| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 1308  [Dalších 508 >>]
Kriss,Kiki 4/02 3534
14.12.2004 8:19:28
Já myslím, že jste s plínkama v normálu. Na noc je mívají i starší děti. Nás nemůžu dávat za bernou minci, my jsme extrém. Byli jsme úplně bez plínek někdy v 15-16 měsících.
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
13.12.2004 16:36:46
jo leni, to vykrajování mi něco říká....pracně vyválet těsto a pak plác, plác a uprostřed se směje naprosto nepoužitelné kolečko:o)) tak nějak jsme vykrajovali my:o) dnes jsme zdobili bábovičky, asi ty nevzhledné věnuji babičkám:o)

teď jsme doma a už se těším do práce. opravdu obdivuji všechny maminky na mateřské, asi bych zešedivěla:o) míša je samá katastrofa. stihla rozstříhat přání medvídka, rozbít věž kam nacpala nespočet CD, vyházet skříně s oblečením a spoustu dalšího.

jen tak mimochodem, jak jste na tom vy všichni vrstevníci s plínkama??? jsme na tom dobře, když je máme ještě na noc, nebo jsme pozadu a máme co dohánět???

papa H+M
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
8.12.2004 13:31:57
joo a na Mikulase jsme se byli podivat venku,byl tu program-zpivaly se koledy,ponici,kolotoc- darek od MC PRaha 5:) docela mily.. a Misa zazpivala Mikulasovi skakal pes,pres oves,ale hrozne potichu,ale zvladla to a dostala bombonek:)pak rikala,ze se ji cert ale nelibi,tak proc chodi,kdyz se nam nelibi:)))
8.12.2004 13:29:43
ahoj Oli!co,ze se nedostanes k pc?:(To vis,uzivej si Fila,dokud to jde...pak uz bude jen z prace do skolky a tak dokola:) Vid,Hani?:)

Hani,Misky jsou na tom vahou i vyskou podobne:)ale nase se teda ted cpe neuveritelne,ale videt to na ni moc neni..v porovnani,jestli Vas Misak pije mliko a uzobava..nase asi rychle travi:)) Mliko ma taky rano a vecer,ale mimo to snidani,obed i polivkou vetsinou,svacinu a veceri...

Vcera jsme zacaly s Miskou pect cukrovi:) Kokosky - recept od Veru - uz abys tu byla!! potrebuju konzultaci s horkovzdusnou troubou:) a dneska linecky kolecka,Misa vykrajovala srdicka:)

ted pujdeme ven:)mejte se prima:)

Hanischa, Míša 22.4.02 7819
8.12.2004 11:56:41
Ahoooooj oli, ráda tě vidím:o) jitu tebe taky:o)

já makám jako šroubek, nic nestíhám, ale žiju. míša je nemocná neustále, týden v jeslích a hned má rýmu, kašel:o( stěhovat se taky nebudeme, nemáme kam, i když by to už pomalu chtělo.

jinak my jsme takový cvrčci, asi 90cm, 12,5-13kg. jídlo se lepší, mlíčko má ráno a večer a přes den uzobává. hlavně sladký:o( ale má docela ráda i mrkvičku - syrovou:o) čeho se ale nemůžeme zbavit jsou lahvičky, vypadá to, že z nich bude pít ještě na střední;o). zuby máme už docela dlouho všechny, poctivě chodíme k zubaři a už se ani nebojí otevřít tam pusinu.

navštívil nás čert s mikulášem a z původních siláckých řečí, jak čerta kopne, se vyklubal strach jak blázen. trauma žádný neutrpěla, čert se držel zkrátka:o).

tak papa
oloušek, chlap. 4roky 7476
7.12.2004 19:22:08
ahoooooooooj vsichni, my taky zijeme. sice dost hekticky, posledni dobou, ale vzdycky muze byt hur. ted navozujeme vanocni atmosferu.. :o)
my bydlime porad na stejnym, v dohledne dobe se ani stehovat nebudeme. manzel zacina od ledna pracovat opet v tv, ale uz ted neni doma-pripravuji se na vysilani, takze jsem prestala na cas brigadnicit. zustanu jeste rok doma s filipem, jelikoz dalsi ditko neplanujeme, uziju si to. no ne? a pak zacne shanenicko ohledne prace, skolky.. netesim se, ale co uz.
filip ma asi 14kg, vel. 98-104. kolik cm nevim. a posledni dobou vubec neji, krome sunaru a par soust "neceho". vzpomela jsem si na hanicku. nemocny nebyl ani nepamatuju, krome minulyho tydne, kdy se mu tlacily stolicky a mel prujem. za to ja jsem si ted odstonala vic jak tyden, angina.
a co u vas? jak zijete? ja se na pc taky moc nedostanu. tady jsem snad po roce..

Sanďullka 15786
21.11.2004 20:13:09
Hledám rodinu, která by měla zájem o českou au-pair, jak pro ČR nebo cizinu. Zkušenosti s dětmi mám. Ráda a dobře vařím, postarám se též o Vaši domácnost. Ovládám AJ.
sandra.kasperlikova@centrum.cz
18.11.2004 22:08:08
Jitu,Marta byl vzdycky obrik,vid?:)dcera ti za chvili preroste pres hlavu:))

My taky planujeme skolku od zari a ja do prace tak od rijna,listopadu,az si zvykne..teda uz se to blizi:( nechce se mi:)

K Vanocum mame dreveny koleje z ikea,elektrickou masinku k ty sade ,nejaky doplnek klegu,ale ted uvazuju o kocarku pro panenku - ma miminko,ktery je s ni naprosto vsude:)..misa si preje houpaci kocarek,tak nevim:)jo a jeste nejakou nematlaci modelinu s vykrajovatkem:)
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
15.11.2004 15:49:03
Ahojte, zdravíme všechny z daleké Moravy!!!
Taky žijeme v poklidu, do práce se chystám až příští rok v září. Do školky v průběhu roku nemáme naději, taky až od září. Od dubna, pokud se zadaří, tak jen na těch 5 dní- a pokud to bude jiná školka než ta od září, tak si to rozmyslím. Chodíme 1x týdně do cvičení, to Martínka dost baví, 1x týdně na 2h do jeslí- u nás to tu funguje ve čtvrtek odpoledne jako mateřské centrum. Taky jsme vyrostli: Martínek má asi 15 kg, 100cm, nohu 28, trička kupuju aspoň 116!! Jo, a dcera (14 let) už nosí moje boty a přes prsa má 90 cm.

Taky u nás padají fajn hlášky, nejčastěji Marťa kopíruje Bořka z televize nebo krtečka. Všechno je "malá nehoda"!!

Co kupujete na Vánoce??, máte nějaký prima tip, ten náš malý si moc přeje kuchyňku. Popeláře už má, teď chce jen vařit:-))))
14.11.2004 21:46:23
Hani,o nikom zpravy nemam..joo obdobi a proc u nas probiha taky jen misto a proooc rika "jak tooo?":))JE to sranda:)

Tak to Miska ji sikovna,ze takhle pekne zpiva! Nase si sice taky zpiva,ale nemuzu rict,ze nejak vyrazne ciste:)))Ale pamatovaka ma dobryho:)

Tak dneska jsme dostehovali posledni krabice ze staryho bytu a uz jen cekam,jak se mi to zdravicko bude lepsit:)Kez by:)

Jinak co ma Misa ten svuj pokojik,tak si v nem porad neco kuti,ze o ni skoro nevime:)JE to parada:)

Jo a jak jsme se prestehovali,tak se budu muset zbavit "miminkovskych" veci,jako hrazdicka,kocar,zidlicka..tak to jdu sepsat a nafotit:))

HOlky,kolik ty vase zlaticka ted vazi? Nase ma jak nektery rocni dite:) tak 12kg:) ale cpe se moc,tak nevim,snad to neva:) vel.mame tak 92 a boticky 23.

Tak cekam na novinky od vas:)

[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 1308  [Dalších 508 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.