| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1746  [Dalších 1196 >>]
Renda a Káťa 11190
15.3.2004 16:08:34
se z vas asi poseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeřu, fakt, tak co prvni tejden v cervenci????????????????????????
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
15.3.2004 15:01:44
Tak mám na chvilinku klid, oba moji muži TEĎ spííííí:-) a já si konečně pročítám vaše příspěvky.

Moooc se těšíme na tu páteční návštěvu v ZOO. My s Filípkem pojedeme autem, ale jsme z takového směru, že nakládat můžeme někoho až v Holešovicích u metra, takže kdo bude mít zájem, není problém se domluvit. S Rendou jsme uvažovaly o tom, kdy se sejít. Takže co takhle 10:00?
Doufám, že bude HODNĚ teplo, protože včera jsem Filípka zase vzala strojkem, ale tentokrát už pořádně, takže je teď skoro holohlavý a mohla by mu ještě být zima, když to jaro bude dělat nějaké drahoty...:-)

Jo, a dětský pokoj nám zatím moc nehrozí.:-( Až zařídíme tatínkovi u nás v baráku v bývalé prádelně kancelář, tak potom bude možnost, ale určitě nebude čas! :-(( Ale na druhou stranu to už všechny z vás (snad kromě Aničky, pokud se neodstěhují....-))) budou mít doma pro mrňousky hotové, tak nám můžou radit, co a jak nejlíp a co se dětem líbí a tak....-)
15.3.2004 14:48:17
Opravdu se v souvislosti s Jeníčkem bavíme o tom stejném chlapíkovi. Jmenuje se PAVEL Jahoda a kromě kung-fu učil Jendu (a mě) i jízdě na koni po kovbojsku....-) a jednou mi hoši takhle po vyjížďce přitáhli domů krásnýho ztracenýho vlkodava-fenu a ta už potom s námi zůstala.:-) Tak tohle možná všechno znáš od Jeníčka.:-)))))))
15.3.2004 14:42:55
Tak my teda určitě pojedeme!!!!!!!!!!!!!!! Myslím, že červen pro nás bude nejlepší, ale ještě to musím probrat s tatíkem...:-)
Tu návštěvu tatínků o víkendu bychom asi taky rádi, jen nevím nevím, jak se tam budou dopravovat, když jim matky seberou auta....-)
Alice
  • 
14.3.2004 21:10:59
Holky, na www.rumburak.cz mají ty pěnové dekorace krtečka aj... Já jsem je malé už koupila u nás, vypadá to pěkně.
Alice
  • 
14.3.2004 21:03:22
Renduško moje milá,
ty vůbec nemyslíš, já a červen?????????? Mám školáka a bude vysvědčení a já budu mít zkoušky, tak navrhujte další termíny.
lydushe + 3 háďata 3538
14.3.2004 20:05:16
Nám se to v červnu NEHODÍ. Ty mě asi zabiješ Rendo viď??
Ale před 11. červnem nemužem páč budou plošný zkoušky na volby. 12. a 13. se budou volby zpracovávat a my na tom děláme. A pak jedem na Šumavu. Takže mužem až potom. Ach jo.
My dneska byli plavat v Radlicích. Šimon chuděra byl zmrzlej jak drozd, voda měla 26 stupňů. Vydržel tam 20 minut a víc ani ťuk. Vlezli jsme i do sauny na chvíli. Odpol na hřišti, Šíma řádil jak černá ruka, vypadá to, že jaro je tu. Já se začínám psychicky připravovat na příští týden bez Šimona, uvidíme, kdo nevydrží...
:o))
Renda a Káťa 11190
14.3.2004 16:14:35
jo a holky, nasla sem prodejnu, kde maj diplomy a medajle :o) takze kdyz teda pojedem udelame prckum sportovni den a budem rozdavat medajleeeeeeeeeee, tak co? pojedte, nebudte buchty papa
Renda a Káťa 11190
14.3.2004 15:43:39
ahoj holky, koukam ze mi na to prdite, akorat Jindruska mi napsala beruska :o).

Takze ja navrhuju prvni nebo druhej tejden v cervnu, cerven je uz tri roky nejteplejsi mesic, takze by bylo fajn, netvrdnout v praze, brne, pelhrimove a boleslavi????????? Lucko oprav me :o).Tak co vy na to? nebo klidne 14 dni, ale to tam urcite bude chtit jet za nama tata.ted me napada, ze bysme vyrazili v pondeli a na vikend by mohli prijechat oteckove a udelat detem nejakej pohadkovej les a nejaky hry, jeeeeezis uz se zase ve me probouzi taborova vedouci :o) takze mi dejte vedet ano????????????????

papapapapa

jo a jestli nechcete tak to taky napiste, zlobit se nebudu, hlavne potrebuju vedet, kolik je tam potreba udelat postelovych mist :o)
Anička+Filip
  • 
13.3.2004 23:11:09
Jinak jsme dneska byli na oslavě babiččiných 80-tin,kde se sešla část našeho příbuzenstva...takže to bylo príííma...pokec (kdy jsem zjistila,že setřenka čeká prcka v září),žranice (neuvěřitelná-jako vždy) a pijavice (kdy to teklo jak proudem)...a předtím jsme byli na jedné oslavě dětské prodejny botiček,kde si děcka hráli,dostávali bonbónky a kde je i fotili.
Takže holky,
pokud se jim prďoch bude líbit,tak s ním nafotí katalogy,kalendáře a letáčky....držte NÁM palečky:o)))
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1746  [Dalších 1196 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.