Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
17.12.2004 7:10:53
no nám stromeček donese ježíšek, takže až na štědrý den a ještě ke všemu tak, aby ho míša neviděla. jsem zvědavá jak to provedeme, protože ten strom je fakt k nepřehlédnutí:o) pa
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
16.12.2004 22:15:51
Hani,to je super:)))) to mi pak prosim vyfot:)))
kdy budete zdobit?:) My jsme se rozhodli,ze uz asi tento vikend,at si ho uzime:)mame 1,6m a bude u Misi v pokojicku..je to smrcek a pekne picha,tak aspon na nej nebude sahat:)))) |
|
|
16.12.2004 19:19:53
Tak se jen v rychlosti musím pochlubit naším vánočním stromem. poslala jsem tátu pro borovičku tak 1,5m a on dovezl nějakou kanadskou jedli 2,5m za pětikilo. já myslela, že mě švihne. leni, ty si jistě dovedeš představit do jak velkého bytu musíme tenhle super strom nacpat. tak teď jen nevím, kde budeme asi bydlet?;o))
|
|
|
15.12.2004 20:41:19
holky,diky za podporu..snad bude lip..
Ony asi v tomhle veku rady pomahaj vsechny deti,coo?:) pak je to prejde:) Se suchosti plinky jsme na tom taky spatne..mokro:)asi pred mesicem se asi tyden budila a 1-2x chtela na nocnik,stejne ale plinka rano byla mokra..mliko vypije pred koupanim,jeste se 2x vycura,ale stejne to nepomuze..v noci nepije nic. |
| Jase, Honzík 4/02, Peťa 4/04 | 24394 |
|
|
15.12.2004 20:31:39
Ahoj holky, jak to tady tak pročítám, jsme na tom všechny skoro stejně. Od plínek ( v noci se nám ale nikdy ještě nestalo, že by plenka vydržela do rána suchá a při odpol. spánku taky ne), přes úklid a pečení až k dárkům. Tak vánocům zdar a plínkám ....
|
|
|
15.12.2004 19:38:36
Leni, to je mi fakt upřímně líto. Taky na tebe myslím, jako veru.
Jo, tak my máme ráno plínku počůranou zaručeně. Párkrát se stalo, že zůstala suchá, ale jinak nee. Občas se v noci, tak 1x za měsíc probudí a chce na nočník. jinak už taky zaplatbůh spíme celou noc, noční mlíčko jsme odbourali. spíme tak 20-7,30, plus mínus. odpoledne už se jí moc nechce chodit spát, takže někdy uspějeme někdy ne. vánoce taky chystáme, uklizeno máme, vidět to stejně není, upečeno skoro taky máme. mimochodem, leni, míša taky děsně ráda pomáhá, utírá nádobí a míchá, jenže ona nadělá víc škody než užitku, tak jí u té pomoci docela nerada vidím. dárky nemám všechny a netuším, kde je budu shánět. mě to neba. už aby byl štědrý den:o) tak zatím pa |
|
|
15.12.2004 18:26:48
Holky,to jsem rada,ze jste na tom stejne v noci jako my:)ono to prijde:)
misa taky spi celou noc 20-8 nebo 7.30 jak kdy..pres den uz dlouho nespi..za to ja po obede vzdycky napul usnu:) my jsme ted dopekly pracinky..misa mi vytirala formicky olejem a ja plnila a pak jsme obe obalovaly v cukru,moc ji bavi pomahat:) ted utira nadobi:))) Veru tvoje ICQ je 333 194 516,tak si to nekam poznamenej:) darky taky jeste nemam nakoupeny vsechny a s uklidem to bylo "jednoduchy" kdyz jsme se ted prestehovali do novyho..bydli se nam fajn-to joo a tak fakt cekam,ze ta imunita se bude lepsit...mimochodem rikala jsem Vam,ze mi zjistili Crohnovu chorobu-zanet strev?:( aby toho nebylo malo.. |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
15.12.2004 14:59:38
Ahojte všichni, tak jsme na tom s plínkama taky úplně stejně. Od září jsem párkrát zkoušela i v noci BEZ, ale občas se počůral a pak došel, že mu mám sundat pyžamko. Zkoušela jsem mu dát ponožky, jestli třeba neprochladl, ale bylo to stejné! Když spí s plínkou, tak se nepočurá, když spí bez ní, tak je pod ním ráno loužička. Spinká už v pohodě celou noc (asi od 21 do 7,30-8), jen jednou za mnou přišel, ve 4 hodiny ráno, že chce na nočník vyčurat. Jinak máme stále suchou plínku, jedna nám vydrží hoooodně dlouho:-)))))
Taky se chystáme na Vánoce, Martínka ale pečení moc nebere, raději "demoluje" byt: rozloží poličky, vyháže oblečení, rozloží si hračky po pokojíčku a hraje si na výstavu.... Takže peču po nocích a v době odpo spaní. Abych toho úklidu měla méně:-)))) Přeju všem příjemné svátky vánoční. |
| pani jedna | 6505 |
|
15.12.2004 13:39:31
Ahoj holky,
budte v klidu, u nás je to s plínama stejný a taky nemám vůbec chuť v noci vstávat nebo likvidovat pohromy. To by taky byl nápad teď, když konečně spíme v klidu celou noc, začít sebe i Baru budit kvůli čůrání. Mslim si, že by si na to i zvykla a pak sbohem klidné noci. Jinak je u nás všechno dobrý, tak nějak zvolna se chystáme na vánoce, asi mi nedochází, že už jsou za týden - dárky ještě nemám po kupě, cukroví a úklid taky ne ... No, hlavně abych stihla ty dárky, zbytek se nezblázní. Je mi líto, Leni, že to zdraví tě pořád zlobí, myslim na Tebe, abys byla brzo ok a nejak to asi nefunguje. Hlavně jestli se vám dobře bydlí:o) Musím končit, to víte, už nemám paušál, tak tady nemůžu být tak často jako dřív. Ale večer zase někdy kouknu a snad se sejdeme. ICQ ještě nemám, nějak se nemůžu dostat na jejich stránky a taky jsem zapomněla svoje číslo i čísla ostatních:o( Mějte se prima předvánočně a pozdravujte dětičky. Verča |
|
|
15.12.2004 11:26:37
Hani,Misak je fakt dablik:)))
Jinak s plinkama jsme na tom uplne stejne,pres den suverene bez a v noci suverene S:)))Abych se priznala-je to o mem pohodli a cekam az to prijde uplne samo,stejne jako ze dne na den pres den..jsem na tom zdravotne celkem spatne a takovy ty rady,po trech hodinach davat dite v noci na nocnik teda konat nebudu:) spanek potrebujeme,no ne?:) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.