| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1746  [Dalších 1186 >>]
Anička+Filip
  • 
13.3.2004 23:06:02
A k těm motorkám a autíčkám na baterky....Lidu, já z vlastní..no teda z vlastní...prostě ze skutečnosti...když si tak vzpomenu na svou ségru,která to měla...nebyla zase až tak malá a ani nebyla zase až tak velká,aby to nechápala a aby to nevyužila,tak,jak se to využít má...a nejen ona...mé kamarádky chlapeček byl s tím na tom úplně stejně....takže z toho všeho,co tady píšu plyne,že mám na to jiný názor než-li ty.
Takže Luci,
já jen schvaluji:o)))My do toho taky jdeme:o))
Anička+Filip
  • 
13.3.2004 23:02:53
Jsi děsnáááá......línice,kozo jedna:o)))
Anička+Filip
  • 
13.3.2004 23:02:14
Teeedaaa...Rendice...
už jste tááákhle pokročili...hmhmhm...Vy jste šikulky:o)))
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
13.3.2004 20:48:12
Ahojky,

já bych byla klíďo pro tu chatu. Důležitý je, že bude sranda a někam vypadneme. A když to bude co nejlevnější, tak není co řešit, jak by řekl můj strýc Karel (a ještě dodal - hlavně, že je mír!).

Pa, pa :o)

Renda a Káťa 11190
13.3.2004 9:03:19
jo holčičky, když jste tak zvědavý na výsledek, tak budiž vám to dopřáno :o)

Já nikde nebyla, jsem prostě líná jako veš.Byla ve středu ošklivo a kdo by se táh až na Vyšehrad, ne?
Takže tolik my a casting, a takhle je to se všim jo :o)
papaaaaaaaaaaaaa
Renda a Káťa 11190
13.3.2004 8:58:31
holky, tak tady ho mte, ale ted martin natira ten nabytek, tak vam ho sem hodim jeste po uprave :o) papapa
lydushe + 3 háďata 3538
12.3.2004 20:25:51
Nejmenoval se ten přítel náhodou Martin (Tomáš?, Honza??) Jahoda? A neodstěhoval se kamsi do Vestce? Já jen, že Celda o něm mluvil často.
Renda a Káťa 11190
12.3.2004 19:34:00
HOLKY, TAK TED SME S lYDU PRISLY NA TO, ZE BYSME MOHLY UDELAT DOVOLENOU UPLNE JINAK.VETSINA Z NAS MA PRD PRACHY, TAKZE BYSME MOHLY JET K NAM NA CHALUPU, FOTKY MATE V ALBU, lYDU RIKALA ZE SE MUZEM VE VARENI STRIDAT, COZ JE PRIMA NAPAD, ZAHRADA JE VELIKANSKA TAKZE TAM MUZE ROZBOURAT I STANY A BEJT S DECKAMA ZA INDIANY.lES JE 5 MINUT OD BARAKU A JE TO OPRAVDU KONEC SVETA.mISTA TAM ZATIM NENI MOC, ALE JA VERIM, ZE SE TAM V POHODE VLEZEM.nAVIC, NA TOM BUDEM OD DUBNA ZASE TROCHU DELAT TAKZE SE BUDE DAT SPAT UZ I NAHORE.JE TAM I ROZEN , VEJDE SE TAM V POHODE 5 KURAT A JE I S MOTORKEM, TED SME KOUPILI BAZEN 3X 2,5 METRU, TAKZE BUDE I VODA.PUL HODKY AUTEM JSOU MARIANSKY LAZNE A KARLOVY VARY, TAKZE V POHO A VE MESTE SOU CINANI A MAJ NEUVERITELNE LEVNY HRACKY A HADRY, TAKZE SI TO NECHTE PROJIT HLAVOU A DEJTE MI NEJAK VEDET, JESTLI SE VAM TEN NAPAD LIBI, ABYCH RESERVOVALA NEJAKEJ TERMIN, ABY NAM TAM NELEZLA BABICKA JU????
PA
lydushe + 3 háďata 3538
12.3.2004 19:22:29
Jo a s těma motorkama, co jsem slyšela, tak když jsou ty děti malý, tak to moc nechápou a nezabaví je to tolik. A když už to chápou a vyblbly by se s tím, tak už je to neuveze. Nebo po rovině jo, ale jinak ne. To jsou zkušenosti rady starších... :o))
Já bych to osobně nekupovala, zdá se mi to příšerně drahý a ať se prdelka malej hejbe...
Renda a Káťa 11190
12.3.2004 19:21:20
holky, my tu vymejslime dovcu, kde je nejlip a co zkusit nejakou z ty nabidky, co ma infodomecek??????????? Maj tam jidlo vylozene detsky, maj tam bazeny a plavani pod dohledem lektoru, normalka, jak ste zvykle, maj tam venkovni i vnitrni herny, tak co??? zkusime ??? kdyztak www.infodomecek.cz, je to myslim v pobytech, nebo akce, ted presne nevim, ale proc nekde vymajslet, kdyz uz je vymysleno :o).Ja bych tam zajela, muzem to zkusit a napres rok jet jinam, ale zda se mi to tady bez prace a zarizovani, tak to zkouknete, bylo by super mit misto a dobu kazdej rok stejnou a mit to jako tradici, co?????????? :o) a detem bude 15 a uz tam s nama nebudou chtit jezdit, nebo kdyz je donutime, tak kluky nekde nacapeme v noci v hospe, holky nekde s klukama, smarjaaapano, to je predstava :o)

jinak teda andulo, neser a proste des, ti rikam, ze bude teplo, tak nedelej vlny, uz sme te premlovaly dlouho, tak by ti to mohlo stacit neeeee?????????,:o) :o)

cusik
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1746  [Dalších 1186 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.