| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1746  [Dalších 1216 >>]
Renda a Káťa 11190
17.3.2004 10:12:39
ahoj holky, tak ja taky vymenila katu za itchiho a scratchyho :o). jinak jindri, musim uznat, mas pravdu, kocary bysme museli privazat za karu :o))) hm, ale pokus to byl dobrej ne?
Jinak teda v 10 u pokladny, teda asi se tam teda sejdem ja, misa, lucka jindra a co ty anci?????? vzbudis ho, nebo dorazite na obed?????

a lydu, jak vy??? tak dorazte taky rovnou od babicky, co?nebo je tam az do soboty??? dej mi jeste vedet papapapa
Anička+Filip
  • 
17.3.2004 0:52:06
...holčiny,nové ikonky...:o))) .....chválím:o)))
Anička+Filip
  • 
17.3.2004 0:51:19
Ali Ali Ali......kde jsi.......?????????????????????

A proč pak nedorazíš /v pátek/???????????????????????
mavaal 15078
17.3.2004 0:32:09
Aničko, jestli tady ještě budeš, můžeš mi písni na ICQ. budu tady sedět ještě dlouho.
Lidu, malá měla taky děsnou reakci na to očkování, teplotu, chodit nemohla, mrzutost, bylo mi ji šíleně líto. Dneska jsem byla s ní na lžičce, to bylo bez problémů. V čekárně si hrála a malovala. Pak mi dala nějaká paní přednost, což jsem moc nechápala z jakého důvodu, ale šla jsem. Vaninka dostala obrázek, tekže byla šťastná a bylo po akci. V autě usnula, akorát jsem chtěla jít nakupovat.
V ZOO si to, holky, pěkně užijte. teď je už jarně, tak snad budete mít hezky. Já teď chodím taky pořád po venku a dneska konečně vyzkoušela berunka tu motorku. Tak se zdá, že ji to konečně ba. Nedělá o tom jako o autíčku, ale jezdí.
Anička+Filip
  • 
17.3.2004 0:16:12
Lidu,
já myslela,že malýho hlídají tvý rodiče /nebo jsem to blbě pochopila/???A taky jsem si myslela,že v Praze...víš,jinak bych se tak neptala.....
A tu čtyřkombinaci...jojo...to je děs:-((Ale zítra už bude líp /teda dneska/,uvidíš:o))
lydushe + 3 háďata 3538
16.3.2004 22:51:36
Jezdit za ním nebudu, to by mě vyšlo poněkud draho a asi by to ani nemělo smysl. Horší ovšem je, že já ani nevyjela ze vsi a už se mi stejskalo.
A ještě jsme dneska byli na očkování dostal obrnu a tu hnusnou čtyřkombinaci, teď prej má teplotu a odpoledne když se vzbudil, tak ani nemohl chodit chuděra a to mi docela rvalo srdce. Babička na to byla připravená, ale já to snáším hůř. A navíc tu mám nějaký běhání a ještě asi umeju vokna a takový ty hnusný věci, takže žádná velká lábuž mě nečeká. Ještě jsem dneska měla totální den blbec, zapomínala jsem věci a zrušila jsem kolo u auta, vyřítil se na mě ze zatáčky prostředkem náklaďák, já mu uhnula a v tom pangejtu musel bejt zrovna kámen... ach jo.
Jinak Lucindo Honzík se na tebe upamatoval (bodejť, že... ) a jestli dorazíš taxe moooooooooooooooooc těší! A díky za pochvaly na stránky i ikonku. Ikonka je super taky se mi líbí a stránky moc ne, jsou pěkně zastaralý, ale jeden člověk se nabídl, že je předělá před koncem roku a kde nic tu nic, a já se teda do ničeho nepouštěla... no..
takže tolik od nás...
zdraví SLAMĚNÁ MATKA...
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
16.3.2004 22:13:25
Ahojky,
Rendo díky za snahu na svezení. My bychom se mezi dvě sedačky klíďo vešly, ale už by nás bylo v autě moc a kam bychom daly kočár? Jelikož, jak předpokládám, razíme na celej den, tak beru kočárek a pokusím se Káju přesvědčit, aby si v něm zchrupla.
Kde si dáme v pátek sraz? Mluvilo se o 10.00, ale kde? U pokladny?
Pa, pa :o)
Renda a Káťa 11190
16.3.2004 12:13:29
ahojky, anci, martin tu nechava auto na cely 4 dny.do ty pidi fabie by se 4 chlapi jak hora nevlezli a uz vubec ne s baglama a lyzema vis???????????
Anička+Filip
  • 
15.3.2004 22:55:12
Luciku,
já teda s Radime nepracovala,ale jsem neustále spolu....už od té doby,co jsme se poznali a "ponorka" tu párkrát byla,ale nemyslí, si,že by byla nějaká děsná....takže to zkuste a uvidíte:o)))Stejně ho máš taky asi furt doma,tak to vyjde na stejno,nééééé:o))))
Anička+Filip
  • 
15.3.2004 22:52:54
Alice,Alice....ty ty ty,
zase se na nás vyprdneš,teeeddaaaaa:-(((

Renduš,
tobě nechává manžílek na pátek autíko,jooo???????Co se stalo????Nebo Míša dorazí autem????
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1746  [Dalších 1216 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.