| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 2052  [Dalších 1772 >>]
Alice+Ada99+Máta02 30182
19.3.2009 19:38:19
tak to už je skleroza~t~ nevím uvidím zase sem půlku odpoledne prořvala vím že to není nic hrozného ale ani nevím zda se to dá úplně "vyléčit"
lipoo 47870
19.3.2009 19:37:06
jak tak čtu ten váš lék,ten by se hodil i Tomovi~t~
lipoo 47870
19.3.2009 19:33:35
místo tobě tam mělo být TOME~:-D
lipoo 47870
19.3.2009 19:33:05
Elis-tak to bude dobré...podle toho co píšeš...to já říct Tomovi /ten má patnáct/-tobě běž tam a tam a dones mi to a to..tak TAM dojde,ale neví CO má donést~d~~:(..vrátí se a řekne "co to mám donýst"~q~
Alice+Ada99+Máta02 30182
19.3.2009 17:51:46
ted je třeba ve vaně a slyším jak cáká voda na zem tak na něj volám necákej ven tu vodu a on mi řekne ale oni se kloužou má tam panáky tak jako v komunikaci v běžném životě tak nějak zvládáme tam prostě bude problém v učení
Alice+Ada99+Máta02 30182
19.3.2009 17:50:00
zkrátka v běžném životě semnou komunikuje úplně normálně...tady je problém s učením...snažím se mu dávat i úkoly typu. Martine jdi do ložnice a dones mi odtamtud kolíčky, nebo jdi se obléknout věci máš u sebe v pokoji na židli, v krámě je schopný donést co mu řeknu ne teda že ho tam pouštím samotného ale když jsme tam a já mu řeknu dojdi protohle pokud teda ten výrobek zná....nevím jsou to primitivní věty ale vím že jim rozumí...on prostě když mu řeknu kolik máš kostek on mi neřekne třeba 3 on mi to ukáže na prstech a já se ho zeptám a kolik jich je tak je začne počítat ale to konečný číslo mi neřekne tady zase nějaký problém je
Alice+Ada99+Máta02 30182
19.3.2009 17:39:01
Lipoo můžem tady dostal GERATAM snad mu aspon trochu pomůže no uvidím až se sejdeme s tou logopedkou a učitelkou a uvidím co mi obě řeknou chci ho dát prostě do normální školy ta s tou logo třídou by byla super třeba ta šance po všech výsledcích že nás tam vezmou je i logopedka říkala že tam zavřené dveře nemáme myslím že když bude nejhůř tak nás tam protlačí...
nevím dneska měl přiřazovat protiklady a teda to mu nešlo.....~a~~a~~a~
no jako té holčiny ten Bojek snad není myslím že v něčem jsme na tom lépe...uvidím prvního dubna jdeme zase k té psycholožce bude s ním dělat ten nekomunikativní test tak sem zvědavá jak dopadne...on mu totiž ještě nikdo nezměřil intelekt takže ani nevíme jak na tom je...s nikým z těch PPP nekomunikovala když jo tak jen málo
lipoo 47870
19.3.2009 17:13:37
elis...to je v pohodě..vem to tak,kdybys tu diagnozu nevěděla...jestli udělá to,cos psala-tak je to super...tyhle děcka většinou by vůbec nevěděli..u nás,kam půjde danek,teď má učitelka v první třídě taky holku s dysgazii,a ta teda vůbec nerozumí pokynům...ani třeba vytáhněte si sešity.fakt to chce klídek,není to žádná hrozná nemoc....
jo a jaké léky jste dostali????Jak píšeš na komunikaci,nechci se tam rozepisovat,tady chodí míň lidí jak tam.Jo,kdybys chtěla mail,tak na Lidup@quick.cz ,jestli to nechceš řešit veřejně.a ještě cosi jsem chtěla safra auž nevím co
Alice+Ada99+Máta02 30182
19.3.2009 14:22:37
Písnu ti to sem musím se vypsat.

normální nám přijde nevím jak bych ho popsala je svůj má trochu svůj vlastní svět. Je tu ten fakt že když po něm chci aby něco udělal v těch předškolních sešitech tak mě nechápe ale není to pravidlo,řeč si myslím že se zlepšila a hodně měli jsme problém že místo T říkal K a to všude 3 roky jsme ho to nemohli naučit učitelka už nevěděla co s ním a on z ničeho nic se to naučil ted už ho po dvou měsících i používá ve slovech někdy zapomene....mě u něj zaráží to že ne všechno teda ale že plno věcí on neví a najednou za delší dobu s tím přijde a umí to aniž bych to po něm celou dobu chtěla....on prostě rozumí normálním věcem co se týče normálního života. Když mu řeknu namaluj mi čtverec atd...tomu rozumí,když mu řeknu hledej na obrázku stejné obrázky a spoj je čarou tak tomu taky rozumí,když sem po něm chtěla aby mi spojil jak jdou za sebou čísla a spojil mi je když byli napsané různě po papíře tak sice u toho tápal ale viděla si jak si to po každé přepočítává...ale prostě musí mu to někdo nebo i já říct tak aby to pochopil prostě polopatě ale to se musí i mě hele já měla v 1. třídě dvě trojky s češtiny a s matiky do dnes když mám převyprávět děj filmu tak sem v prdeli máma mi říkala že když po mě čte sms tak se kolikrát diví co sem tam napsala máti je študovaná~t~ jenže prostě dřív se to nezkoumalo bud si školu zvládala nebo ne a nikoho to nezajímalo tak nevím jsem z toho celkem v prdeli každou chvíly řvu jako kráva pohádala sem se s manžou protože podle něj řeším pí.... už sem z toho fakt z deplá uvidím dál
Alice+Ada99+Máta02 30182
19.3.2009 11:36:00
písnu ti odpol na mail ju???
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 2052  [Dalších 1772 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.