych jí úplně zakázala sladkosti, i když omezuju je opravdu hodně. A taky jí nabídnu i něco jinýho, když to jídlo zrovna nechce. Říkám si, že já taky vždycky nemám chuť.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
18.12.2004 19:21:30
Tak u nas je to s vahou stejny 12,6:)Misa je drobnejsi,ale nevypada nejak podvyzivene:)Rano ma mliko z flasky-ale dudlik se rozbil a novy uz jsem nekupovala,takze si vyzaduje brcko:))) pak sni kus rohliku s maslem a medem vetsinou,nebo pul krajicku chleba,pak az obed to ji polivku a druhy jidlo,vypozorovala jsem,ze se stridaji obdbobi "zravosti" kdyz bez problemu sni vsechno a hodne a pak se to zase zmeni a nedojida...je to urcite obdobi rustu,jak vsude pisou-ze hodne jedi a rostou:) Odpo jogurt nebo pribinak,nejaky piskoty,susenky,pernik nebo tak neco dobryho:),ovoce a vecer pul krajicku nebo pul rohliku se sunkou nebo syrem,rybickama apod. a nejakou zeleninu a potom zase mliko z lahve s brckem:) JInak ted momentalne mame obdobi,kdy ji do jidla "honime" a ona si vymysli,kdo na ni bude koukat (miminko,auticko apod...:)JInak kdyz obed neji,tak odpo zadna dobrota..jen obyc jidlo a po obede neni pohadka:) nekdy to doji,nekdy si ji "precte" sama :)))jsem se ale rozepsala:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
18.12.2004 18:59:15
tak o našem jídle bych tu mohla vyprávět story:o) do dvou let pouze na mlíku z flašky. od 1,5 roku chodí do jeslí, kde z ní všichni šíleli, ale je pravda, že po druhém roce se to trošičku zlepšilo. jinak jídelníček je hodně podobný těm vašim. ráno mlíko z flašky, pak celé dopoledne buď nic, nebo uždibuje čehokoliv. k obědu buď jenom polívka, nebo suchá rýže, brambory, knedlík, těstoviny. jediný co jí z masa je řízek:o), odpoledne jogurt + ovoce, sem tam nějaký bonbonek a večer flaška mlíka. někdy sní přes den pár kousků chleba s něčím.
no v jeslích má trochu větší řád než doma a taky příklad z dětí, takže tam má ráno snídani, oběd polívka + druhý jídlo, ale nepředpokládám, že by toho snědla moc a po O chodí domů.
Váží asi tak 13kg. je to celkem drobek, ale podvýživou netrpí. s jídlem jsem si užila hodně, od prvních příkrmů vlastně doteď, ale už to neřeším, protože bych se asi jinak zbláznila:o)
tak pa a jídlu zdar.
Kriss,Kiki 4/02 3534
18.12.2004 15:48:07
Vůbec nemíním jí tu flašku brát. Aspoň do té doby, než bude "normálně" jíst. Takhle mám aspoň jistotu, že do sebe něco dostane - ráno mlíko, večer kaši. A mezi tím... Jinak ona je polívková. Takže k obědu sní naběračku polívky a tím to hasne. O dvou chodech si můžu nechat zdát :o) Nehci kolem toho dělat dusno, aby si nemyslela, že je to pro mě tááák důležitý. Ale vytáčí mě to taky.
Veronika s dvojčata 5.4.02
  • 
18.12.2004 11:12:16
Tak to jsem ráda, že píšeš, že ti holčina taky jí z flašky. Kluci musí mít ráno mléko, ale jenom do flašky. Tak jim tam ještě mixuju piškoty a banán, protože svačina u nás taky vůbec nepřipadá v úvahu. Teď se zrovna vrtaj v obědě, tak jsem radši odešla, abych zase nevybuchla. Zkouší to s nima taťka. Ahoj
Kriss,Kiki 4/02 3534
17.12.2004 21:31:23
My taky bojujeme s jídlem. Kiki je hodně živá a stačí jí opravdu málo. Takže když se dostane k nějaké sušence nebo bonbónům, tak klidně půl dne nejí. K snídani jenom pije mlíko (z lahve), dopoledne někdy kousek ovoce a pak se nimrá v obědě. Když nejí dopoledne vůbec nic, tak sní oběd. jenže to se stává málokdy, většinou si dopoledne dá jabko nebo banán a pak neobědvá. Odpoledne taky nic moc, někdy jogurt nebo suchý rohlík, ale není to pravidlem. Pak to dohání večer. To si sní tu svou porcičku a před spaním má kaši (zase z lahve). Váží snad už rok nějakých 13 kg.
Veronika dvojčata 5.4.02
  • 
17.12.2004 20:06:49
Ahoj všichni, jak už to bývá , když je člověk sám, tak brouzdá po netu a objevila jsem tuto stránku. Teda i na doporučení. Teď promiňte nezapamatovala jsem si jméno maminky, která se ptá na váhu děcka. Píšeš tam o 12kg. To je voda na můj mlým. U nás je to samý. Jsem z toho už nešťasná, protože mi též příjdou strašně hubený. Jiřík mi k tomu nechce ani baštit. Prý se nemá nutit, ale co je moc, to je moc. Holky jak toto řešíte. Já dělám třetí den pokus, že je nechám 20. minut u jídla a pak ho odnáším. Snad to neni moc brutální, ale už fakt nevím. Máte některá radu? Jinak jsem letem přečetla starosti s plenkama. V tom mám oproti jídlu fakt štěstí. Kluci jsou už od 2,4 měsíců bez plen. Tím se nechci chlubit, ale pomohlo u nás bonbonkování. Za lentilky chodili sami, ikdyž se jim nechtělo. Přes noc se nám to stalo u jednoho dvakrát a u druhého jednou, že se počůrali. Ale to se stane. Nikdy jsem je teda netrestala. A na noc mi řekli oba sami, že jí nechtěji, že se počůravájí miminka. Koukala jsem dost vyděšeně, ale nechala jsem jim volnost. Ráno oba volali, že se nepocůůůůlali, a že chtěji bonbonek. Tak nevím, možná jsem vám poradila, možná rozesmála.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1308  [Dalších 528 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.