Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anička+Filip |
| • |
5.12.2003 22:37:08
Lydu,
abslotuně Ti nezávidím ten dnešek,co jste prodělali na očním-muselo to být opravdu pro Šimona(jinak-hezké jméno) něco strašného. Já byla s malým na píchání uší a myslela jsem,že se p....u místo něho.To víš,když jsme šli pak na kontrolu,tak jsem neměla děcko,ale klíště,který jen co jsme vstoupili řvalo,ale úplně děsně.Bylo mi z toho hrozně-jak trpěl |
| Anička+Filip |
| • |
5.12.2003 22:34:33
Ahoj Lydu,
tak taky pokecáme konečně spolu:-)) S tím pinďikem máš asi pravdu,protože moje doktorka mi říkala,že je ještě čas.Ale moje kamarádka+její 2-letý(a kousek) právě byli (minulý rok) na tom-kde jim právě dali tu náplast.Ona říkala,že to bylo v pohodě.Tak Vám,holky nevím,ale jedna doktorka řekne to a druhá ono a o třetí už ani raději neuvažuji.... Holky,stahuji nějaké fotky malýho a pak Vám je sem hodím.Aby jste taky něco viděli.Sebe tam zatím raději dávat nebudu-vypadám na nich děsně-ještě by jste se mi lekly a co bych si pak počala???? Až budu na nějaký fotečce vypadat jakž-takž,tak jí se hodím taky:-)) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
5.12.2003 22:15:39
Rendo já mám kdyžtak taky ICQ tak když budeš on večer můžeš mi zkusit na 120828185.
A my dneska absolvovali očního. Za měsíc jdem znovu, protože je Šimon nedovyšetřen. Zkrátka se nepodařilo. Na začátku to bylo vyloženě zaměřený na děti, koukal takovým okýnkem na různý kartony s proužky, které se zhušťovaly a dokud je viděl, tak zjišťovali koordinaci očí a jak vidí a tak. Pak ještě na něj zkoušeli baterku s různě barevnýma kelímkama, prosvěcování apod, to pořád bylo v pohodě. Jenže pak jsme museli nechat rozkapat oči, první problém. Podívat na oční pozadí, další problém a zjistit počet dioptrií další problém. Takže oční pozadí se doktorka dívala tak, že Šimon ležel zabalenej v prostěradle, řval jak tur, já ležela na něm, sestra držela hlavu a doktorka koukala do očí, hrůznej pohled. Zbytek se zkrátka nezvládl za aktivní asistence dítěte. Odmítal strčit hlavu do optometru a pak dívat se na jedno místo a tak. Takže se uvidí, jak to dopadne příště. Každopádně vyložená šilhavost nezjištěna, ale asi tam budou nějaký brejle, protože má zřejmě dalekozrakost po mě.. :o( taxe uvidí. A jinak vám teda řeknu, že číst ty vaše zkratkovitý výlevy na 3 stránkách je docela soda... Jo a ty barvy slupovací znám,jen jsem to nepochopila s tim wc.. :o)) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
5.12.2003 21:58:37
Tak co já jsem se ptala a co vím, tak se má předkožka začít stahovat NEJDŘÍV ve 2 letech, přetahování dřív, je prý zastaralé. Je o tom hezký článek v prosincovém čísle časopisu Maminka, kdyžtak jukněte na něj. Trošku bych se asi bála s tím něco dělat, protože to zavání akorát získanou fimózou.
|
| Anička+Filip |
| • |
5.12.2003 21:58:22
Holky,
už jsem zpátky.... Doufám,že tu ještě někdo je?????? Dneska jsem došla znovu na tu hroznou poštu,ale dalo se to-nebylo tam moc lidí. Filipa mám zavěšenýho na krku-lumpa jednoho. Usnul mi v pět,takže teď to bude asi až tak jedenáctá,ale neva:-)) Koukali jsme na pohádku-čerty,teď máme puštěný poldy(zpívaj tam) a prcek za mnou stojí,tančí a zpívá.Asi máme budoucího zpěváka,holky:-o)) Odpoledne jsme byli venku-koukat na čerty a to naše šídlo usnulo,ale pak jsme ještě potkali dvoje-který konečně viděl,ale vůbec ho nebrali. Rendo a Lucko, bude fajn,když se sejdeme všechny-v to pondělí:-)) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.12.2003 20:00:30
ahoj holčiny,
Ali, doufám, že nejsi naštvanž??? Lili, a co pondělí????A kam to máš nejblíž???Máme spicha s Aničkou, tak bysme to mohli zkloubit, teda ještě počkáme na Aňu. papapapapa |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
5.12.2003 19:44:44
Ahoj holky!!
Koukám, že přes den si tu sekundují Anička s Rendou.:-) Alice, omlouvám se, ale vypadá to, že jsem včera nějak prchla.. Myslela jsem, že půjdu spát, ale místo toho se mi do tří do rána mlel v hlavě náš rozhovor. Anička zmiňuje náplat, která znecitlivuje. Jedná se o náplat EMLA, je možné použít taky mast EMLA. Je nutné to objednávat a stojí to opravdu hodně, ale může to stát za to. Ohlasy na použití tohoto "zázraku" zatím moc neznám, ale vzhledem k tomu,jak se to aplikuje, nejsem si jistá, jak by to šlo na "pindíky". Pokud to ještě neznáš, zkus zabrousit na www.astrazeneca.cz. Jdi do produktů, na analgesie a najdeš tam "EMLA". Určitě se vyplatí vyzkoušet to. Používá se např. u odstraňování malých bradaviček-molusek. Dneska to musím utnout už teď. Čekáme návštěvu. Mějte se a těším se zítra. Papapapapa. A co ten srazík v úterý? Máme už startovat?:-)))) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.12.2003 16:03:12
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
5.12.2003 15:43:55
Alice, kdepak jsi?????
:o))))) |
| Anička+Filip |
| • |
5.12.2003 13:17:06
Jasan Rendo,
všeč jsem si přečetla,ale mažu na poštu a až odpoledne to udělám podle tvé rady a pak se ozvu tady. tak mi drž palečky,ať mi to vyjde:-)) Připojení mám přes kabel.Tv. Pa musím jít |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.