Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
12.3.2004 19:19:08
Teda Lucindo já si řikala, jestli bejvalá přítelkyně nebo kde se bere..:o))
Honzik má teď 3 metrovýho hroznýše královskýho, konečně se usadil, přestěhoval se k přítelkyni. My jsme se hodně kamarádili, když byl na vejšce a několik let poté. Jezdili jsme spolu stopem po Francii, hlídali ve Švýcarsku kočky a tak...:o)) Letos na v červenci jsme se měli brát...:o) Řekli jsme si, že když oba zůstaneme plonk, taxe v červenci 2004 vemem. A naštěstí to nevyšlo... A divadlo spolu hrajem už 8 let. Já se poslední 2 roky moc nezúčastňuju, vše sleduji jen tak zpovzdálí.. Jináč příští týden nás kvůli výše zmíněnému divadlu čeká se Šimonem zatěžkávací zkouška. Od úterý do pátku bude u mojí mámy.. Tak jsem zvědavá koho z nás tří to položí dřív. Dneska jsme byli venku a bylo nádherně. Šíma ťape sám, dorazili jsme až do lesa, takže jsem si konečně začala všímat toho jara. Mám teď jarní únavy a nic mooooooooooc! |
| Anička+Filip |
| • |
11.3.2004 23:11:00
Holky,
taky bych klíďo někam na dovču vyrazila....musíme se taky už konečně srazit a prodrbat to:o)) Jindřiško, malej taky miluje myčku....vždycky mi pomáhá,vyndavá,třídí a uklízí(samozřejmě jen to,na co dosáhne a co ví,kam patří) a vaření u nás je také populární...jakmile vařím já,tak malej vytahuje hrnce,vařečky,či naběračky a pokličky a už to mastí...je to prča,cooo...Jindřiško:o)) Jinak nevím,zda už jsem Vám psala,že nám leze další zubák,takže mu lezou dva najednou...na což jsem přišla až teď:-) A motorka stále,ale stále boduje,Ali:o)) A jak dopadla další zkouška,školačko??????? A Luci, o těhle el.vozítký´ách jsem slyšela,že ta baterka moooc nevydrží,proto jsou tak levné....tak nevím.Malýmu budeme k narozkám taky kupovat,ale zatím to neřeším...je čas...až poteče do bot,tak začnu a nějakou mu vyberu. Moje ségra,když byla malá měla taky el.auto...Mercedesa...a to byla bomba:o))Ale už je to nějká řádka let zpět.. Pa |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
11.3.2004 22:28:29
Tak jsem se taky konečně tím vším prokousala.
Rendo, dneska jsem se Tě ani nezeptala, jak jste dopadly na tom castingu. Taky, jako jiné, by mě to zajímalo. Tak jak? Jste hvězdy? Na dovče vařit taky nechci. Chci si užívat a válet, jak jen to s těma raubířema jde. Peníze u mě taky rozhodujou, tak můžeme snést kopu nápadů na hromadu a pak to propočítat a někam vyrazit. Co se týká hrátek s dětma, tak my doma furt malujeme, čteme a zpíváme. To je fakt tak 70% pobytu doma. Kája taky moc ráda vaří. Já ji vyndám hrnec (nebo si ho vyndá sama), dám jí vařečku, ona si přinese kostičky, hračky apod. a už vaří. Míchá, koření, podlejvá (má naštěstí prázdnou konvičku) a pak ochutnáváme a jíme. Dokonce si to co Kája uvařila, nechala dát na stůl, sedla si na židličku a dělala, že jí. Taky se mnou vyklízí a naplňuje myčku. To je další oblíbená zábava a třídí příbory. Manžel už tu nervózně přešlapuje, tak musím končit. Mějte se moc hezky a užijte si víkend. Já jdu zítra s kámošema na šipky. Pa, pa :o) |
| Anička+Filip |
| • |
11.3.2004 22:19:20
Luci,
nevím nevím,prostě se mi v tý zimě nikam tak daleko a na dlouho nechce,víššš....ale pokud bude hezké póčo,tak určo vyrazím s Vámi,koziny:o)))) Pa pa pa |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
11.3.2004 21:26:17
Tak jakýpak to teda máš důvod nejít do té zologajdy, když i počasí se tváří přívětivě??? Že by si neznala cestu????:-))))))))))))))
Nebuď labuť a pojeď taky!!!!!!!!!!!!!!! Kdyby Ti byla zima, tak někam zalezem. Třeba k hadům nebo opicím dovnitř...:-))))))))))))))))))) |
|
11.3.2004 21:23:00
Holky, taky doma pořád zpíváte? My už si někdy vymýšlíme i vlastní melodie a častěji i vlastní slova. Dneska Filip bezchybně zanotoval úvodní tóny Beethovenovy osudové!!! To má totiž tatík jako melodii na mobilu..:-))) A vydrželo mu to půl dne.:-)))
|
|
11.3.2004 21:18:26
Tak když jsme teda u těch dopravních prostředků..., tak taky něco přidám. Chtěla bych Filípkovi koupit el. motorku, takovou tu čtyřkolku. Viděla jsem policejní s houkačkou a majákem, má taky zpátečku a myslím, že dvě rychlosti. Fíla si jí jednou vyzkoušel a byl z ní úplně hin. Prodávají jí taky v nějakým teleshoppingu v TV, atojí kolem 2.000,-- Kč a známý už ji takhle koupili a dost si to pochvalují. Možná se konečně nějak rozhodneme a dostane ji k narozeninám. Hledala jsem ji i v inzerátech, ale tam jsou samé značkové, takže i z druhé ruky stojí hodně.
Máte s tím někdo nějakou zkušenost???? |
|
11.3.2004 21:12:06
Jojojojojo, svět je malej. Kdysi velmi velmi velmi dávno ho můj bývalý přítel učil v jeho (= v Honzíkově) velmi velmi velmi ranném věku kung-fu, tak to se už známe nějakých hmmmmmm asi 13 let. A jednou mi dokonce půjčil svoji úžasnou jihoamerickou užovku, a to prosím jako dekoraci na přehlídku spodního prádla.:-))) Měla jsem ji jako šálu, dobrý šok pro lidi:-))))))))))))) Byla skvělá, asi měla dobré vychování...:-))
Tak, to jsem zase asi něco proflákla...:-) Ale strašně ráda bych šla. Už proto, že mi kdysi vyprávěl, jak hraje a moc ho to baví, a tak všechno možný okolo toho... a když teď vím, že jste v tom spolu, tak bych to chtěla vidět tím spíš. |
| Anička+Filip |
| • |
11.3.2004 21:04:25
Rendo,
přes všechny předpovědi (které jsou pokaždé jinéééé a pokaždé se zvrtnou jinak) Vám všem,co do ZOO jdete přeji,aby jste nechytli zimu,sníh nebo déšť............................:o)) Jinak, jak jste dopadly na castingu????????????????????Psala jsi 10.,to bylo včera,tak jak????????????????? Ali, konečněěěěěěěěěěěěěěěěěě...................a neboj,malá,až si na ní zvykne,tak na ní bude určo řádit a pěkně jí užije:-) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
11.3.2004 18:46:13
Celda anóbrž Jeník Drábek je můj dlouholetý kamarád. Náš malý narcis, co se soustavně na jevišti předvádí..:o)) Odkud se znáte?? To je svět fakt malej, kdyby vám to vyšlo, bylo by to moc prima.
Se omlouvám, za dvojí příspěvek, Šíma řádí se mnou. Jinak my modelujeme ze včelího vosku, navlékáme těstoviny na silnější vlasec. A děláme karty.. Už jedem ovoce zeleninu, Šíma salátu řiká zelí..:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.