| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 1746  [Dalších 746 >>]
ALICE & V-24.8.2002
  • 
9.1.2004 14:53:46
ahoj, tak dneska jsem byla po tech nakupech. Ted pujdeme ven povinne s deckama. Lydu, v betynce pisou taky o atopickym ekzemu, vcera jsem ji cetla lednovou.
Anička+Filip 13825
8.1.2004 22:26:02
Ahoj holčiny:-))

Tak jsem se semka taky už dostala.
Zima je hustá a sníh je kráásnejj:-)Malýmu se líbí.

Rendo,
srazík...13.1.2003????Jsi rok pozadu,kikino:o))))

Lydu,
na jaký RHB jste chodili???Jsem asi blbec,ale nevím,co to je??
A s malým,na těch bobech...to máš teda fakt blbé:-(

Jinak,
u nás také nic nového,takže jdu a Vy se mějte mooooc krááásněěěě
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.1.2004 21:30:36
tak to snad napisu. mala uz spinka. Priznavam, ze ty masticky neznam. Akorat Weledu pouzivam hojne, jak v tehotenstvi pro sebe tak pak pro malou.
Dneska jsem byla hodne venku. Jinak nic noveho u nas taky neni. Jeste porad sklizim vanoce a uklizim po vanocich, tot vsechno. Tak piste vy!!!!
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.1.2004 19:41:32
ale ty dva prispevky-to je moje prace!!!!!!!!!!!!!1
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.1.2004 19:40:45
pred chvilkou jsem semka pisla, ale sikula mi to vymazla, takze za chvilku to bude dalsi pokus, ted ji pujdu uz uspavat. Pa pa
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.1.2004 19:40:00
pred chvilkou jsem semka pisla, ale sikula mi to vymazla, takze za chvilku to bude dalsi pokus, ted ji pujdu uz uspavat. Pa pa
lydushe + 3 háďata 3538
8.1.2004 19:18:21
Atopickej ekzém mažeme mastičkou Beloderm. Smíme jen 1x denně 2 dny po sobě a maximálně jednou za měsíc a tahle mastička pomáhá. Zkusim to ještě přeléčit homeopatikama a uvidim. Tělíčko mu mažu Balmandolem, Excipialem krém, někdy Excipialem U. Jinak jinou kosmetiku používám od firmy Weleda, takový ty oleje a krémy na obličeje atp.
Já sama mám taky atopa a zkouším všechno možný a nic moc mi nepomáhá. Tak nevim.
Jinaxme dneska byli na RHB a hurá už nemusíme jsme OK.
Ťapali jsme okolo baráku bez bobů a šlo to, když jsem ho vodila za ruku.
A novej objev: jedinej pes, kterýho se Šimon nebál byl obrovskej bernardýn, kterej byl větší než on..:o))
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.1.2004 9:52:39
Ahoj holky,

tak to já nemůžu malou z bobování dostat domů a sáňkování taky jde. Takže si užíváme konečně ve zdraví snížek.
Včera jsem byla venku dopoledne odpoledne a dneska už zase, prostě parádička.
Atopickej ekzém dá teda zabrat, čím mažete??? já měla mastiček z normálního kožního spoustu, ale samej šmejd a nic nepomáhalo. Pak jsem šla jinam a tam dostal mastičku, která už byla lepší.
Renda a Káťa 11190
7.1.2004 21:56:19
ahoj holčičky, to je kosa co??????? A jak je nádherně, takovou zimu nepamatuju.Je to nádhera.A my nemůžeme ven, to bych se zcvokla.

Lydu s těma bobama mě nestraš, já mám naplánováno, jak na nich budu vozit s Kačí i nákup, :o)))))))).Sem naivní co?No nic, vyzkoušim, uvidim a poreferuju.

Tak sa majte jo a musim Kačkač zas pochválit už říká halo potkauo, když zvoní telefon :o)))))))))) Je to tak roztomilý, fakt bych to neřekla líp.

Tak co, kdy se sejdem?????????????????????????????????????????????????????,

TAK 13.1.2003 A TO .....................................KDE???NO TAK, HOLKY
lydushe + 3 háďata 3538
7.1.2004 21:12:42
Když jsem tu JÁ, tak tady taky nikdo neni!! :o))
Jo máme atopickej ekzém. Takže mažeme a mažeme. Je to fakt bomba.
Dneska jsme byli na sněhu a málem jsme se vzájemně přizabili. Šimon se odmítá vozit v bobech, po chvíli odmítá i chodit. Chce se jen nosit a já mám v háji záda, takže nechci se s ním pořád vláčet. A hlavně není trpělivý na to, aby vydržel než dojedem někam, kde může chodit. Z bobů mi hází šipky do sněhu a pak brečí, když si namočí čumák. Je to o nervy...
Už budu muset jezdit jen s kočárem. To jsem fakt nečekala.
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 1746  [Dalších 746 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.