Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
13.11.2004 20:27:38
No tak paráda, i leni žije:o)) vím, s tím zdravíčkem je to těžký viď:o( hlavně ale gratulujeme k úspěšnému přestěhování, třeba ti to nový prostředí pomůže zlepšit zdraví.
veru,kontakt na tu advokátku je i přes e-mail na mixova@ppsadvokati.cz, mě jen tak teď napadlo:o) naše míša je leni nadaná zase pěvecky;o). s prominutím nezavře hubu celý den. brácha usoudil, že vyhraje SUPERSTAR v roce 2020:o))) s čím mě ovšem nejvíc vytáčí je v současné chvíli ...a proč??? protože se ptá proč úplně na vše a já občas už opravdu nemám odpověď, tak odpovídám, pro slepičí kvoč:o) pa PS: nemáte někdo zprávy o oli, jitu, petře, tereze...??? |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
13.11.2004 15:03:26
Ahoj holky!
To jsem rada,ze jeste zijete:)Veru,zrovna jsem na tebe pred par dny myslela,co je s tebou,tak je to dobry,ze se s nama jeste bavis:)) Ja se musim pochlubit,ze jsme dneska druhy den v novem bytecku a moc se nam to tu libi!Stehovani(co ti veru budu povidat,vid?:) bylo sileny..jeste ted mame par veci ve starem,ale uz jsme tady docela pekne zabydleny a Misa je tu moc spokojena..ma svuj pokojicek a ac je ten byt mensi nez co jsme byli,tak je takovy prijemnejsi. Jak Hani pises,holky uz jsou nejaky velky,vid?Hlasky u nas taky padaj naramny a takovy dost trefny v kazdy situaci,ze se musime smat:) 14 dni jsme ted bydleli u dedy a tam to bylo taky fajn...jsme ted od sebe asi tak 3minuty:) Jinak ja sem taky nakukuju:) docela dost pravidelne,ale napr.vcera ne,protoze jsem prvne pekla vecer v nove troube babovku:)) a vecer asi bude mit PC tatka..jeste nemam zprovozneny notebook,ale urcite budu reagovat brzo,kdyz to tu ozije:) Jo,z tech krouzku,my jsme chtely chodit do sokola na Andelu,prvni hodina byla uzasna,ale od te doby ma misa stale nejakou rymu a obcas kasel,tak jsme uz nesly:( ale moc se ji tam libilo,ona je desne nabita energii,tak to bylo neco pro ni a je dost pohybove sikovna..tak treba od druheho pololeti..uvidime:) A ja a zdravi,to radsi neresim..prasku beru spoustu,ale radsi uz to neresim:( |
| pani jedna | 6505 |
|
13.11.2004 14:30:35
Ahoj:o)
jsme rada, Hani, ze jste v poradku, doufam ze i u Lenky je to dobre? S JUDr. bych se potrebovala poradit, co mam delat, kdyz se mi pomalu ale jiste blizi konec materske, na co mam a nemam v mem pripade narok atp. Za kontakt dik, poradne si proberu co potrebuji a asi se ji ozvu, nesmim to nechat na posledni chvili, tusim ze to nebude nijak jednoducha domluva:o( Jinak ja nebyvam na netu pravidelne, hlavne jen vecer a nekdy pres den o vikendu. Mejte se vsichni prima |
|
|
13.11.2004 11:52:50
Holky, napište kdy můžete a pokecáme, co?:o)
|
|
|
13.11.2004 10:59:09
Ahoj Veru,
to víš, že nakukuju:o) jsem moc ráda, že se vám daří dobře. bohužel i já ztratila, díky své pracovní vytíženosti, většinu kontaktů. občas si písnem s leni, ale já jsem bohužel lenoch:o( nám se též daří dobře, míša už je v podstatě "velká" holka v porovnání se svým o 2 roky mladším bratránkem. nějak nám to dítko povyrostlo. její hlášky nemají chybu a v jeslích už je jako doma, přechod do školky snad bude bez problémů. je to úžasná zpěvačka a je taky úžasně neposlušná a tvrdohlavá. na požádání neudělá absolutně nic, o pozdravu nemluvě. veru, jestli se můžu zeptat, copak potřebuješ vyřešit před judr.? tu svoji výpovědní lhůtu? jo jinak s tou prací ti písnu mailika. zatím papa Hani+Míša |
| verca |
| • |
12.11.2004 22:19:34
Ahoj holky, doufam ze sem nektere aspon jeste nakukujete. Od doby co jsme na vesnici neni me pripojeni tak uzasne a nekomplikovane jako v Praze, tak bohuzel nemam tolik moznosti komunikace s vami a chybite mi...
Doufam, ze je vsude vsechno ok, deticky nezlobi a zdravi slouzi {co, Leni?}. U nas je to vsechno v jednom kalupu, makame jak sileni abysme uz pristi rok nemuseli travit cas na blate ale na zahrade, davame dohromady byt na pronajimani atp., je to honicka a penize se kutali pekne fofrem. Mezi tim resim, co budu delat na jare, az budu muset dokroutit vypovedni lhutu u neneavideneho zamestnavatele, navic kdyz se zda, ze o skolce pro Baru si muzu nechat leda tak zdat. Ale dela nam beruska jen radost, snad kazdy den zasnu, jak je cim dal sikovnejsi, i v tomhle by ta skolka nebyla marna, no, uvidime, treba se neco najde. Taky chodime s Baru na keramiku a cviceni, oboje nas moc bavi {me hlavne ta keramika, ac pro deti, tak se tam maminky pekne vyradime}. Celkove si myslim, vzdor spouste prace, ze je tady fakt vetsi klid a pohoda a jsme spokojeni. A navic si nemuzeme vynachvalit sousedy, zda se ze se nam rysuje docela povedenej silvestr ... Holky, doufam, ze tu nektere apon nakukujete a nechate mi tady zpravu jak se vam vede a zeze jste me jeste nezavrhly, i kdyz se vam ted neozyvam. Mejte se moc fajn, pozdravujte ditka i sve drahe polovicky a opatrujte se. Zdravi Verca s Barunkou |
| verca |
| • |
12.11.2004 22:01:37
tak jsem zvedava, jestli s etu sejdem nebo nee ...
je tu nekdo, Hani, Lenko, Oli? |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
12.11.2004 21:51:53
No ona by se Kiki asi taky rozkoukala. Dneska jsem byla u kamarádky a byly tam dvě holky - 6 let a kluk 4 roky a řádila taky. Ale tam už to zná. Možná se do tý školky zajdu zeptat. Hlavně Kiki by to prospělo. Se mnou se doma nudí.
|
| Líza | 17721 |
|
|
12.11.2004 18:40:11
To víš, příklady táhnou :-), když měla Verča minulý týden oslavu narozenin a na ní svoje kámošky, Jovana si hrála ty nejdivočejší hry s dvěma jejíma 7letýma hyperaktivníma kamarádkama. Měla jsem strach, že ji přizabijou v zápalu hry, ale ona se o sebe nebála vůbec.
Verča byla úplně jiná. Ne že by neměla ráda děti, ale byla nesmělá. Taky ve školce nám to zezačátku (a paní učitelce) dávala pořádně sežrat. Ale to přešlo, je to už velká kočka a je pěkně otrslá, už se těším na pubertu... |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
12.11.2004 18:29:39
Tak to máš dobrý, že je takhle společenská. To my jsme byli se švagrovou vyzvednout neteř a Kristýnka nechtěla jít ani do šatny.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.